November 10, 2011

Diari 2012 Prudential


Semalam terima Diari 2012 Prudential dari agent Insurans eyriqazz. Siap datang ofis kasi personally. Yeyy, suka-suka la kan? Barang free dan memang boleh digunakan. Inilah antara yang membezakan good agent dengan agent yang sekadar mahukan komisyen apabila beli insurans, lepas sign terus cabut lari dan tidak follow up etc. Memang haru biru juga jadinya kalau camtu kan especially kalau nak claim etc.


Cuti Umum 2012 nampak lebih mempesona. Banyak cuti jatuh hari Ahad&Isnin..Yey...

Yup, sediakan payung sebelum hujan. Insurans untuk eyriqazz sudah dibeli, now planning untuk Isteri dan anak-anak pula. Siapa yang boleh menduga apa yang bakal terjadi di masa hadapan kan? Better safe than sorry, itulah sebaik-baiknya.

Kalau ada pembaca eyriqazz mahu tahu serba lanjut or berminat untuk beli insurans, bolehla e-mailkan ke iman1237@hotmail.com .Maybe eyriqazz boleh rekomenkan anda kepada agent eyriqazz.Setakat ni berurusan dengannya memang puas hati. Tidak memaksa, tidak cerewet dan perkhidmatan memang memuaskan.

P/s : Fail to Plan, Plan to Fail.

7 comments:

  1. Wah! bagus egen itu...harap saya akan jadi egen seperti itu. :) Saya ada membuat Takaful Simpanan Haji dibawah MAA TAKAFUL. Kelebihannya adalah simpanan untuk haji dan ada upah haji. Kalau berminat boleh contact saya. Ini link berkenaan dengan smart saving.

    http://www.ceritadqimie.com/search/label/smart%20saving

    p/s: Sediakan payung sebelum hujan... terutama bagi ketua keluarga.:)

    ReplyDelete
  2. uish..awl nya dpt..sy pon tgh tnggu agent bg diari nih..hihi

    ReplyDelete
  3. Aku memang tengah kira2 budget ni bro nak ambil satu perlindungan.. kalau aku perlukan nasihat nanti aku cari kau ye

    ReplyDelete
  4. hah dalam setiap diary..... tarikh cuti tu la yang dicari2 bila dapat diary... hehe

    ReplyDelete
  5. iman, kalo dah rekomen tu, jgn lupa mintak komisyen sekali tau :)
    me dulu pernah keja kat agensi insurans, sampai skang mesti dpt 5% diskaun kalo renew insurans kereta :)

    ReplyDelete
  6. yaiii..samalah :)

    ReplyDelete
  7. aku pun amik prudential jugak tapi tak dapat lagi diari 2012 ni...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails