December 31, 2012

Eyriqazz.com telah Berpindah

Life must go on... Eyriqazz.com pun telah berpindah...Segala update baru akan diupdatekan di platform baru :




43 comments:

  1. aloo.. habis tu? belog ni dah tak guna dah??? T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni masih guna...cuma mungkin tiada update baru or akan ditukarkan nichenya....

      Delete
  2. Sebenarnya entri lama di blogspot boleh migrate ke hosting baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah dimigratekan..cuma ada yang kena buat manual for error 404

      Delete
  3. bila laa ada orang nak sponsor jugak ni :) nway, tahniah :)

    x leh nak komen kat sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa tak boleh komen ya? thankss...

      Delete
  4. akhirnya. tahniah. pilihan yang tepat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro salah satu puncanya buat saya pindah...huhuhu...

      Delete
  5. wah...proses transfer semua entry la ye lepas ne :)

    ReplyDelete
  6. eh!!sebelum ni bukan .com jugak ke??ke saya yang tak perasan???hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum ni eyriqazz.com guna platform blogspot.. Now eyriqazz.com guna platform wordpress...

      Delete
  7. aikk..bukan sebelum ni mmg dah dotcom ke? konfius la... lagi satu, kenapa tak guna yg ini dah. lebih suka yg ini laa... bukan ke boleh bwk ke dotcom?

    p/s : wajah blog ini lagi cantik la en.eyriqazz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum ni eyriqazz.com guna platform blogspot.. Now eyriqazz.com guna platform wordpress...

      Thanks for constructive feedback..yup, hari pertama, memang byk yang kena direvampkan lagi di sana...sila2 berikan feedback lagi ya...Feedback constructive dari pembaca memang sentiasa dialu2kan...

      Delete
  8. pasti ramai akan merindui blog ni..hehehehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah...
    Dah berhijrah...
    Entry lama bila nak pu blish kat sana?

    ReplyDelete
  10. congrat, moga makin maju dan maju dan maju...

    ReplyDelete
  11. good luck bro.. semoga perubahan membawa kejayaan..

    ReplyDelete
  12. good luck bro.. semoga perubahan membawa kejayaan..

    ReplyDelete
  13. tahniah..semoga berjaya..nak p jenguk rumah baru

    ReplyDelete
  14. selamat berpindah bro... heran jugak saya kenapa tak naik pun post dari bro kat blog saya... rupa2nya dah berpindah hihi...

    ReplyDelete
  15. kiranya belog ni tak digunakan dah la ek..

    ReplyDelete
  16. aik....me ingat tersalah masuk blog.....rupanya betul ek...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi