December 31, 2008

Nasi Lemak Antarabangsa

Semalam,kami bangun lambat. Wife aku dari malam sebelumnya lagi ckp teringin nak makan kat kedai nasi lemak antarabangsa.Yerlaa,begitu aktif promosi yg diadakan oleh restoran ni.So,lepas je bangun dan bersiap pagi tu kami terus ke restoran nasi lemak antarabangsa.Kitorang order nasi lemak + kerang+air kopi ais dan panas.So far,bolehla tahan.Nak kata sedap sgt tu takle jugak,nak kata tak ok pun tak la jugak.So,kalau rating dari 1-10,10 paling baik aku ble kasi 6.5 kot.Tapi wife aku kata dia suka coz sambal dia rasa pedas-pedas manis skit.Citarasa masing-masing berbeza tapi yang pasti semalam boleh tahan juga ramainya org di restoran tu.

December 25, 2008

Percutian di Genting Highlands


Graduation Adik Ipar




Percutian di Port Dickson

Long Sekeluarga
Saya ,Isteri dan ......





December 24, 2008

Team A Bolasepak DG OOI 2008

Walaupun seri satu games dan kalah semua games selebihnya,semangat berpasukan tetap hebat.Lagipun kali pertama bermain bersama dan geng-geng dari kilang wang masih penat selepas baru sahaja abis shift kerja pukul 7pagi terus turun ke padang bermain bola.Takpe,kalau ada rezeki tahun depan kita cuba lagi.

Balik Kampung

Sabtuni 27hb aku akan balik kampung.Plan asal nak balik 25hb tapi tak dapat cuti.Yerlah,ramai staff bercuti jadi terpaksalah aku berkorban.Kalini,kami akan balik Terengganu.Tak sabar rasanya untuk balik,yerlah dah 2 bulan tak balik kampung.Kali terakhir balik cuti raya bulan 10 haritu.

Kalini,buat pertama kali aku akan memandu kereta pulang.Sebelum ni paling jauhpun bawa kereta dari KL-Melaka.InsyaAllah,bawa berhati-hati dan sampai ke destinasi seperti yg dirancangkan.Adik perempuan ku turut akan balik bersama kami.Kalau isteriku tak mengandung ,bolehlah kami bergilir-gilir bawa kereta.Alhamdulillah,tak lama lagi aku bakal menjadi seorang bapa.Perasaan ku ketika ini?Tentulah gembira.Bakal menyambut anak sulung.Isteriku beriya-riya mahukan anak perempuan,aku pula inginkan anak lelaki.Yerlah,bagiku anak lelaki sulung sebagai pelindung adik-adik nanti di masa hadapan.Namun,aku tak kisah sgt.Rezeki dari Tuhan.Dapat anak perempuan pun aku bersyukur.

Tak lama lagi dah nak masuk tahun baru.Apa azam aku tahun baru ni ye?Azam tahun lepas pun macam hangat-hangat tahi ayam je.Nihle jadi nya kalau kurang perancangan.Hehehe,cam tak biasa je kan?
Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi