December 7, 2010

Give Away | Teka Nombor

Salam dari Eyriqazz,

Give Away lagi dari Eyriqazz.Com. Ole-ole dari Cameron Highlands elokla dikongsi-kongsi bersama kan? As 2 give away sebelum ini mendapat sambutan yang memuaskan, kali ini eyriqazz mahu buat give away lagi dengan tema :

Teka Nombor | Cek Nuffnang Eyriqazz November 2010

Ishh, takkan nak suruh teka semua nombor kan? Hik3, just teka 2 nombor terakhir cek itu. I.e 12 sen ker, 40 sen ker ,33 sen ke or any no. Pemenang akan ditentukan mengikut No. yang paling tepat dan paling pantas. Hik3, cam biasa, One try only..So bolehla nak baling-baling dadu dulu.Untung sabut timbul, untung batu tenggelam.

Hadiah untuk give away ini adalah :

Sekotak Teh Strawberi Cameron Highlands

Meh jadi ahli nujum, Siapa cepat dan tepat dia dapat.....

UPDATED - Tahniah buat Mama Mirza meneka dengan tepat, jawapannya 59 sen....



85 comments:

  1. Yied teka ye.... Yied yakin jawapannya ialah 30 sen... Hehe

    ReplyDelete
  2. wah..
    besnye..

    syu nak teka la..

    45 sen..

    btol x?

    ReplyDelete
  3. komen je ke?
    tak payah buat entry? =)

    ReplyDelete
  4. saya nak teka...

    emmm... 79 sen

    terima kasih...

    http://faryza27.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. baru nak joinn.. takpe la hadiah tuh dah ada la.. lalalala..

    ReplyDelete
  6. 87 sen kot..haha! MDT memang fail bab2 teka nih..

    ReplyDelete
  7. macam biasa bro.. aku suka angka 24.. so pilihan aku adalah 24 sen

    ReplyDelete
  8. RM0.25 sen?

    fuhh..fuhh..insyaAllah betul -- konfiden..

    ReplyDelete
  9. saya nak cuba la..ermm.. 0.07..hehehe..takde klu ke bro?

    ReplyDelete
  10. Saya teka okey.. 32 :)

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  11. Gua teka 0.77 Sen..yeeahhh...dah dekat dah tu..

    ReplyDelete
  12. gua nak teka..belakang mesti nombor .09 kan? kn?

    ReplyDelete
  13. 33 sen :) saya cuba lagi :p hehehe

    ReplyDelete
  14. 41

    badiuz@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. 02

    fahmein@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. 52

    sporty_cool69@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Erk...saya nak teka 17 sen buleh???

    ReplyDelete
  18. eyriqazz,

    agak2 58sen kot. teka je nie. kalau ada rezeki bagus la kan

    ReplyDelete
  19. Bro takkan takda yang teka tepat lagi ni..hehehe

    ReplyDelete
  20. mmmm....sekarang saya nak cuba teka 65 sen pulak... :P

    ReplyDelete
  21. salam..

    59... anak teka nih.. haha..

    ReplyDelete
  22. er err mau teka jugak laa. hee

    22 sen.

    ReplyDelete
  23. .12Sen... Yeah... Bak Mai Sini Teh Tu Kat Aku... Hahaha

    ReplyDelete
  24. black forest nak try boleh tak ??

    jawapan black forest ialah 13 sen. :)

    ReplyDelete
  25. nak teka boleh?
    .00 sen.. muahaha
    nurhafiz2009@yahoo.com
    ALL IN ONE

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails