November 30, 2010

Cara-Cara Mengintai Orang Mandi

Cara-Cara Mengintai Orang Mandi. Orang ni lelaki ke Perempuan?Adake orang ngintai lelaki mandi ya? Tak senonoh betoi, Meh nak ajarkan, ni ilmu diperturunkan oleh Saudara Je Jai dan DarkBetmeng . Jejai pengalaman dia di Sarawak dulu, selalu skodeng/mengintai gadis/orang asli mandi. Terbaru pula :

Dark-Bekmeng Mengintai Hanis Zulikha Mandi (Credit Picture to Hamzah Ian)

Je Jai dan Darkbetmeng, eden gurau jer, aku tahu korang bukan kaki skodeng. Kalau skodeng pun mesti gadis-gadis yang cun saja kan? Hak3, Inilah sebenarnya :
yang dicari oleh somebody di blog ini

Anyway, ada Cara ke Nak Mengintai Orang Mandi? Toksahla ngintai-ngintai, nanti mata jadi Cam Pirate baru tahu. Hik3, tak gitu?
P/s : Jangai Ngintai-ngintai, Tengok Jauh-Jauh, Kalau sudah berkenan, sila masuk meminang...Hik3...
*** Ada seorang rakan cakap aritu, ramai gadis Melayu sekarang ini mengamalkan konsep, " Malu tapi Mahu ", tuh yang mudah diperdayakan teman lelaki, Ummm, betulke ya? 

Ada Apa dengan Gambar?

Ada Apa Dengan Gambar? Inilah antara gambar-gambar yang sempat diambil dengan menggunakan iPhone 4 :

Photobucket
Strawberi Cameron Highlands, Celup dengan Coklat memang terangkat
Photobucket
Ikan Bakar Jalan Masjid India
Photobucket
Alisya Menanti makanan
Photobucket
Telur Bungkus, Nyam,nyam
Photobucket
Jam Tangan Bonia kuhadiahkan buat Isteri 4 Our 3rd Anniversary hasil Income berbloggingku Bersama Nuffnang. Thanks Nuffnang
Photobucket
Waktu hampir nak senja di Pantai Teluk Batik, Perak
Photobucket
Oh, Aku mahu berhenti bela tiger Show. Bela Tiger ini lebih menguntungkan. Hik3..

One of the Wow faktor dengan iPhone 4 adalah kualiti gambarnya yang begitu cantik dan memang sesuai bagi bloggers macam ku. Kalau kehabisan bateri etc, boleh ambil gambar dengan iPhone 4, memang cantik dan saya puas hati. Boleh Zoom juga dan kualiti gambar boleh diambil dalam versi High Definition(HD). Oh, u never know what u have until u lose it. Yup, today kena pulangkan balik iPhone 4 itu, semalam hujan,tak sempat pulangkan. Tapi, review blom habiskan lagi, mb next week saya finishkan semua review pasal iPhone 4 ini.

P/s : Oh, iPhone 4, Blackberry Bold 7680 or Blackberry Torch 7800, yang mana satu patut ku pilih? Apa pandangan anda?

Aiskrim Goreng Strawberi Buat Anonymous

Bila panas dan sejuk bergabung, memang mengujakan dan sedap. Itulah juga bagi menangani hati Sang Anonymous. Buat Anonymous [ Refer Entry Ini ] , saya hadiahkan kamu :

Aiskrim Goreng Strawberi

Nyam,nyam memang sedap wifey pekena di Cameron Highlands. Dipanaskan dan disejukkan, fuhh, memang terbaik. Maaf Anon,dapat hidangkan gambar saja, kalau nak yang sebenar, jom kita ke Cameron Highlands, saya belanja.

Anonymous said...
dah xnak blogging? btul ke? jgn jdi mcm jk sudaa

Justkhai? Aduhai, kenapala mahu dengki ngan semua orang, saya kagum dengan justkhai, fulltime blogger, income 4-5 angka dari blogging, anda mampu buat? Apa yang dia tulis itu hak dia kan?Ambil yang elok untuk tingkat prestasi, kalau ada yang tak elok, jadikannya untuk perbaiki diri sendiri,tak gitu?

P/s : Ambil yang jernih, buang yang keruh,peace no war. Macam manala bangsa Melayu mahu naik kalau asyik berdengki dan menjatuhkan satu sama lain?

***Malam ni sesi layan-layan borak dengan Kak Ina KL dan Mat Joe di Mali's Corner, Danau Kota. Kuey Teownya memang terbaikk. Sesiapa mahu join sekaki, jomla..Jam 8 malam, sambil dinner ble kongsi-kongsi pengalaman.

Anda popular sbb mempopularkan hanis zalikha| X terbaik pun...

 

Sang Anoymous Mengaum lagi . Kali ini di entry Aura Hanis Zalikha , inilah komennya : 

Anonymous said...


anda popular sbb mempopularkan hanis zalikha. x terbaik pun...

Terimakasih buat Sang Anon yang baik hati dan sudi mengomen. Bukan mudah nak suruh orang komen di entry..Ini jawapan saya:

Maafkan saya, 1st..saya tidak popular kerana mempopularkan hanis zalikha. Hanis Zalikha already popular either saya mempopularkannya or tak. 2ndly, saya tidak popular, dan tidak pernah mengatakan saya popular. Saya sedar diri saya sebagai blogger Cap Ikan Ayam Goreng ini. Menulis pun mengikut gerak hati diri sendiri.

Oh, yang x terbaik tu.u r rite,saya memang tidak terbaik. Ramai silent bloggers yang terbaik dan lebih baik di luar sana. Apapun, terimakasih sekali lagi. Dah lama tak menerima komen sebegini. 

P/s : Selamat Tinggal Dunia Blog. Eyriqazz mengundur diri dari persada blogging....


....................................................................

Hik3, In ur Dream Anonymous..Saya akan teruskan berblogging selagi saya selesa dengannya. One day ,siapa tahu? Maybe u boleh ambil alih pula? tak gitu?

*** Jangan mudah melatah, Anonymous ini bagaikan Si Api, lagi ditaruk minyak lagila disukai. Sejukkan dia dengan Air ( kata-kata yang menggoda, mana tau lembut hatinya dan menjadi loyal reader)...Be Cool ....


UPDATED -


Lagi-lagi komen anonymous :




Anonymous said...

dah xnak blogging? btul ke? jgn jdi mcm jk sudaa  ( Anon,bacalah habis entry saya ya...)

.....................................................................

November 29, 2010

Panjang dan Power

Wah, Panjangnya. Macam aku Punyala. Panjang dan Power, Sambil menggayakan . Tergelak guling-guling aku bila lihat keletah rakan sekerja ku itu. Panjang dan Power, macam itulah saja kebanggaan seorang lelaki? Otak blue betoi, Ini gara-gara cimon la ni, dia pergi Cameron Highlands juga dan hadiahkan kami souvenir ini :

Pensil Panjang dan Power

Adush, masih terasa mahu gelak-gelak guling bila dia menggayakan aksi "terlampau" tersebut. Boleh tahan juga panjangnya Pensil ni, adalah dalam 40 cm kot, kalau guna ni ,setahun pun blom tentu habis ni.

Nasib baik aksi terlampaunya tidak sempat kurakam, kalau tak tentu korang pun mahu gelak-gelak dibuatnya. 

Pensil Panjang Cimon hadiahkan
Terima kasih wifey geleng-geleng memanjang
Gelak tawa dan jenaka dalam kehidupan
Kalau serius memanjang, dikata pula orang?

P/s : Teringat video Teka-teki ni, sayur apa bila dipotong tak pendek-pendek? Jawapannya, kacang panjang.

*** If i can make a wish, apa yang anda mahu Panjang? Umm, I will choose Panjang Akal...How about U?

Jawatan Kosong di Taman Tamadun Islam, Terengganu

Jawatan Kosong di Taman Tamadun Islam, Terengganu

Saya menerima e-mail berkenaan Jawatan Kosong di Taman Tamadun Islam(TTI) ini yang dihantar melalui Facebook TTI. Jadi saya kongsikan sekali di sini, mana tau ada yang berminat or tengah mencari kerja :

Acclaimed as the first and only Islamic Civilization Park, Taman Tamadun Islam is a showcase of Islamic civilization in the form of architectural wonder. In line with our growth, we are searching for dynamic and motivated personality to joint our management team based in Kuala Terengganu for the position of:

Position : MAINTAINENCE MANAGER

For those who meet the requirements and have a strong desire to take up the challenge, you’re invited to submit your application to :

Administration & HR Department
TTI Management Sdn. Bhd.
Taman Tamadun Islam
Pulau Wan Man,
Losong Panglima Perang
21000 Kuala Terengganu
Terengganu

For more information please call 09-6278881 (Cik Maznah) or 09-6278873 (Cik Farhana).

P/s : Oh, lamanya tak updatekan resume. Tautak camna boleh apply jawatan part time penulis berbayar di suratkhabar/majalah ya? Saja mahu mencuba nasib...

(Teaser) Alisya di Cameron Highlands

Teaser /preview Alisya di Cameron Highlands :

Alisya mahu petik Strawberi, tapi kenapa tak banyak Strawberi utk dipetik?
Gembiranya Alisya
Mama dan Alisya di Bharat Tea Plantation,Cameron Highlands . Anytime is Tea Time
Sukanya Alisya makan Jagung Mutiara
More updates coming soon. Cameron Highlands best tapi tak sesejuk masa pergi last year. Banyak perubahan berlaku.
Oh, sebelum orang perli Alisya pakai jaket sama, biar saya jawab dulu,Itu jaket kegemaran saya, Tok Wannya (Mak saya) yang hadiahkan. Rasanya itu jaket yang saya pakai masa kecil-kecil lagi.
P/s : Pernah singgah di Cameron Highlands? Apa pandangan anda?
***Thanks Guys For These Entries :

Blog Malaysia Terbaik 2010 Pilihan MelRomeo.COM

UNDI BLOG PILIHAN MALAYSIA

Oh, saya tidak mahu meraih undi kali ni, anda undilah blog yang anda rasakan terbaik/pilihan anda kerana banyak blog yang menarik di sana.

(Gambar) Kenderaan Terbakar Kemalangan JalanRaya Lebuhraya PLUS | Gopeng-Simpang Pulai

Dalam Perjalanan pulang dari Cameron Highlands ke KL semalam, kami menyaksikan kenderaan terbakar di depan mata kami , rasanya kerana kemalangan jalanraya yang berlaku di Lebuhraya PLUS antara Gopeng ke Simpang Pulai. Memang tengah marak apinya, inilah gambar yang sempat diambil oleh isteri :

Api tengah marak ( terasa bahang panasnya bila lalu kot tepi kenderaan itu)
Sebelum sampai
Jalan menuju ke Simpang Pulai memang jem habis, rasanya kereta tidak bergerak lebih dari 4KM..

Semasa singgah berhenti makan di R&R Tapah, terdengar orang cakap-cakap, katanya 4 kenderaan yang terlibat dalam kemalangan tersebut. Tak pastila pula apa nasib mereka yang terlibat kemalangan itu, cuba seach berita online, namun tidak jumpa pasal kemalangan ini. Sedih sangat bila tengok gambar kenderaan terbakar itu.

Yup, kemalangan tidak mengenal mangsa. Namun lebih dari 90% kemalangan jalanraya disebabkan atas kecuaian manusia. Pesanan saya buat diri saya dan semua, berhati-hatilah ketika memandu, Ingatlah Orang tersayang. Biarlah memandu slow cam saya di jalanraya (within the speed limit), biar sampai ke destinasi ditujui.

P/s : Betulke faktor minyak RON 95 yang sibuk diperkatakan kini antara faktor penyumbang peningkatan kenderaan terbakar akibat kemalangan?

***Sudah ada link/feeder entry pengomen terhangat di setiap bawah entry (trial version), akan diupdatekan dan diubah dari masa ke semasa sebagai tanda penghargaan buat pengomen setia/terpilih. Thanks dari Eyriqazz

Jagung Mutiara Cameron Highlands

Jagung Mutiara Cameron Highlands 

Penat, baruje lepas mandi selepas Pulang bercuti.Jagung Mutiara Cameron Highlands ole-ole yang dibawa pulang. Ohh, penatnya...Jebat mahu masuk beradu...

P/s : Cameron Highlands tidak sesejuk seperti kami pergi tahun lepas...Nanti eyriqazz updatekan kisahnya....Oh, sedihnya, petang nanti terpaksa pulangkan iPhone 4 kembali .

November 28, 2010

viva di Cameron Highlands

abang,sebelum balik kita singgah di cameron highlands dulu nak?tak jadi nak pi pulAu pangkor arini,ok juga singga di CH.ble petik strawberi dan pekena teh secawan dua di bharat,ch..hik3,sayangkan isteri turut2kan.ble beli pisang sekali di ch kan?hik3..

November 27, 2010

sayang nak pisang abang

jalan2 di lumut ni tiba2 wifey suruh beli pisang..masa wife mula-mulA cakaptu dah fikir lAin dah.pelik semacamje.hak2,otak blue betoi.ada koma la sebelum Perkataan last tu..
p/s: susah juga bila ada satu nafsuni kan?hak3,tgh bersiap ke teluk batik.sib baik ada iphone4 ,dptla update simple2

BlackBerry® Bold™ 9780 | Jantungku Berdegup Kencang

48 hours Sticky Post. Scroll down for the latest entries.

BlackBerry® Bold™ 9780

Oh, Blackberry of Blackberry .Yup, Smartphones @ Blackberry kini adalah suatu kemestian terutamanya insan sepertiku, memudahkan kerja di pejabat, rumah dan juga kegiatan berbloggingku dengan lebih mudah.
Lebih teruja bila model BlackBerry® Bold™ 9780 kini muncul di pasaran. Oh,alangkah indahnya jika ianya menjadi milikku. Sungguh indah dan mengujakan jika aku dapat memilikinya. BlackBerry® Bold™ 9780 , teruja aku denganmu :
Antara sebab kenapa aku mahukan BlackBerry® Bold™ 9780 :

1) Spesifikasi yang mengujakan dan Hebat

Antaranya :

- Menggunakan BlackBerry® 6 OS, dapat surf internet dengan lebih pantas dengan gambar yang lebih cantik.
- Bateri yang lebih tahan lama. Yiezaa, kuasa baterinya antara yang paling hebat dibandingkan dengan Blackberry yang lain ( 6jam berbual dan 38 jam layan muzik, fuhh,ble bergayut lama-lama macam zaman couple-couple dulu)

- Kemudahan Wifi. Blogger macam saya mestila seronok. Dapat surf internet dengan lelebih banyak pilihan.
- 3G Network Support. Best-best, more coverage di tempat yang sukar dapat line.

- "High resolution screen". Bolehla layan video dengan lebih mengujakan.
- Ada Micro SD. Mudahla camni, kalau tak bawa kamera, snapje gambar dengan BB dan uploadkan dengan mudah ke lappy. Good for me.

2) Upgrade version of Blackberry Bold 9700

Mutu diperbaiki dengan 5.0 MP Kamera (gambar lebih cantik), Flash Memory yang lebih besar, dan OS System yang lebih bagus daripada sebelum ini. Wah, ini yang buat saya makin teruja. Yerlah, kalau baca review Blackberry Bold 9700 dari TehtarikMemoirs pun sudah teruja, inikan pula Blackberry Bold 9780. Sayang, hadiahkan untuk abang this BB for me boleh?

Aku mahukan BlackBerry® Bold™ 9780 dan saya rasakan  Celcom adalah tempat yang terbaik buatku untuk mendapatkannya. Kenapa saya pilih Celcom?Kenapa,kenapa?Usah ditanya,banyak sebabnya.Alang-alang korang tanya juga, inilah sebabnya :

1) Saya Pengguna Setia Celcom dan sepanjang lebih 5 tahun bersamanya, Celcom tidak pernah mengecewakan saya

2) Harga Yang Berpatutan dengan :
Celcom Executive Plan Yang Menarik
Celcom Biz Plan Pun tak kurang hebatnya

Pakej kontrak 12 bulan adalah sekitar budget saya iaitu kurang dari RM2,000 dengan bayaran bulanan di antara RM118-RM250 yang boleh dipilih. 

Celcom juga adalah yang pertama melancarkan Blackberry Bold 9780@Blackberry Bold 3 yang telah dilancarkan pada Go Mobile! 2010, Kuala Lumpur Convention Centre pada 13-14 November yang lepas dengan sambutan yang begitu menggalakkan beserta hadiah menarik untuk dimenangi antaranya Motosikal Modenas, handset dan pelbagai lagi. Jadi mudahlah saya mahu bertwitter, check e-mail, Facebook , dan juga internet tidak kira masa dan tempat .

2) Coverage yang lebih meluas. Semasa menyertai MySelangorStory 2010 pelbagai lokasi kami jelajahi antaranya Genting Highlands, Homestay, Air Terjun dan pelbagai lagi. Salah seorang blogger masa itu iaitu Azuanzahdi menggunakan pakej Blackberry dari Celcom dan ianya begitu memuaskan dengan pelbagai lokasi yang terpencil masih boleh access internet menggunakan Blackberry. Yes, bagi saya yang suka travel, coverage begitu penting. 

Oh, selain  BlackBerry® Bold™ 9780, promosi BlackBerry® Torch™ 9800 tidak kurang hebatnya dari Celcom. Promosi menarik dan antara kelebihan BB ini bolehla refer dari salah seorang pemenang phone ini sempena Contest yang telah dianjurkan bersama oleh Nuffnang dan Celcom : I Love Celcom I Love Torch

Promosi menarik , jika anda grab BlackBerry® Bold™ 9780 atau BlackBerry® Torch™ 9800 sekarang, anda bakal membawa pulang freegift ini dari Celcom :

BlackBerry® Bold™ 9780
BlackBerry® Torch™ 9800

Lebih lanjut berkenaan Promosi dan tawaran menarik dari Celcom ini, bolehla terjah di SINI

Oh, jantungku berdegup kencang, adakah BlackBerry® Bold™ 9780 akan menjadi milikku? Aku teruja lebih-lebih lagi bila baca entry BeatifulNara yang membuatkannya meleleh air liur,  Apapun :

BlackBerry® Bold™ 9780 dari Celcom pilihan Saya!!!

***Apa pandangan anda pula tentang Promosi Menarik dari Celcom ini?


P/s : Teruja tak untuk memiliki BlackBerry® Bold™ 9780 atau BlackBerry® Torch™ 9800? Kalau eyriqazz rembat dua dan satu daripadanya jadikan sebagai hadiah utama Contest eyriqazz mahu?

November 26, 2010

Anak Dah Tiga tapi Perasaan Anak Dara

Oh, susah la nak cakap kat Mak Ikan ni. Perasan betoi, anak dah dah tiga, tapi perasan anak dara. Malasla nak cakap banyak korang terjah la sendiri :



Tengokla tu, sampaikan Anak Daraku pun turut menjadi mangsanya. Insafla sumi, sedarlah skit, ko dah nak cecah 40 tahun. Hak3, takdelah, gurauje, sebenarnya entry itu pun saya yang tulis di blognya, dia minta tolong tambah perasa di blognya, so, tambahla apa yang patut . Guest blogger ni bagus juga, at least adala sedikit kelainan dalam menulis kan? Tak gitu?

Dividen ASB 2010 | Pakcik Kayo

Semalam, masa lunch sempat layan lepak dan layan borak dengan Mat Joe. Terkeluar cerita pasal Dividen ASB 2010. Mat Joe ni walaupun kerjanya bukan berbackground finance, tapi dia memang terror bak-bak finance/kewangan/pelaburan ni. Dengar cerita nak beli rumah satu lagi, wah,masyukla bro tapi yang tu lain kali kita cerita ataupun ble tanya dia sendiri.


Agak-agak berapa kadar Dividen ASB 2010 ya? (kredit picture Here )

Mat Joe kata, dividen ASB (Amanah Saham Bumiputra) untuk tahun ni (2010) mungkin dalam 20%. Tengokla KLCI kan tengah melambung naik. Yuhu, pakcik Kayo, bolehla pakcik belikan sebijik kereta ferrari. Hak2, in ur dream Eyriqazz. First, gurau aje, mat joe tak cakap pun camtu. 2nd, duit dalam ASBku tak sampaipun 5 angka. Miahahaha,camne kayo tu?

Apapun, harap-harap dividen ASB 2010 ni masyukla. Boleh Paww Isteri, Isteri banyak simpan dalam ASB tu. Manatau kot-kot Isteri bermurah hati belikan Blackberry Bold 9780 ataupun iPhone 4 untukku. Hik3, berangan lagi. Apapun, menyimpan itu amalan yang mulia, jangan duit simpanan tu disimpan ditempat yang tidak elok sudahla i.e. Skim Cepat Kaya ataupun buat beli gelang harga riban-riban. Siapa yang kaya? Si Dia la, "Kerja Apa? , Jual Gelang Jer" .

P/s : Agak-agak berapa Dividen ASB tahun 2010 ya?


*** Bulan 12 bulan dinanti-nanti kan , bonus,pengumuman dividen ASB 2010 dan juga eyriqazz bakal muncul di Majalah " Face Me First " hak3, gurauje). Apa yang korang nanti-nantikan bulan 12 nanti ya?

GiveAway Domain From MelRomeo.COM

Masih belum terlambat lagi, Jom sama-sama kita join :


Semudah ABC, rezeki ayam nampak di kaki, rezeki manusia siapa yang tahukan, So, saya mahu tag mereka ini :

5. Semua Pembaca Blog Eyriqazz.Com

Jom sama-sama meriahkan Give Away ini dari Sifu Eyriqazz @ Melromeo. Terjah SINI . Tarikh tutup adalah pada 30 November 2010.

P/s : Saya Maju kerana Sifu saya ini. Honestly, Melromeo bagi saya adalah Sifu terbaik bagi meningkat prestasi Blogging dan mencari Tips Berblogging. Kreatif, pemikirannya jauh ke hadapan, dan lain dari yang lain. Thanks Sifu @ Melromeo. Jasamu ku kenang hingga ke hujung nyawa.

November 25, 2010

Ketatkan Vagina | Tegangkan Payu Dara?


Ketatkan Vagina | Tegangkan Payu Dara?

Jalan-jalan cari pasal, terserempak la website ni . Wah, nama websitenya pun bukan main lagi iaitu http://www.isteripuas.com/ dengan taglinenya " Kedai Online Produk Kesihatan Seksual Suami Isteri".

Hik3, tak berani nak komen lebih-lebih, kan marah pula, kata orang ,tepuk dada,tanya selera, setiap orang ada citarasa berbeza.

Myself dan Isteri, masih puas hati dengan prestasi masing-masing. Tak beranila mencuba ubat-ubat ataupun produk-produk camni. Banyak feedback dan komen negatif i.e. kesan sampingan. Gunakan rahsia turun temurun nenek moyang kita lagi baguskan? Takpun, jaga kesihatan, jaga makanan, dan jaga emosi insan tersayang much more better kan? Give n take itulah sebaiknya.

P/s : Apa yang penting? Kerjasama,Tolak Ansur dan terimalah pasangan anda seadanya ,itulah yang sebaiknya dalam perhubungan suami isteri. Apa pula kata anda?

Geramnya Aku dengan Budak Cecek Nii...

Geramnya Aku dengan Budak Cecek Nii...

Sejak cuti sekolah ni dan Mamanya menjadi Surirumah sepenuh masa, masak juga kami melayan kerenah budak kecil(cecek) ni. Apa taknya :

1) Perkataan paling digemarinya "tak nak".Suruh makan ubat, taknak. Ajak mandi, taknak. Suruh makan 'tak nak'

2)Suka sangat suruh Papa dan Mama bukakan peti sejuk. Bukan nak makan mana pun,"nak,nak". Bila kasi, tak makan.

3) Susah nak tidur. Skangni pukul 12-1 pagi pun bukan reti nak tidur.terpaksalah kami buat pura-pura tidur sekali, barula dia nak tidur.

4) Suka kacau dan sepahkan mainan. Main kejap, sepah sana sini. Bosan agaknya, rumah pengasuh ramai kawan. Rumah sendiri, Mama dan Papanya saja yang ada.

Alisya nak kawan ke? Alisya boring main sorang,sorang. Nantilah ya Alisya, malam ni Papa :

Mahu Kasi Surprise kat Mama lagi. Nak bawa satu tempat Istimewa

Psst,tempat istimewa tu bukan tempat kami exercise la. Gembira dapat surprisekan Mama 2 hari lepas for "Our Romantic Dinner sempena 3rd Anniversary" . Tak sempat updatekan lagi pasal tu.

P/s :  Sayangkan anak, berilah kasi sayang yang terbaik. Sayangkan Isteri, gembira-gembirakan hatinya, tak gitu?

November 24, 2010

(Gambar) KLCC di Waktu Malam

Inilah Gambar KLCC yang sempat diambil beberapa minggu yang lepas :


Cantik Memukau

Salah Satu Bangunan Kebanggaan Malaysia
 KLCC Oh KLCC
Sesiapa datang KL , tempat menarik untuk disinggahi

P/s : Sudah menetap lebih dari 5 tahun di KL, tapi sampai sekarang masih belum berpeluang untuk singgah di Jambatannya. Dengar cerita sekarang, mahu naik sudah kena bayar. Tak tahan nak Q la untuk beli tiketnya.

***Cantik ke view dari Jambatan tu ya?

Ada Apa Dengan Everyone Connects

Sambungan entry TM Everyone Connects Birthday Bash , jom kita terjah portal nya pula. Apa yang menarik , best dan terbaru di Portal/Website nya ya ? Oh, official website Everyone Connect ialah http://www.everyoneconnects.net/ :


Photobucket
Main Page Everyone Connects Portal/Website

Everyone Connects adalah satu inisiatif dari TM untuk golongan remaja bergiat lebih aktif dalam Connecting with each other dengan 3 main keyword which are Connecting, Communicating, and Collaborating. Good Initiatives TM. Hands up.

Photobucket
Jom Explore - Antara Yang Menarik :
Photobucket
Open House - Boleh hantar E-Card greeting untuk sesiapa sahaja, Spread Some Love, dan Melihat Birthday Greeting from All Over the World.
Photobucket
Sini Maa - Jom Tonton Video dan Trailer yang menarik
Photobucket
Jamming Garage - Informasi berkenaan Salah Satu Ambasador TM Connect iaitu Kumpulan Bunkface sambil boleh juga layan lagu " Through My Windows" . Oh, I Love the Song....
Photobucket
EC Hall Of Hame - Aktiviti Everyone Connect yang lepas Dan Informasi Menarik berkenaanya
Photobucket
The Stadium - Enough Said, if u Are Manchester United Fan, this is the place for you.
Photobucket
Tadaa, Now lebih mudah berhubung dan Connects with Each Other.

Jadi, apa tunggu lagi, Jom terjah sama-sama di sini : http://www.everyoneconnects.net

Everyone Connects Inisiatif bagus dan mempesona
Saya teruja, saya join Sama
Bolehla sekali ikut serta bersama-sama
Di website, twitter dan Facebook mudah saja

P/s : Apa pandangan anda tentang Portal Everyone Connects ? Adakah ianya suatu Inisiatif yang bagus untuk semua?
Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi