October 5, 2011

Je Jai Dikecewakan Rozita Che Wan

Berdasarkan Kisah Benar di Astro Gempak Raya Open House yang dialognya telah diolah semula :


Sehabis majlis Rozita Che Wan (RCW) lekas berjalan untuk pulang. Je Jai mengekori/mengejar dari belakang:

Je Jai : RCW, boleh bergambar?
RCW : Umm, awak dari media mana ya?

Je Jai : Saya dari XXX.Com
RCM : Ummm,Ohhh ............. (sambil berlalu pergi)

Ohh, hampanya hati Je Jai dikecewakan Rozita Che Wan. Yang dikejar tak dapat (RCW), yang dikendong berciciran (faham-fahamla..Hint-hint : Fasha Sandha)..

P/s : Bro, rasanya RCW bukan taknak bergambar tu.Dia risau nanti kot-kot "Fasha Sandha" mengamuk dan tarik-tarik rambutnya nanti....Hik3....Apapun, that's part of life. Tak semuanya akan smooth seperti yang dirancangkan...

19 comments:

  1. alo2 ciannya..haha Tak dapat RCW, Sepah pun boleh lah hahaha

    ReplyDelete
  2. Hahaha..ok yang sebetulnya..dia kata..eeeee.dot dot dot mana pulak nie..isyhhh tah apa-apalah..Hanggin satu badan Hampeh punyer RCW

    ReplyDelete
  3. Hurmmm....RCW tengah moody kot time tue...banyak sangat wartawan cari dia...

    ReplyDelete
  4. Hik3..
    GTO ni sengaja kannn.. :D
    Alah Je Jai.. kalau dah jodoh tak kemana.. heheh..

    ReplyDelete
  5. la.. siannya tok jejai.. musti kuciwa sampai tak dapat tido malam ni.. ekeke...

    ReplyDelete
  6. Salam,

    hehe siannye dia, takpelah next time amik gmbr dengan fasha, confirm dia tak tolak :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  7. Terima Kasih semua..kalau idok eden dah buat lompat katak dari KLCC..wakakaka

    ReplyDelete
  8. 2 hari 2 malam duk membingit kat twitter ni sebab rasa kecewa dia tu... hahahahaha

    ReplyDelete
  9. tak perlah kan..janji dah bertentang mata..wife kamu lagi lawalah dari rcw tu

    ReplyDelete
  10. hehhe...
    tak tau nk ckp pe...
    hik3...
    lwak naaa

    ReplyDelete
  11. owh..pasal ni la RCW mengadu hari tu dkt den..=)

    ReplyDelete
  12. laaa.. ciannya jejai.. dulu aku ambik gambor dgn RCW ok je.. oooppss, kat studio tgh shooting masa tu, lupa lak.. hahahahaaa

    ReplyDelete
  13. http://wanwidget.com
    sian bro jejai, hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails