April 19, 2010

Terimakasih Anonymous | Most Malay Blogger Sucks???

Salam dari eyriqazz. Entry Rahsia Seks Celebriti Hollywood dirujuk. Ingin berkongsi komen dan mengucapkan :

Terimakasih Buat Anonymous ( Kredit gambar kepada Google)

Inilah komen dari Anonymous itu :

Garbage...u only need moar traffics from search engine by using sexy, sex, seks keyword...this post is utter garbage written by cheap malay blogger...That's why most malay blogger sucks, because they all relied on cheap tricks to get more traffics...

GTFO eyriqazz

dan

WTF? Comment moderation? Pls approve my comments and answer it, if u have balls

Inilah jawapan balas saya :

Anonymous : Siapa yang tiada telur ni ya? Kuat mengaum, tapi letak anonymous...It is ur choice...i don't write about seks only..I wrote about everything that happened in my life...

Just be urself n write what u like...If u don't like it , just go..to increase my traffic?even i did not write about sex,my traffic is almost the same..I can show u the stats if u want..
Most malay blogger sucks?What an insulted?I never insult any bloggers ,malay,chinese or even indian...


P/s : Action is better than word...mengaum bagaikan harimau tapi letak anonymous...apapun...no hard feeling..thanks for the comment and really appreaciate it...


Enjoy blogging n don't judge people so easily with one entry...


Good Luck Anonymous..

dan juga :

Anonymous :oh , one more thing..i wrote about seks a few post already and my seo did not come from there..I can show u my traffic from seo for the past+current month if u like to know..It is not about seks,it is about what u wrote..furthermore i am not good with seo,event i wrote about sex,my entry will be at 1,000+ pages in google,yahoo, or etc...


Anyway, enjoy ur comment...I trust it is sincere from ur heart..If u have a problem..maybe u need to see a doctor....take care and don't be too emotional..it is not good to ur heart..u might get heart attack in the future...


Anyhow,just let me know ur blog url so i can give my point of view as well..No worries..i tak simpan dendam dalam hati..what goes around comes around.

Ingin juga menambah  di sini :


Feedback lagi dari Saya

1)That's why most malay blogger sucks, because they all relied on cheap tricks to get more traffics...Sangat tidak suka dengan ayat ini. Most =  more than 50%. Jangan kerana entry dan silap saya, bloggers lain dipersalahkan sama. Ramai bloggers melayu yang bagus di luar sana. Saya sedar,saya hanyalah bloggers biasa, menulis mengikut gerak hati dan apa yang mahu diluahkan. Tak elok bermain dengan emosi melampau dan isu perkauman.

2)Tidak guna nak bergaduh kawan. Dunia bloggers ni tak besar mana. Pusing-pusing ke situ juga. Apa yang buruk, datangnya dari saya. Yang baik itu datangnya dari Pencipta. Lagipun,bila bergaduh ni both akan kalah, yang menang jadi abu, yang kalah jadi arang.

3)Terima kasih sekali lagi. Menyedarkan saya akan  berblogging ini. Normal la, apa yang ditulis mesti ada orang yang tak suka. Saya terima seadanya, mana boleh memaksa orang sukakan. Yang penting bagi saya perbetulkan niat, walau apa yang orang nak kata, saya sedar apa hasrat saya. Akan saya cuba perbaiki mutu penulisan saya.

4)Jangan mudah menilai seseorang dan menuding jari. Lihat diri sendiri terlebih dahulu .We are not perfect.Saya pun sama. Tidak lari dari membuat silap. Salah silap harap maafi.

Last but not least, satu pantun buat Anonymous :

Anonymous komenmu kuhargai
Komen membina kuterima ku bukakan hati
Yang buruk itu datangnya dari diri sendiri
Salah silap harap Maafi
Teruskan usaha perbaiki diri
Agar kemajuan dapat diperolehi

P/s : Teruja tak bila dapat komen sebegini?Saya teruja, at least dia ada tempat dan platform untuk meluahkan emosi. Kurang skit rasa berceramuk di hati.

158 comments:

  1. pergh, ayat anonimus tak boleh nak belah

    ReplyDelete
  2. masalah punya anonymous. huiihh teringat dulu ade sorg kawan kene hentam, pasal apa ntah. tak berani nak bgtau nama, tp dok kutuk3. hishhh

    ReplyDelete
  3. em,sbg seorang melayu sy sgt3 marah dgn anony tu!!!dah sah2 bukan malay,tgk cara tulis pon rasa bukan malay,,nanti nak pinjam la entri ni,,bro ada ping slain kat GB ke?

    ReplyDelete
  4. itulah, naama sendiri pun takut nk revealed, sesedap rasa nk ngata orang... kelaakar anony ni..nasib blog ku bersih dr anasir ni :)

    ReplyDelete
  5. Salam Eyriqazz. biase la tu adat resam hisup. ada yang suka ada yang benci. kita nak uaskan hati orang memang sangat susah. janji orang disekeliling kita ok dengan kita Alhamdulillah la. so dont worry la eyriqazz. die mungkin budak yang nak memberontak. nak luahkan apa yang dia rasa. jangn dilayan macam tu. dia tak berani. if dia berani dia letak nama. bukan samaran jek. gud luck eyriqazz! alwys beside you!!

    ReplyDelete
  6. hahaha~
    dia jeles kot..dia pnye traffic xbyk~miahaha~
    ltak anon jek ek?
    pe kate buh link skali tgk~
    ade bran~?hehehe

    ReplyDelete
  7. huhuhu.. sabar je lah..

    kadangkala x terniat pun.. tiba2 jer blog kita ader keywoods tu sedangkan kita tulis pasal lain sebenarnya..

    kenapa orang malaysia suka timbulkan isu perkauman.. boleh tgok sejarah tak? huhuhu

    ReplyDelete
  8. comeynya gambar aninomos tu..haha

    ReplyDelete
  9. mungkinkah.. budak2 lagik annoy ini... haih2...

    ReplyDelete
  10. biase la..
    bila kita dah berada di atas dan ditempat yg bagus.
    ramai yang cuba nak jatuhkan.
    sepatutnya kita menyokong bloggers2 kat malaysia ni..
    serumpun kan..
    relaz la eyriqazz!!!
    feedback anda sangat bagus!!!

    ReplyDelete
  11. bro eyriqazz, ayat2 yang cukup power lah. Siap pantun 6 kerat lagi ek.
    kpd org2 yang cam nie, hentikan jelah niat buruk awak2 tuh. Ktorg bloggers melayu yang korang kata sucks nie tak akan mengalah pun. Yang penting, ada aku kisah!

    ReplyDelete
  12. sape yg sial sangat siakap racist nie ?bajet blog die bagus sgt ?

    ReplyDelete
  13. dasar tak tahu diuntung.
    racist!

    ReplyDelete
  14. selagi penulisan kita tidak menyentuh sensitiviti mana2, ianya masih ada nilai. dan penilaian setiap individu adalah berbeza. ada yang suka ada yang tak suka. kalau kita menulis ikut kehendak pembaca, tak fun juga.

    saya tetap baca blog bro, apa jua penulisan, tentu ada value tersendiri. =)

    ReplyDelete
  15. tak brape suka la kalau dapat komen2 berupa perkauman...(+__+")

    ReplyDelete
  16. wow,tak penah jumpe anon yg camni,mmg terbaek...hakhakhak

    ReplyDelete
  17. bertuah sgguh anon ni eyriqazz!!
    bila lg agaknya eyriqazz nak tulis post title,"terimakasih roxy zai"..hehehe^_^

    ReplyDelete
  18. Anonymous nak cabar but not the right way. Kononnya soal got balls or not - bullshit larh !

    Saya tak teruja. Saya panas. Walaupun bnde ni tak jadi lagi kat saya separah Eyriqazz.

    Anyways, I respect you're so cool about it. Hope that no balls punya anon banya this entry. LOL :)

    ReplyDelete
  19. hoh~biasalah tu...ada blog mesti ada anonymous. don't give up bro! ramai lg yg suka penulisan bro :)

    ReplyDelete
  20. salam,
    bagi sara,
    komen Anonymous tu memng xpatut la mcm tu..
    jgn la terlalu over biar la berpada2..;)

    ni pula komen tentang entry pasal seks..

    sara hanya boleh bg komen tetapi tetap 'ini blog aku,so aku punya suka nak cerita pasal apa'..so terpulang pada tuan blog sendiri..hehe

    cuma bila sara tengok tajuk entry pasal seks, sara akan rasa malu nak baca..(maybe sbb belum khwin kot..huhu)& rasa tertanya2 napa org nak story pasal seks ea? seolah2 hilang rasa malu & sopan sbgai salah satu ciri2 budaya melayu & ketimuran pd zaman sekarang ni..

    ramai org nak cerita pasal seks & ramai org nak baca tentang seks..

    serta ramai juga yang tulis ikut sesedap rasa, or syok sendiri..tulis tanpa memikirkan perasaan org lain.. sbb mahu menjadi blogger yg outspoken sehingga hilang adab & sopan..

    bila menulis itu biarlah ia tidak menyalahi agama,adab & budaya..jika suka itu peribadi masing2..;)

    sorry if apa yg sara komen ni terlalu kekampungan & buat org terasa.. peace ;)

    ReplyDelete
  21. aww , siap ade pantun lagi .
    bagus , sering jugak mengharapkan anon komen , tapi takde , hahahak .

    ReplyDelete
  22. kekeke
    bese la tu
    smkin tinggi traffic smkin banyak yg jeles
    smkin banyak yg guna anon


    ala
    skali skala buat pasal seks
    ok ape
    ;)


    jom join contest. 20 april ni je
    ;)

    ReplyDelete
  23. satu lg
    pasal apa yg die cakap tu
    tunjuk traffic je kat die
    jgn sampai tunjuk 'balls' sudah
    ;)

    ReplyDelete
  24. pernah jugak kena skali


    stuju satu je dengan anon tu
    comment moderation ;)

    yg lain
    nak tergelak pon ade

    ReplyDelete
  25. ntah ape2lakan.. nak emo2 ngan orang, jap ag gne anonymous. kecutt ar tuh..
    apepun, still suport eyriqazz! ;D

    ReplyDelete
  26. Good attitude! I like...this should be the way!

    ReplyDelete
  27. ish. apelah.. sgt sensitif isu ni. kadang2 la kan.. ada setengah pihak saja nk laga2 kan org lain.. and menyamar jela yg dye mampu buat. kesimpulan, jgn ambik serius! kawal emosi kita semua :) bende remeh temeh ni la yg leh buat mcm2 kes..

    p/s: respect kat uncle ! cayalah..

    ReplyDelete
  28. tulah namanya baling batu sorok tangan..tapi betul kan?kalau dalam sesuatu tu,ada yang suka kita,akan ada yang tak suka kita,dan sebaliknya..dunia ni selalu adil..benda ni semua macam nak bagi kita peringatan yang kita ni bukanlah sempurna..

    tapi cara annoying mouse tu bagi comment memang menunjukkan dia penakut sebenarnya..dan saya respek cara eyriqazz jawab tu..paling penting,bab pantun tu..tu memeng dah jadi trademark eyriqazz..hehe.

    ReplyDelete
  29. biarkan aja.. sebenarnya user pon dah paham.. kebanyakan orang yang nak menghentam ni bukan berani depan-depan.. kalo nak hentam, mesti pakai guest atau anonymous.. kan? blog saya pon selalu kena hentam dengan anonymous camni.. tapi sy tak delete pon komen diorang.. biarkan aja.. ahahaha..

    tubelawak.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. tak patut betul komen mcm itu. nak salah kan SEMUA bloger melayu ke?

    tanya org ada ball ke x, yg cik anon tu? komen bagai nak rak, guna anonymous je? heeehhhh...

    siapa yang pengecut sekarang? ahaks ;p

    ReplyDelete
  31. kita senasib...sebabtu la aku pkai disqus.com jer..ble tau emel orang and PM dia naper wat camtu..

    gerenti xde yg berani

    ReplyDelete
  32. Hayya, tapi topik ni perlu diketengahkan...sesetengah blogger murahan gunakan keyword macam tu untuk tarik traffik. Tapi untuk Anonymous tu, die tulis pasal sex, kalau in english, for sure lah tak tersenarai, sebab berepa juta site pasal sex kat luar sana dia nak compete. Apalah, kerana nila setitik, rosak susu blogger..haha, tak mau gado-gado lah..

    ReplyDelete
  33. i do not think that yang masuk sini nak cari bahan xxx, lainlah kalau yang tersilap masuk melalui search engine pas tu cari punya cari tak le jumpa..... satu lagi jangan mainkan isu yang sensitif, tak kira le bangsa ke, kaum ke, mana-mana agama ke.... tak bagus....

    ReplyDelete
  34. sah dia orang yang komen ni penakut..
    cemburu dengan trafik blog ni kot..

    ReplyDelete
  35. haha. rasanya abg gto akan jadi blogger berjaya suatu ketika nanti. mcm kak redmummy and cik epal pun kena gak mcm ni. tapi terkenal la pla. Abg ni dah terkenal la ni sampai ada org iri hati :D

    Kalau kata blogger malay sucks, aku x tau apa yg dia nak ckap suck. ramai gak yg hebat2 dluar tu. mungkin dia jeles coz blogger malay satu hati. saja nak cari point kenakan org.

    aku nak juga tengok blog dia pa yg dia tulis tu. entah2 kelab malam je memanjang. biasalah, kalau bukan malay biasa je masuk tempat tu. lglah sucks!! nak tempah tempat kat neraka. huh!

    ReplyDelete
  36. sound tempek racist..anon yang yak tahan tuh..kalau ada link ok la lagi..

    ReplyDelete
  37. adoiiii blog bro pon ade lalat PHD.ingat blog sy jek ade lalat PHD slalu jengah.hahaha.

    ala bro buat dek je,bro femes tu yg dia jelesss tu.kalo tak suke baca gla main jauh jauh.sy suke baca deswai sy lepak sini selalu :)

    blog bro besh!

    ReplyDelete
  38. salam, hui... 2hari mas tak bersiaran... xtau lak ada isu mcm nie... :)

    Kalau mas ditempat eyriqazz, selagi ada orang mahu baca pasal seks.... selagi tue mas buat entry pasal tue...

    Lagipun, sebagai blogger bukan nya kita akan buat entry tue tanpa sebarang bukti atau research...

    Pedulikan pasal anoy tue...
    peace no war...

    ReplyDelete
  39. rileks bro. kasi ignore encik anon tu.

    ReplyDelete
  40. ala.poyo je si anon tu. tp. kalau aku dapat, ok juga. suka2.

    ReplyDelete
  41. cikgu sgt cool mengatasi prob ni. tabik!
    anon punya ayat tu seems childish la. siap mencarut bagai

    ReplyDelete
  42. kalo aku reject ajer komennya..buat sakit hati ajer..

    ReplyDelete
  43. si anon tu emo nak marah tetibe kenapa pule ye?,

    Yang 1st komen die tu mmg agak kasar lagi nyampah, tapi buat dunno je kan, die judge by entry, tak baca keseluruhan bloh eyriqazz mcm ne,

    tapi yang 2nd nye comment tu yang rasa menci...pathetic sangat org ni, siap cabar2 lagi..

    ReplyDelete
  44. perkauman sungguh...! really dont like it..!

    ReplyDelete
  45. fuyyo, cool gila jawab comment anon. aihh, tk suka kot kat anon yg mcm ni, kutuk, ckp bukan bukan, bukan main lagi tp guna anonymous. dh la racist doee! euww, tak real la. pengecut. dia kot yg tkde balls. bhahahahahha. biar je dia dgn dunia dia & keep ur good work, i like :)

    ReplyDelete
  46. I think the anonymous don't have ball..kalau berani tunjuk mukalah..don't ever play with the racial sentiment..what we need is peace. Seems that the anonymous is a stupid person that love to create an issue that is for me is too sensitif and can create HAVOC.

    About the topic for me as a normal person i can accept it..i think the anonymous is a sex maniac because dia tak boleh tengok perkataan sex kut..saja nak bangkit kemarahan..

    Pleaselah anonymous..think before give a comment..if you have balls..comment in my blog lorr and introduce yourself..or you really don't have balls (sudah kecut..ahaks..ahaks..)

    GTO up to you kalau u nak publish this comment..just unsatisfy with the anonymous

    ReplyDelete
  47. ini sebahagian dari tarbiyah untuk eyriqazz.
    menunjukkan eyriqazz bakal jadik blogger hebat satu hari nanti, dalam masa terdekat ini

    ReplyDelete
  48. anon tu jeles ngn traffic blog awk la eyriqazz..tu yg mluahkn geram cam tu..biaq pi la..ktorg ttp sokong blog ni..

    ReplyDelete
  49. gilo la mamat ne.. ntah pape.. ape pun, aku stuju ngn pndpt ko tu. as a blogger, xperlu nak bergantung pada keywords sek tu. banyak lagi keywords lain yang boleh digunakan. aku sokong ko bro!!!

    ReplyDelete
  50. haha..gud !
    anonymous ! komen shaye pulak meh.. haha~

    ReplyDelete
  51. hAHAHAHA. kelakar baca komen anonymous tu. nak hentam. pakai anon berani la. cehh. btw, saya salute bro handle that anonymous ;)

    ReplyDelete
  52. nthpape jek le...kutuk malay bloggers plak.ceh

    ReplyDelete
  53. ala, dia jeles tu bro. yg penting kitaorg yg baca ni tau,u bukan tulis cerita psl seks aje.

    ReplyDelete
  54. boo anon itu! dia jeles la bro eyriqazz. persetankan

    ReplyDelete
  55. sbg blogger benda2 mcm ni selalu ader. sy baru je start blogging then ade gak insan2 mcm ni. tunjuk brani tp pengecut sebenanyer. nway, trus berblooging n kip it up!

    ReplyDelete
  56. isu panas dan hangat ni. rasa sy Anonymous tu sengaja nak tumpang glamer kat sini. tapi cara dia komen tu buat Malay bloggers semua panas hati.

    ReplyDelete
  57. kesian ci anony tu.. nampak sangat tak mau tunjuk muka:)

    ReplyDelete
  58. Mana anonymous nie...gua tengah tunggu nie..kena bukak topic macam GTO kut baru dia nak tunjuk "BALLS" dia..hahahaha..why? No BALL kerr..ahaks30kali..sorry bro..teruja pulak..

    ReplyDelete
  59. ahahahha...rasanya kak tash boleh bezakan siapa yg ada telur atau siapa yg tak bertelur dalam cerita nie..... hahahaah..lawak2

    ReplyDelete
  60. eyriqazz, anon dengki coz his blog not femes as yours lor *cheers*

    ReplyDelete
  61. sabar je la...

    sempat lagi buat pantun you... :)

    keep blogging uncle! ^^

    ReplyDelete
  62. ahahaha..
    ni kes publisiti murahan ni cikgu..
    sy yg blogger picisan ni pon kena,inikan lagi cikgu yg best ni..
    ala abaikan saje

    ReplyDelete
  63. miahaha...
    dia jeles kat ko tu..

    ReplyDelete
  64. x stuju 101%...semua blogger melayu bijak dalam mencari idea penulisan..blog dijadikan tempat untuk berkongsi ilmu pengetahuan. Ramai kenalan baru dapat kat blog, melayu jadi makin utuh. orang melayu juga bijak bersastera dan blog penjadi medium penulisan. spt yg MM buat bahasa melayu pasar dan singkatan perkataan ditebalkan dan bahasa English di sengetkan bagi memberitahu pembaca tentang perkara tersebut tidak boleh digunakan dalam urusan rasmi. MM cuba sedaya upaya untuk mengelakkan penggunaan perkatan-perkataan tersebut kerana Bahasa Melayu sangat tinggi martabatnya di Malaysia. Sesiapa yang tidak boleh bertutur dan menulis dalam bahasa melayu di Malaysia sangat rendah darjatnya.

    ReplyDelete
  65. haha, aku suka bile anon camni komen..
    jd pengecut je tau...

    just nk tgk dr point of view si anon tu..
    dia dpat tau byk blog malay guna keywords sex dll sbb dia sendri search mende 'seks' tu dlm internet..
    musti setiap kali dia search seks, kuar blog melayu..
    hahaha, kantoi cari porno dlm internet...
    nak tunjuk brani n pandai, last2 kena balik kt dia penakut n bangang...
    hahahaha!! geli hati aku..

    ReplyDelete
  66. zida :normalla..inilah asam garam berblog..

    ReplyDelete
  67. redplasticbag :xble nak blah?hik3...

    ReplyDelete
  68. e~car182:silakan..sharing is caring kan?xdelagi..ping di GB,blogged.my dan petalingstreet.net saja

    ReplyDelete
  69. DaHLia :xper..pengalaman mematangkan kehidupan

    ReplyDelete
  70. Nabiel:ish,apa nak jeleskan...blog sayapun suam-suam kukuje.beribu2 lagi bloggers popular di luar sana...

    ReplyDelete
  71. Carl Samsudin:thanks Carl..kalau tak puas hati berentap di Gladiator lagi best..

    P/s :masih tidak puas hati dan menyimpan dendam membara di kalahkan carl..hak3..gurauje bro..nice meeting u...

    ReplyDelete
  72. cikgu isza :kita belajar dari pengalaman..emosi tidak akan ke mana-mana..

    ReplyDelete
  73. n@m@n :which one ye gambar anonymous?chicken little or egg?

    ReplyDelete
  74. hakimfaridzul:thanks bro.first time komen ekk?teruja juga...

    ReplyDelete
  75. CikLilyPutih:thanks ciklilyputih atas dorongan..yerla..sayani pun masih baru...setahun pun blom aktif berblog...

    ReplyDelete
  76. nursarah :thanks sarah di atas sokongan...love it..

    ReplyDelete
  77. dude:biarla dia dengan caranya..mungkin dia happy begitu..at least,ada tempat untuknya...

    ReplyDelete
  78. Azrul Hisham:hik3..tuhla..amcam,dapat panjat tak smalam?

    ReplyDelete
  79. Epul Azimi:lain padang lain belalang,lain orang lain ragam

    ReplyDelete
  80. Roxy zai :terimakasih Roxy Zai kerana mengomen dan kerap mengomen..sayapun ada hasrat nak terjah pengomen aktif di blog saya..mungkin roxy akan diterjah nanti?

    ReplyDelete
  81. Sakira :mungkin dia membaca..apapun,saya tak salahkan dia..setiap manusia ada hak untuk meluahkan rasa cuma kenalah kena dengan caranya...Budi bahasa budaya kita kan?

    ReplyDelete
  82. Anne Boleyn :thanks...teruja bila ramai yang support..tak sangka ramai silent reader saya di luar sana

    ReplyDelete
  83. ♥S@R@♥ :haah sara..setuju..cam saya cakap yg buruk itu dari saya,salah silap harap maafi..isu ini agak sensitif namun saya cuba untuk huraikan dengan cara saya..kalau seorang gembira dengan entry itu,saya sudah berpuas hati

    ReplyDelete
  84. joegrimjow : thanks bro..InsyaAllah,nanti akan saya joini contest..tambahla hadiah skit..baru ramai teruja...biar hadiah lagi sikit namun lebih ramai penerima..kan?

    ReplyDelete
  85. Aus MeLankoLik :aus,nanti saya komen jadi anon nak?saya kasi pedas2nya..hak3..

    ReplyDelete
  86. joegrimjow:comment moderation ada gunanya depend pada penggunanya

    ReplyDelete
  87. joegrimjow:tunjuk balls tentu lagi teruja kan?um..bola apa yang nak beli ya?

    ReplyDelete
  88. beLLa:thanks bella..really appreciate it...pembakar semangat untuk teruskan usaha

    ReplyDelete
  89. Yorke Kun:thanks yorke...first time singgah ke?

    ReplyDelete
  90. Makiko Saba :thanks makiko..tak sangka ramai pengomen yang first time saya nampak disini.thanks to all..

    ReplyDelete
  91. eykameow:thanks..emosi kenalah dijaga.belajar dari Bang Nara...Uncle?huk3...dah tua rupanya saya ni..

    ReplyDelete
  92. Sendra:thanks sendra..good luck with ur exam too..seronok borak ngan hang...Anak sulung,memang matang dari usia sebenar...teruskan usaha

    ReplyDelete
  93. crayon :betultu..saya suka singgah blog tubelawak tapi biasanya silent reader...skang ni suka usha2 secara senyap tanpa jejak pastu terjah...hik3...

    ReplyDelete
  94. ~ ReD ~:tuhla..tepuk dada,tanya selera..kalau silap saya,marahkan saya saja..

    ReplyDelete
  95. MC:ingin juga bertukar disqus tapi ramai feedback kata loading slow

    ReplyDelete
  96. rashid:tuhla...apapun..terpulang kepada individu..masing2 sudah matang untuk berfikir

    ReplyDelete
  97. Jard :Wow,saya menang contest jard ke?hik3..

    ReplyDelete
  98. Sharinginfoz :setuju...berfikirlah secara bijak

    ReplyDelete
  99. Mus :umm,apala yang nak dicemburukan ngan blog cap sardin ni..

    ReplyDelete
  100. Kyuubi_85:thanks bro..lama tak dgr komen dari kyuubi..skali mengomen mantap punya..thanks again bro..

    ReplyDelete
  101. Azizuan Aziz:baling batu pastu tuduh bean moreno yang buat ok jugakkan?hik3..sorry bean,guna nama hang..promosi ni..

    ReplyDelete
  102. Mama Qiestina:thanks atas komen dan support...like it ,love it

    ReplyDelete
  103. maslinamansor:hik3..setuju..gaduh lebih byk membawa keburukan dari kebaikan

    ReplyDelete
  104. hak ala lollll , jeles je tu

    ReplyDelete
  105. sori aa lama x dpt jln2. intrnt aku lembap je. tu pasal mls nak jln2 tpt org. n nak dkt exam ni. huhu

    anyway, lupakan c anon tu. dia jeles abg eyriqazz dah jadi fames tu.

    ReplyDelete
  106. FaTiN:thanks..pengalaman mematangkan kehidupan..

    ReplyDelete
  107. e.l.i.s.s.m.i.e:hik3..elok2la dikongsi kan?

    ReplyDelete
  108. farenova:umm..biasalah..resam seorang blogger..farenova tentu lagi kan?yerla..lagi popular dan lama di dunia bloggingni

    ReplyDelete
  109. honey amour:i don't like it too..tapi kenalah terimakan?

    ReplyDelete
  110. syue:biarlah dia dengan dunianya

    ReplyDelete
  111. JAI:thanks for the support bro..cool2.biarla dia dengan caranya..lambat laun terbongkar juga..kalau aku nak ble aje,dari histats or google analytics tak salah aku ble detect ip base on time tu..tapi malas la nak panjangkan cerita

    ReplyDelete
  112. a kl citizen:wah2,melambung pujian..masih jauh perjalanan ke situ..masih lagi merangkak2 ni..thanks for the comment..

    ReplyDelete
  113. ♥Hernee Nazir♥ :thanks hernee..lama tak nampak hernee mengomen..hik3...

    ReplyDelete
  114. Darkbatman:betul tu bro..aku pun byk belajar dari entry hang..hang nya performance lagi mantap bro..teruskan usaha..

    ReplyDelete
  115. || nemo mimosh ||:hik3..nak ke?

    ReplyDelete
  116. cik EPAL :thanks cik epal..saya pun blajar dari cik epal how to handle anonymous..hik3..thanks cik epal..

    ReplyDelete
  117. OnE HeArT..OnE LoVE..:um..dunia blogging bro..cam2 ble jadi

    ReplyDelete
  118. unlisted_one:thanks..tak lama lagi giliran awak kena kutuk ngan gto..tapi saya tak sembunyikan batu yg dibaling..hik3..tunggu terjahan saya..kih3..

    ReplyDelete
  119. QuiNOLLIne:thanks..akan teruskan usaha..

    ReplyDelete
  120. temp. housewife:tuhla..emosi kena jaga

    ReplyDelete
  121. Ismail Noh:senyap2 baca entry mungkin >?

    ReplyDelete
  122. JAI:hak3..hilangla kejambuan hang bila hang emo...hik3

    ReplyDelete
  123. Natasha :hik3..telur ayam pun sedap digoreng dan direbus

    ReplyDelete
  124. Little Mama™:ish..blog cap sardin cam saya pun nak jeles...dushh...

    ReplyDelete
  125. siti nur fadhilah:pantun itu penenang hati saya..

    ReplyDelete
  126. tricksrex:yup,abaikan n life goes on bak kata jai..

    ReplyDelete
  127. mindbreaking :setuju.,.maafkan saya..penggunaan bahasa melayu saya pun kurang sempurna...hik3

    ReplyDelete
  128. daisy:silap tempat dia nak jeles kat blog yang tak seberapa ni..

    ReplyDelete
  129. Melz: tuhla..kenapa perlu racistkan?

    ReplyDelete
  130. cEro:tergelak seketika baca komen cero.thanks bro

    ReplyDelete
  131. Kyuubi_85 :thanks again kyuubi..Famous?umm..jauh panggang dari api...beribu2 silent blog yang mengancam di luar sana..

    ReplyDelete
  132. setiap bloggers yg baru nak naik mesti kena punya mcm ni.. saya pun pernah kena.. tak pasal2 jer dpt komen dr anonymous yg busuk hati... my suami tak bagi layan..tp saya rasa kita patut jugak jawab segala pertuduhan yg diberi..bagus jawapan yg awak beri eyriqazz.. saya sokong giler2.

    ReplyDelete
  133. it's just sad that when the said person is slamming you, the person is not using proper spelling and pronounciation.. if he/she had, he/she can at least try to pass off as a smart intelligent creature..
    Envy is everywhere bro.. I get slammed many times before too and I'm not even as famous as you (hehehe).. Be strong.. At the end of the day, your real life is what's important.. The virtual life, they can only get so far..

    Berdoa dijauhi hasad dengki org akan byk membantu.. Take care bro~~

    ReplyDelete
  134. bro eryqazz.....mengaum betui anonymous ni ye.....anyway take a deep breath bro...ini sumer onak dan duri berblogging ke hape...asal org nampak kita ada kelebihan mulalah tak senang duduk....bab labelkan malay blogger tu amat kurang enak sekali....menimbulkan provokasi....!

    ReplyDelete
  135. anon mmg suke buat semak

    masalah brain okeh...!

    ReplyDelete
  136. tumpang baca dan tumpang belajar...tak pandai nak komen... he he he...

    ReplyDelete
  137. nampak sangat si anon tuu nak perhatean

    wahaha
    mengharap bloggers melayu beri perhatean la tuh.

    kesian~

    ReplyDelete
  138. who saig malaysian bloggers sux n using cheap tricks..??? That cheap tricks isusing by the most intelligent people in the world k.. the western.. the start it first..?? do they sux too?? of course not kan??? ANON, from what u hv wrote, i can tell ur f*king skin color n what race r u.. SO u bloody hell, stop insulting malay, or even indian..or even ur own race.. its our owb blog, so dont give a damm how 'sux' it is..!! Sorry bro GTO, saya ter-emosi sebentar..!! hahahaha

    http://blacklion.worpress.com

    ReplyDelete
  139. dia sendiri macam mana boleh tersangkut baca blog melayu kalau dah kata blog melayu tu sucks.

    padahal anonimus la yang sucks gila babas. agaknya kau search pasal hollywood celebrity sex termasuk kat sini. pastu kau kutuk2 blog orang pulak.

    kau tu yang sucks gila. pastu letak ANONYMOUS pulak tu. kau yang takde BALLS! sori, bro. emo kat sini.

    ReplyDelete
  140. dia jeles tu bro..biasa la..dlm dunia ni, bersepah this kind of people.

    ReplyDelete
  141. me baru terbaca entry ni..ish ish me plak rasa nak marah..apa kes nak kutuk2 blog org..
    tabiklah GTO sbb cool..sennag citer, buat buat bodo jer...dun bother this anon thingy sbb membazirkan masa ajer layan anon mcm ni

    ReplyDelete
  142. men sedap jer cakap takde telur.. dah die tu takde konek... boooo anon takde konek! anon, plis bace komen aku ni...wakakaka





    - MunzirShafie [dot] Com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi