January 11, 2012

Volkswagen Test Drive 2012


Kereta Volkswagen memang menguja. Nampak sporty, cantik dan lain dari yang lain. Ford Fiesta telah saya cuba, Proton Exora pun dah cuba juga, now harap-harap berpeluang la untuk Test Drive kereta ini pula :


Volkswagen Polo GTI

Special thanks to Nuffnang kerana menjemput saya untuk ke Sesi Volkswagen Test Drive 2012 weekend nanti . Oh, can't wait for it... Antara produk kereta Volkswagen bolehla singgahi SINI . Fuhh, ni yang buat makin dilema untuk memilih 2nd Car, InsyaAllah jika tiada aral melintang tahun ini or tahun depan.

Pucuk Dicita Ulam Mendatang
Volkswagen Polo GTI menjadi pilihan
Special thanks buat Nuffnang 
Hati gembira, event menguja saya nanti-nantikan

9 comments:

  1. saya tak dapat pun......camne tuu?

    ReplyDelete
  2. Bro kalau test drive Polo nih kena pandu agak 160km/j baru leh bagi tau feeling die...eheh..kalau setakat 60-70 je tu pandu Exora je lah..hik3

    ReplyDelete
  3. bertuah lah bro.bukan sng nak dipanggil utk test drive ni... =)

    ReplyDelete
  4. Test drive polo selesailah sudah
    Sayangnya Yangbaik tiada peluang
    Rantai mutiara sampailah sudah
    Ucapan terima kasih Yangbaik ucapkan

    ReplyDelete
  5. #Syafiq Ahadin : Umm, tak pastila pula tu..Saya just apply di website Nuffnang tu...

    #Syarif :Berehhh

    #Rozuan : Nyam,nyam,nyam

    ReplyDelete
  6. waa. aku pun tak dapat.. bukan rezeki utk test drive kot...

    apapun, tahniah..

    ReplyDelete
  7. Jumpa di sana bro.. tak sabar aku nak test drive Golf... hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails