November 16, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha 1431H

Di kesempatan ini , saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan :

Selamat Hari Raya Aidiladha 1431H
Uwaa,tahun ni tak balik beraya.Cuti dah nak habis.Tinggal 1 hari aje.Huhuhuhu.....

Kepada yang balik kampung tu,selamat beraya.Bawa kereta tu berhati-hatiya.Jgn ingat nak sambil awal saja, kelak diri yang merana.Selamat berkorban juga .Tahun ni tak dapatla tgk orang :

Sembelih Lembu di kampung (P/s:yang tak pakai baju dah gagah perkasa itu adalah Atuk aku)

Juga lapah daging lembu.Hehehe,sebenarnya aku tak pernah lagi melapah daging lembu ni.Ni gambar tahun 2005,masani aku masih di UK.Pakcik aku n the gang yang sibuk melapah lembu tu.

***Hik3, edit balik entry tahun lepas, aci ke? Tak sempat nak buat entry ....

P/s :Selamat berkorban dan Selamat Menyambut Hari Raya Aildiladha untuk semua. Jom terjah rumah Je Jai dan Beautifulnara, diorang buat open house besok. Hak3, memandai2 je.

15 comments:

  1. salam aidiladha buat tuan sekeluarga..:)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya aidiladha!
    :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya.... happy selalu

    ReplyDelete
  4. hohohohoho balik kaampuuungggg
    hoohoho balik kampung...
    hati riaaaa...!

    ReplyDelete
  5. Salam Aidiladha 1431H Daripada ProfHariz.com :)

    New Entry ProfHariz
    AidilAdha Hanya Sekadar Korban ?

    ReplyDelete
  6. selamat menyambut Hari Raya Korban..terkorban sebab cuti dah nak habis yer..tahun depan bolehlah balik beraya

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya aidiladha :)
    kea bekorban tak blk raya la tahun ni ye? hehe

    psst: jom melawat blog kami yang baru launch :)

    ReplyDelete
  8. Sama la kita tak dapat balik raya. Cuti sehari je huhuhu. Selamat Hari Raya!

    ReplyDelete
  9. Ucapan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA untuk blogger eriqazz.... walaupun raya post entry tetap updated...

    ReplyDelete
  10. Dear All :Selamat ari raya buat semua..amcam,byk makan daging?daging lembu takpe, daging manusia..hik3...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails