October 17, 2010

My Raya Moments Contest

Sticky Post. Scroll down for the latest entries.

Salam dari Eyriqazz,


Masih di dalam Mood Raya lagi kan? Sempena Bulan Raya dan kegembiraan RM400+ Buffered Earning Tengah Berjalan dan bulan ini pertama kali dapat Cash Out 4 angka bersama Nuffnang , jadi kali ini eyriqazz mahu anjurkan Contest 3 In 1 yang diberi nama " My Raya Moments". Inilah syarat dan peraturannya (Boleh join salah satu or semuapun boleh, terpulang, lagi banyak join, lagi tinggi peluang nak menang kan? )



1) My Raya Moments Entry

Syarat-syaratnya :
1)  Buat satu entry yang bertajuk " My Raya Moments''. Di entry itu sharekanlah gambar kegemaran anda untuk kenangan raya terindah/lawak/atau apa saja yang anda rasa menarik hati . Tak kisahla raya tahun 2010 ke, tahun lepas ke, 10 tahun yang lepas ke. Gambar tu pula tak kisah nak letak 1,2, or byk. Gambar dan beserta  description, tak perlu panjang-panjang,simple-simple pun jadi.Tapi, kalau nak panjang-panjang pun, tak kisahje. Oh ya, gambar original saje, gambar yang diphotoshopkan/di ubah tidak akan diterima.
2) Sertakan sekali ayat ini, My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , Viruspadu, LittleKidsPhotography,  Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150) and Denaihati (RM200)
3) Last but not least, komen di entry ini beserta Permalink Of Your Entry
4) Tarikh Tutup Contest Ini adalah Pada 31 Oktober 2010


2) Share and Like


Syarat-syaratnya :
1) Saya akan Share/Uploadkan kan Gambar anda itu  Di Facebook Page "Eyriqazz@Great Teacher Onizuka" di folder My Raya Moments

2) Bila sudah diuploadkan, ajak rakan-rakan untuk Like kan gambar anda itu (syarat diubah, Like saja pun dah jadi,tau ramai kesibukan nak mengomen di Facebook)

3) Done, Pemenang akan dipilih berdasarkan Like terbanyak ..Easy kan?

4) Tarikh tutup juga pada 31 Oktober 2010

P/s : Untuk Like dan Komen Gambar itu , kenalah Like Page "Eyriqazz/Great Teacher Onizuka" dulu



3) My Raya Moments Give Away/Lucky Draw

Syarat-syaratnya :

1) Yangni paling mudah, Semua yang menyertai Contest 1 layak untuk memenangi hadiah.
2) 3 hadiah pertama bernilai RM10 cash/top up untuk peserta Pertama, 7, dan 10 .
3) 7 X RM10 Cash/Top up hadiah Giveaway yang lain akan dibuat melalui cabutan undi ,sama seperti sebelum ini " Pemenang Contest Duit Raya Give Away "
4) Hadiah Utama , 1 tiket All Park Sunway Lagoon  yang berharga RM60+

So, semua orang berpeluang untuk menang kan? Hik3, inilah motif saya, Sharing Is Caring, and everyone have a chance of winning + mendapat duit raya dari Eyriqazz. Winning something is much more better than did not win anything rite?

Oh ya, sebelum terlupa , 

Hadiah Categori 1

1st Prize : RM150 Cash/Top Up
2nd Prize : RM100 Cash/Top Up
3rd Prize : RM70 Cash/Top Up
4th Prize : RM50 Cash/Top Up
5th Prize : RM30 Cash/Top Up
6-20th Prize : RM10 Cash/Top up

Hadiah Categori 2


1st Prize : RM150 Cash/Top Up
2nd Prize : RM100 Cash/Top Up
3rd Prize : RM70 Cash/Top Up
4th Prize : RM50 Cash/Top Up
5th Prize : RM30 Cash/Top Up
6-15th Prize : RM10 Cash/Top up

Hadiah Categori 3 (GiveAway/Cabutan Bertuah)

15 X RM10 Cash/Top Up (3 sudah dipilih pemenang, tinggal lagi 12)
Grand Prize X 1 = 1 tiket All Park Sunway Lagoon  yang berharga RM60+

Total Prizes = RM1,200+


Jadi, jumlah hadiah keseluruhan untuk dimenangi adalah RM1,200+. Terimakasih buat semua sponsor for making it reality and first time Contest saya hadiah mencecah 4 angka yang berjaya saya anjurkan.

113 comments:

  1. brpa lama nak karang entry ni..hehe..kemain lagi ha...macam2 contest skali..mana satu nak masuk eh? join semua boleh kan?

    akan ku buat nanti skrg takleh. bos suh buat keje. hehe

    ReplyDelete
  2. waaa!
    syok!
    insyaALLAH akan dibuat.
    wee...

    :))

    ReplyDelete
  3. wah! sangatlah menarik bro! sharing is caring tu yang ieda respek sama bro, eh, insyallah...ieda akan join, berminat dengan kontest1 :) heheheheh!!!

    ReplyDelete
  4. sgt menarik contest ini.. alhamdulillah sy dh join...

    http://www.zilhan.com/my-raya-moments/

    ReplyDelete
  5. alahai akak baru ajer nak buat contest gak..lebih kurang camni..tungguuuuuuuu

    ReplyDelete
  6. Saya dah join!

    http://anees99.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  7. gempak! menarik! insyaAllah sy join;)

    ReplyDelete
  8. thanks for infoo..nak masuk jugak..

    ReplyDelete
  9. wah eyriqazz ko ni memang creativelah.. masyuk.. nanti aku korek2 gambar lama yang boleh buat entri dalam contest ni.. insyaallah aku join

    ReplyDelete
  10. ala..nak join gak..tp kalo takde tweeter camne?? sobs!

    ReplyDelete
  11. @makdara TERDIVA:takde twitterpun ble join..buat apa yang ada..saya ni lenient..hik4...

    ReplyDelete
  12. akhirnya terciptalah entri aku disini
    http://myvitrd.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html

    ada rezeki dapatlah duit raya dari eyriqazz ni..hehehe

    ReplyDelete
  13. me dgn semangat waja telah menjoinkan diri!!

    http://suzie284.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html

    me nak join all the 3 categories yer kalau boleh lah :)

    ReplyDelete
  14. adehh, banyak nya syarat. hihihi,.. kita bagi sokongan je lah :D

    ReplyDelete
  15. saya pun nak join jugak!!

    http://virgein.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html

    selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  16. oh sungguh malang sekali nasib saya kerana saya tak ada gambar raya :(

    tak boleyla nak join contesttt

    ReplyDelete
  17. hye tuan belog

    contest interesting !!
    contest numbe 1 mcm best, but for those yg takde twitter mcm mana ek

    ReplyDelete
  18. salam..

    saya dah join.. klu leh nak join tiga-tiga..hihihi

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html

    thanks..

    p/s: gambo tu saya letak watermark, takper ke?

    ReplyDelete
  19. en eryqazz....thanks ye jemput akak join contest nih...tapi akak takde twitter cuma ada facebook je...camner tu

    ReplyDelete
  20. dah join! kalo ade cacat cela bgtau ye...

    http://mashilala.blogspot.com/2010/09/contest-my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  21. huhu...x leh join lah.. x de gambar raya yang menarik pun..lappy rosak, semua gambar dalam tu =(

    ReplyDelete
  22. emm.. pembetulan la..saya join yang 1 & 3 shj..

    thanks..

    ReplyDelete
  23. YEY dengan bangganya ynn dh join http://www.liyanaa.com/2010/09/my-raya-moments.html

    btw, yg mystory apa tah tu ynn dh like hari tu ;p

    ReplyDelete
  24. bro Eyriqazz,
    menyahut cabaran di twitter hari tuh, so ini dia:-

    http://www.ciklilyputih.com/2010/09/my-raya-moments-contest.html

    hah, apa macam? gaya tak? nanti bila dah upload kat FB bgtau tau, nak suruh bebudak nie LIKE

    ReplyDelete
  25. fuhh masih sempat lagi kalau nk cari idea then publish

    ReplyDelete
  26. nk masuk tp gambr kumpul ramai2...silap setup kamera lah..jd gmbr kabur...

    ReplyDelete
  27. meriahnyerr hadiah... ciklinn tgh pahmkan syarat2 nyer nie

    ReplyDelete
  28. salam.. saya dah join (menurut perintah ..hehe)..hope you like it

    http://hidayahwins.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments-contest-our-open-house.html

    telah share di facebook dan voted for you (good luck for the MySelangor contest)

    ReplyDelete
  29. dh tambah link2 sponsor tersebut...

    ReplyDelete
  30. wak bestnya.... Wak pun nak join leee!!! Best banget2 sih!!!

    ReplyDelete
  31. menarik ni..
    insyaallah... boleh join cuma tahun ni tak banyak gambar raya..

    apa2pun trima kasih atas jemputan..

    ReplyDelete
  32. daydeck86 datang mencoba nasib

    http://www.daydeck86.com/2010/09/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  33. Salam, wah ada kontes, nak join tp xde gmbr yg menarik...ehehe

    gud luck utk yg join kontes nie :)

    ReplyDelete
  34. wa.. menarik tu.. insya-Allah su join.. bulan 10 kan tarik tutup dia :-)kena cari gmbr lawo2 ni.. hehe

    ReplyDelete
  35. salam..untung sabut timbul untung batu tenggelam..

    bismillahhirahmannirahim
    http://www.kakinakl.com/2010/09/my-raya-moments-contest.html

    ReplyDelete
  36. semoga berjaya

    suka tgk gambar ramai2 tu. meriahh

    ReplyDelete
  37. saya dah join :)

    http://unadin.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  38. wah menarik hadiah yg ditawarkan..

    jom join contest di blog GKSB

    NEW N3

    ADA APA DENGAN 10-10-10

    ReplyDelete
  39. wah,...contst yg memberansangkan ni, kalau ada ruang nak cuba jugak :D

    ReplyDelete
  40. saya dah join

    http://fieda0102.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  41. bro,

    http://www.matjoe.com/2010/09/my-raya-moments.html

    come and read it here:
    My Raya Moment|Maruku Nano Hasanah

    ReplyDelete
  42. cikgu..eh, tiba2 plak kan..

    sy pun dah join..:) nnti tlg semak markah yer.. hiks!

    http://www.makdaraterdiva.com/2010/09/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  43. me join!!

    http://mamarifqy.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments-contest.html

    ReplyDelete
  44. lupe nk bgth..me nk join..semua kategori tauu!!

    http://mamarifqy.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments-contest.html

    ReplyDelete
  45. salam bro eryqazz, saya join ye :) hehehe, ni linknya, harap diterima..

    http://www.iedaluvsham.com/2010/09/memek-muka-bila-dapat-duit-raya.html

    ReplyDelete
  46. bang...saya dah update blog!! dah join contest. ini linknye http://sekilass.com/2010/09/28/my-raya-moments/

    ReplyDelete
  47. selamat pagi cikgu... :)
    saya join contest ni jugak...
    ni entry saya:
    http://inaachik.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html

    tengkiu n selamat hr raya...

    ReplyDelete
  48. yeeeeee... dah selamat join ;)

    http://www.eyriqazz.com/2010/09/my-raya-moments-contest.html

    sifu, yang contest 3 tu kire automatik masuk kan? takyah nk buat pape er?

    ReplyDelete
  49. dah join..
    kalau tak cukup syarat inform ye..

    http://watermelonjuice311003.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments-contest.html

    ReplyDelete
  50. insaAllah kalau ada masa aku nk join all the contest above..*tamak !!!

    ReplyDelete
  51. teacher, saya dh htr entry utk contest 1. lupa nk gitau, contest 2 yg SHARE, LIKE AND COMMENT tu saya nk mak masuk gak. sorryla, tamak bin haloba sket...

    ni link contest 1 saya...
    http://inaachik.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html

    nanti dh upload kat facebook, roger saya erk... nak suh kengkawan tlg like kan. hehhehee

    ReplyDelete
  52. ain dh vote dah ;) 5/5. bkn vote sbb nk menang contest je, tapi cerite dan gambat GTO mmg bestttt

    http://gadismawarhitam.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  53. alhamdulillah.. sy dh vote dh.. 5 bintang bro....

    ReplyDelete
  54. salam bro teacher. hihi, feez dah join.. and here my link.

    http://feezmior.com/2010/10/my-raya-moments/

    Terima kasih utk kontest yg hebat ni.. :D

    ReplyDelete
  55. saya join semuanya...

    http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    ReplyDelete
  56. salam....

    saya join kesemuanya laa...lucky..
    dapatler Afham hdiah 2...hehe

    http://fayyadh-afham.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    TQ (^_^)

    ReplyDelete
  57. http://dengngeklgngek.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html
    dh join..
    :)

    ReplyDelete
  58. saya join jugak! :)

    http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  59. i bg la can org lain menang hahahahha

    ReplyDelete
  60. complicated sgt bro hahahahaha
    tgk la camne.
    habis semua keje2 i for two weeks ni i join memeriahkan suasana ahahaha

    ReplyDelete
  61. dengan lafaz bismillah, saya join contest ni...

    http://zuriey86.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  62. vogehdevas lah uncle! ^^

    insyaallah join ni... :)

    ReplyDelete
  63. Salam Eryqazz,

    kita pun nak join gak..

    http://putubambu.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    tq

    ReplyDelete
  64. Salam bro kalau nak join contest 2 2 sekali blh x?

    ReplyDelete
  65. Bro.. Done!
    Apa2 kekurangan tak?

    http://profhariz.com/my-raya-moments-contest/

    ReplyDelete
  66. Nahhhh..entri gua..hehe

    http://www.teratakarmo.com/2010/10/my-raya-moment-contest-2010.html

    ReplyDelete
  67. Dari saya punya memori..
    http://www.hilalazmi.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  68. Telah join:

    http://lepaksz.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  69. salam eyri...cikmin dah join..harap lepas semua syarat :)

    My Raya Moments Contest

    ReplyDelete
  70. harap entry ini layak menjoin contest ini:

    http://www.razis.co.cc/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    ReplyDelete
  71. Gerrard nak join contest ni boleh lagi bro?

    http://wangerrard.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    thanks, harap tepati syarat2

    ReplyDelete
  72. salam..sudah join kawan

    http://www.infraklia.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    TQ

    ReplyDelete
  73. GTO,

    ni penyertaan kancilbiru...

    http://www.kancilbiru.com/2010/10/my-raya-moments-office.html

    ReplyDelete
  74. GTO...
    saya da join..

    http://nonzerocontest.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  75. salam GTO,

    salam perkenalan..

    Saya dah join dahh..

    http://secretbby.blogspot.com/2010/10/gambar-1-2-gambar-3-salam-untuk-pertama.html

    ReplyDelete
  76. Salam,
    ini penyertaan dr sy:
    http://crazyabtcontests.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    ReplyDelete
  77. hey !
    lassie dah join :)
    http://lassiegewdix.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  78. entri nya dah siap! :)

    http://de-efjay.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  79. http://www.terbangtinggitinggi.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    email hamzahian@gmail.com

    ReplyDelete
  80. saya pun menjoinkan diri jugak..huhu

    http://zukpunkgurlz.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    kalau ade ape syarat2 tak cukup inform yep.tq

    ReplyDelete
  81. entri dah siap ! =)

    http://mimpisibunga.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  82. salam bro...heee...dh join..ni ha..

    http://redlinda.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    ReplyDelete
  83. hi.. join yerr...

    http://melovecontest.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  84. Bro, dah join ok, ubah sikit2 untuk memeriahkan contest kawan. eh tak, untuk menang. hehe

    http://joegrimjow.blogspot.com/2010/09/pengalaman-beraya-di-bumi-uk.html

    ReplyDelete
  85. salam...

    nak join. nak join.

    http://hanya-ilusi-tinta.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html


    harap diterima...:))

    ReplyDelete
  86. saya sudah join..
    fuhhhh..~~ mintak-mintak ada yang kena!

    here my link.. <3

    http://nurulchumel.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    ReplyDelete
  87. sayapun mahu join..
    terjah sini yerp bro;

    http://www.noorafzan.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  88. saya tak boleh join ke bang? kenapa gambar saya abg tak upload pun? macam mana org nak like?
    sedih nye..
    T________T

    ReplyDelete
  89. Salam, cikgu. saya dah joinnnnn dahhh..

    Jenguk kat sini haa...:

    http://misscornetto.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments.html

    Terima kasih. =)

    ReplyDelete
  90. Salam Cikgu.
    Walaupun cikgu tak mengajar saya ^_^.
    Sila singgah bi blog saya ye cikgu.

    http://zhafarinah.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ReplyDelete
  91. salam bro eyriqazz..sy join di saat akhir..sudilah jenguk ye

    http://www.suzzsuzie.blogspot/2010/10/my-best-raya-moment-contest.html

    ReplyDelete
  92. wahh..alang2 dah bro upload gambo my raya moments kat fesbuk, me join ketiga-tiga la..ahaks..

    ReplyDelete
  93. sempat lagi tak.. nak join lasminit..
    link
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments.html

    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  94. salam..

    syu bru je join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    ReplyDelete
  95. saya lambat.harap diterima :)

    http://www.cikhelena.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html

    ReplyDelete
  96. saya dah tuka url!
    harap beri perhatian :(
    http://cikseraiwangi.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html

    email - nurul_dusyum@yahoo.com

    ReplyDelete
  97. salam fatin dah join :)

    id follower: fatin hanani
    link: http://atinanani.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-3110.html

    email: f_hanani@yahoo.com

    jemput tengok :)

    ReplyDelete
  98. salam kenal bro eriqaz. miza join,

    id follower: miza yusof
    link:http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html
    email:miza yusof90@yahoo.com

    semoga miza bertuah. main :)
    jemput ke blog yaa.

    ReplyDelete
  99. sorry. miza ada pembetulan sikit.

    email: mizayusof90@yahoo.com

    miza join kategori pertama "my raya moments entry"

    thanks yaa.

    ReplyDelete
  100. salam, bro eriqazz. miza dh emailkan gmbar yg diminta. dpt ke tk dpt ke inform yaa :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails