October 6, 2010

Metered Earning Tertinggi Dari Nuffnang Tahun Ini


Rententan Entry, RM400+ Buffered Earning tengah berjalan, akhirnya satu Buffered Earning yang terbesar itu telah pun bertukar menjadi Metered Earning. Alhamdulillah, bila di totalkan dengan CTR Bonus (fuhh,cukup2 syarat CTR tu, dapatlah dlm RM400+ ) selama lebih kurang 2 bulan ianya berjalan. Teruja ,kerana Metered Earning Tertinggi sebelum ini hanyalah RM200+.

Thanks Nuffnang dan Nokia.

Sekadar berkongsi informasi, mungkin akan ada kata-kata negatif bila eyriqazz revealkan entry ini. Apapun, terpulang pada persepsi peribadi, saya tidak mampu untuk mengiyakan atau menidakkan apa yang cuba dikata/ditafsirkan. Niat di hati untuk berkongsi dan mungkin boleh dijadikan Inspirasi untuk ke depan. Bukan susah nak susah , dan bukan senang nak senang namun jika dibuat dengan penuh dedikasi dan kena caranya, InsyaAllah,akan membuahkan hasil.

Umm, perkembangan semakin positif dengan berblogging ini, a lot  i learn from blogging and a lot i miss also dengan blogging. Apapun, tepuk dada,tanya selera.

Got personal issues as well dengan blogging ini dan andainya personal issue itu tidak dapat diselesaikan, saya mungkin akan berhenti berblogging hujung tahun ini. Wish me Luck, rasa sayang pula untuk meninggalkan dunia blogging ini.

P/s : Jgn lupa join My Raya Moments Contests.

P/s/s : At my high and low moments with blogging this time. Betul kata orang, bukan mudah jadi seorang blogger ini..Especially this week, need to submit all my MySelangorStory by 8 Oktober 2010 + my issues blom lagi selesai.Apapun, hidup mesti diteruskan,kan? Life is Beautiful...

38 comments:

  1. personal issues apa plak eyriqazz? jgnlah gituu..

    anyways.. tahniah atas kejayaan. u've gone through a lot. bukan mudah tau.. hanya org yg bersungguh-sungguh, tabah dan tekad je boleh dpt apa yang kamu dpt. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Hope your issue will be solve soon
    Nice income through blogging yo~

    ReplyDelete
  3. salam...wah tinggi jugak metered earning tu ye..sipi2 gak ngan kakyan :P


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  4. salam... isk jgn stop blogging...
    ape pun kan sy doakan bro eyriqazz sentiasa di kurnia rezki dan kebahagiaan dunia akhirat. Insya Allah. :)

    ReplyDelete
  5. fuhhh.. berbaloi-baloi blogging kalau dpt mcm ni.. tahniah tuan tanah..

    ReplyDelete
  6. semoga terus sukses bro eyriqazz

    ReplyDelete
  7. wah..banyaknya income...hope things goes well...

    ReplyDelete
  8. terbaik lah :)nape lak nak berhenti.belum bosan lagi baca belog ni :p

    ReplyDelete
  9. 400??
    fuhh..
    eda punya 40ponn jauh...huhu

    ReplyDelete
  10. Tahniah Bro :) Semakin maju ea..

    ReplyDelete
  11. tahniah GTO u...berbaloi kerja keras ko kan..hehe...

    ReplyDelete
  12. tahniah bro memang kencang betul.... banyak tips kena share ni

    Gores dan Kalah

    ReplyDelete
  13. tahniah buat kjayaan bro..usah peduli pada kata2 yg xmembina..

    ReplyDelete
  14. tujuan baekk...
    ank menaikkan semanagt bloggers2 baghu macam awok ni.....agar tak putuih ase bile berblog....... tahniah le

    Politik Opis II

    ReplyDelete
  15. wah! bestnye dpt byk tu! congrats eh! nnt bagi la tips!

    ReplyDelete
  16. tahniah... munna dah dpt ME sampai RM 10 pun dah senyum sampai ke telinga ... klu byk macam brother... mmg best

    ReplyDelete
  17. tahniah bro.. hehe.. jgn stop blogging cz menulis dh sebati ngn jiwa ko.. keep standing bro!

    ReplyDelete
  18. Congratz Bro... Jangan La Stop Lu.... Mana Lagi Saya Nak Lepak Mlm2 Kalau Bukan Kat eyriqazz.com... Hehehe...

    ReplyDelete
  19. boleh sedekah sikit kat makcik GTO kat kampung tu kan?

    sharing is caring

    ReplyDelete
  20. wowww..hanya itu yg mampu aku lafazkan...

    ReplyDelete
  21. kagum and inspiring for me :) tq for sharing :)

    ReplyDelete
  22. fuyooo...first time tgk buff sampai ratus2san...terpegun seketika~

    ReplyDelete
  23. bro, keep blogging, although tak frequent. bukan byr mahal pon domian eyriqaz.com ni, selebihnya kalau rasa nak update, update laa, kalau tak ko lepak jer laa

    p/s, jadi kerr mali?? nak try nasik lemak ayam plak

    ReplyDelete
  24. pergh.. bile la nk dpt cmni.. tahniah la bro..

    ReplyDelete
  25. quit blogging?! oh noessss. dont give up bro! this is life, life is hard but dont ever give up ya? will support ya! chaiyok and congrats :)

    ReplyDelete
  26. nanti bila check tu dah smpai, buat contest besar-besaran tau bro hehe

    Mahu Isteri Bekerja Atau Suri Rumah Sepenuh Masa?

    ReplyDelete
  27. Yabedabedu....banyak'y wet...

    ReplyDelete
  28. sudah pasti sume rakan blogger mahupun pengunjung blog nie mahupun bro teruskan blogging.... semoga dipermudahkan untuk teruskan kongsi ilmu di dunia alam maya

    ReplyDelete
  29. mungkin ini salah satu dugaan dalam sebagai blogger tegar.... keep on update bro....

    ReplyDelete
  30. uncle...mmg tabik springgggggggggggggg lahhh! congratz!

    ReplyDelete
  31. Berhenti??? Janggaaaaannnnnn~~~!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails