September 20, 2011

Nasi Ayam Ala Eyriqazz | Layakkah Eyriqazz untuk Join Malaysia’s First Ever Blogger MasterChef ?

Siapa cakap eyriqazz tak pandai masak? Meh2 eyriqazz tunjukkan bukti. Rasanya kalau eyriqazz join Malaysia’s First Ever Blogger MasterChef ada harapan masuk final kot... Sorry Kak Ina KL, di gelangang MasterChef kita jadi lawan...Hik3... 

Ayam Special ala Eyriqazz..Sure korang terliur kan?
Ala, kacangje buat kicapnya...Mula2 taruk... Oppsss..this is my secret recipe
Lada..Marvellous,marvellous..Saya kasi 5 Vote Love-love
Jemput makan....Jangan malu-malu..Gerenti sedap
Amcam, ada bakat tak Nasi Goreng Ala Eyriqazz? Yummy, 2 pinggan eyriqazz habiskan...

So, amcam, rasa-rasa layak tak Eyriqazz untuk Join Malaysia’s First Ever Blogger MasterChef ? Tepuk dada,tanya selera....Kalau anda nampak berselera dengan masakan itu, nampak gayanya, ada chancela saya masuk serta...

Hik3, just kidding..Masakan ini dimasak oleh Adik Eyriqazz. Dia memang terror masak. Dulu kerja kedai makan. Eyriqazz pun terror masak. Last masak dalam 5 tahun lepas kot, masa masih belajar kat UK. Nasi ayam pun pernah eyriqazz masak time tu...Survival skills....Ni yang rasa macam nak join Malaysia’s First Ever Blogger MasterChef  . Kalau dapat masuk semi final pun jadi, koman-koman kalau tak terror masak dan join, dapat jadi famous macam "William Hung" pun jadi...

P/s : Hik3...Amcam, rasa-rasa bolehke eyriqazz menyahut cabaran Malaysia’s First Ever Blogger MasterChef ?

15 comments:

  1. Wahhh, ada bakat tu..

    Nampak ayam tu dah tau sedap nyer :)

    ReplyDelete
  2. Hahaha..gua bagi LOVE LOVE BESAUUU punya..hahaha

    ReplyDelete
  3. Sungguh berbakat.. Untung wife..

    ReplyDelete
  4. akak bagi 5 love kat kamu punya N3..good luck yer

    ReplyDelete
  5. salam kenal n singgah sini...

    yum..yum..mcm sedap jer...lapalah pulak...

    ReplyDelete
  6. lapar la plak tgk nasi ayam tu--me puasa ari ni hehhehe

    ReplyDelete
  7. setakat tayang gambor makanan & share resepi leh la MDT join. tp bab tunjuk skil masak..mau kelaut..

    penah la dulu time kelas masak kat sekolah, nak potong bawang terpotong jari..gubra punya pasal! maklumler..i kan femalu..auwwww

    ReplyDelete
  8. geram aku tengok ayam tu bro.. hahaha

    ReplyDelete
  9. kak ina bagi 5 love, aku bagi 10 love

    ReplyDelete
  10. mari nak try rasa.. hehehehee

    mmg nampak sedap dan menyelerakan. penuh warna warni... boleh suruh dia join laa

    ReplyDelete
  11. WEh!!!! kaki ayam tu yang mahal... boleh saja join ... semoga berjaya...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails