May 4, 2010

Contest | Hadiah Birthday Untuk Alisya

Salam dari Eyriqazz,

Big Contest dari Eyriqazz seperti yang dijanjikan dengan tema :

Alisya Birthday Contest

Contest bermula pada hari ini . Memandangkan 22 June nanti genaplah setahun umur Alisya dan aku masih tercari-cari hadiah untuk puteri tersayangku ini ,  Contest ini diadakan dan inilah entry yang perlu dibuat untuk anda menyertainya :

Apakah Hadiah Birthday yang Paling Ideal Daripada Saya dan Isteri untuk Alisya dan kenapa?

Syarat-syarat penyertaan :


1)Buat satu entry yang bertajuk " Hadiah Birthday Untuk Alisya"

2) Sila sertakan gambar "hadiah" tersebut di dalam entry anda. Tidak kisah la kalau dari google pun. Mengikut kreativiti masing-masing.

3) Sertakan gambar di atas dan backlink ke entry ini di entry anda.

4) TAG 3 orang atau lebih untuk menyertai Contest ini. Namun, sekiranya orang yang anda tag itu tidak menyertai Contest ini, penyertaan anda masih diterima. Kalau anda tiada orang untuk di tagkan, juga diterima. Syarat sampingan sahaja.

5) Sertakan sekali juga satu entry beserta permalink yang paling anda gemari di Eyriqazz.Com (Contohnya entry yang paling saya gemari di Eyriqazz.com adalah entry Ada Apa Di IKEA ) . Tak perlu kasi sebab, tapi kalau nak kasi sebab pun boleh, namun ini bukan faktor utama untuk menentukan pemenang. ( Bonus point sahaja, yang penting hadiah untuk puteri + sebabnya + daya kreativiti anda)

6) Tarikh tutup adalah pada 13 June 2010 jadi kami ada masa untuk membeli hadiah kalau berkenan seperti direkomenkan.



7)Dah join, sila tinggalkan pesan dan URL entry di kotak komen  beserta informasi selebihnya sekiranya ada (Refer Surprise/Kejutan Menanti, bolehla update dari masa ke semasa sekiranya menepati kriteria sampingan diberi)

8) Pemenang akan di umumkan selewat-lewatnya akhir June 2010.

HADIAH

Tempat Pertama : RM100 + Blog Anda Akan Diterjah

Tempat kedua :  RM60

Tempat ketiga : RM40

Hadiah Saguhati : RM10 Cash ( Maybank Akaun) atau Top Up RM10  X 7 pemenang

Tunggu, ada :

Surprise/Kejutan Menanti

1) Surprise/ Kejutan Pertama3 Penyertaan Pertama yang lengkap dan memenuhi kriteria akan memenangi RM10 seorang (Akaun Maybank sahaja) ataupun RM10 Top Up jika anda tiada akaun Maybank. Hadiah akan diberikan terus minggu ini namun anda tetap layak untuk hadiah-hadiah utama yang lain.

2) Surprise/ Kejutan Kedua : Kesemua 10 pemenang di atas, yang berjaya memujuk at least 3 orang yang di tag kannya dan join Contest Ini, RM10 ataupun RM10 Top up akan ditambah kepada pemenang itu. Jadi, kalau menang hadiah saguhati, anda akan dapat RM20, hadiah ketiga akan dapat RM50 dan seterusnya.

3) Surprise/Kejutan Ketiga : Kepada 10 Pemenang di atas,  yang turut Vote/Like Saya di Eyriqazz for Guest Blogger Project Alpha Season 3  RM10 akan ditambah kepada pemenang itu . Bukan mahu rasuah, tapi sebagai tanda terimakasih kerana join Contest, jadi pemenang dan Vote saya sekali. No Pain, No Gain kan ? Insentif untuk lebih menggalakkan anda menyertai Contest ini dan menyokong Eyriqazz agar saya lebih bersemangat berblogging ini.

Jadi, hadiah keseluruhannya kalau ada semua pemenang dan Surprise/Kejutan ditepati, RM500 akan saya berikan kepada semua pemenang. Apa yang saya dapat saya kongsi-kongsikan semula sebagai tanda terimakasih buat semua.

Contest ini diadakan bagi menghargai semua pembaca dan mencari idea Hadiah terbaik hadiah untuk Alisya. Masih tiada Idea di dalam fikiranku ini, jadi pengalaman dan idea anda mungkin dapat membantu.

Oh ya, terimakasih kepada Sweet Aina. Idea dan ayat-ayat Contest ini banyak ku cedok dari entry nya.

P/s : Jadi, apa tunggu lagi? Jomla join Contest Ini.

Contest Hadiah Birthday Untuk Alisya nama diberi
Penyertaan anda saya nanti-nanti
Idea anda untuk saya teliti
Hadiah terbaik buat Si Puteri

132 comments:

  1. Bro..nak join tapi saya tak katam lagi bab link entry ngan mengetag ni,,huhuu rugi2

    ReplyDelete
  2. hantar je report esok
    terus ku akan join
    huhu
    nantikannn

    harap2 boleh termasuk 3 kategori awal
    huhu

    ReplyDelete
  3. wahhh, nak joinn :DDD
    tp kite pikir dulu present utk baby alisya ye.
    hee~
    mesti ramai punya join kontezz eyriqazz nii! hee

    ReplyDelete
  4. uiihhh menarik nie...wahhh compom season 3 camni..hehehe

    ReplyDelete
  5. insyaallah , minggu ni tgh exam lagi . tapi akan di usahakan jugak .

    ReplyDelete
  6. Salam, terima kasih kerana diberi peluang sekali lagi untuk turut serta dalam kontest :). Entri ini juga merujuk kepada 'kejutan pertama dan ketiga'.

    http://akuismailnoh.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  7. Yay, contest ! :)
    Ini entry saya - http://sakiralicious.blogspot.com/2010/05/contest-hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    Yang maybe will have some edits here and there later on. Hehe ~__~

    ReplyDelete
  8. salam eyri wah ada contest, menarik jugak kontes nie yer :) hadiah pun lumayan.

    oh tak lama lagi lah besday alisya, cepat je budak-budak camnie nak membesarkan...psstt!! hadiah tuk alisya yg paling best *baby aka adik* ada jugak kawan dia nak main2 hehe...gurau2..

    ReplyDelete
  9. kena tanya dulu ni..alisya dah pandai apa? dah buleh jln? nak bagi cadangan yg bersesuaian..sebab anak Mama pon tua beberapa bulan dari Alisya..so ada byk idea nak share cuma nak tau la maklumat lanjut..apa kesukaan dia? tgk TV katun apa..

    ReplyDelete
  10. nice contest. semoga ramai yang sertai.

    ReplyDelete
  11. dah join :P harap jadi 3 yg pertama. hiks http://www.liyanaa.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  12. wah, hadiah terbaik la bro kali ni. memang besar. nanti aku nak join. lama lg kan tarikh tutupnya? :D nak cari idea yg best2. hehe

    ReplyDelete
  13. http://www.onetasha.com/2010/05/contest-hadiah-birthday-untuk-alisya.html bro ni link kak tash dan akak dah like dah Video project Alpha tuh

    ReplyDelete
  14. bagus buat gini kan...
    mcm2 idea leh dpt...
    tapi kan bro, what a coincidence...
    birthday ur doter sama plak dgn anak i yg no.2 tu hehehehe...

    ReplyDelete
  15. sy dah join! 1st time join contest. tp x faham arahan no 3.

    http://cikalienhijau.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    kalau rase2 cam nak kena tmbh ape2 yg patot or pernyetaan nak terbatal tu bgtaw ea..hik3

    ReplyDelete
  16. bro, makin mantap skg.. aku tumpang hapi bro. akan aku join contest ko.

    ReplyDelete
  17. baik....tahniah bro dah pakai domain sendiri walaupun aku lambat wish. hehe

    ReplyDelete
  18. wow. best tuu =) alisya baby jun eh, sama la dgn saya, hihihi. nk join, tp kene fikir ni, nak bg hadiah menarik apa kt alisya tu. hee~

    ReplyDelete
  19. erk, comtest ni.. fikir2 dului..nnat kalau join akan drop link dekt sini.. =)

    ReplyDelete
  20. eyriqazz - insyaAllah aku luangkan masa utk masuk.

    ReplyDelete
  21. hai! sy da join..
    ni url link saye.
    http://munge-chenta.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. @norinaomar :umm..apa yang tak faham ya?care to explain more..tak susah pun...hik3...

    ReplyDelete
  23. @joegrimjow:join jgn tak join....hik3..mesti kreatif idea2 orang oversea ni

    ReplyDelete
  24. @malyna:jom join....mungkin ada kejutan lagi...hik3...hadiah tidak mungkin dikurangkan...ditambah mungkin....

    ReplyDelete
  25. @JAI :season 3 camne tu bro?

    ReplyDelete
  26. @Aus MeLankoLik :Good Luck ngan exam bro..takpe ..yg penting didahulukan...

    ReplyDelete
  27. hmm...rse rajin nk join contest ni la...

    ReplyDelete
  28. @Ismail Noh :tahniah..peserta pertama..akan diupdatekan detailnya nanti/ kejutan juga...

    ReplyDelete
  29. @Sakira:Peserta kedua..tahniah juga...

    ReplyDelete
  30. @yanmie:ternanti2 entry kak yan...adik? hik3..dalam perancangan....mungkin tahun depan kot...nak kasi gap jauh skit...

    ReplyDelete
  31. MamaSeni : Alisya dan pandai merangkak dan baru nak belajar berjalan...suka juga dia tengok kartun ...lagi..alisya suka bawa pi jalan2 dan suka main air...

    ReplyDelete
  32. @Liyanaa.:wah..tahniah..peserta ketiga....

    ReplyDelete
  33. @Sharinginfoz :jom la join sekali...hik3...

    ReplyDelete
  34. @kyuubi_85 :hik3..lama lagi tarikh tutupnya..join jgn tak join...

    ReplyDelete
  35. @Natasha :Peserta keempat ..kejutan lagi..tetap dapat hadiah...hik3...

    ReplyDelete
  36. @rasp:oh ya ke? blela celebrate birthday sama2 nanti...hik3..

    ReplyDelete
  37. @Alien Hijau :terimakasih join..nanti saya komen di entry anda ya?

    ReplyDelete
  38. @darkbatman:hik3..masih merangkak lagi..jom join sekali...

    ReplyDelete
  39. @Kancilbiru :thanks for the wish nizaa....

    ReplyDelete
  40. @syue:samake...hik3...jom join..manatau ada rezeki anda pula..

    ReplyDelete
  41. @Matjoe:wah...ditunggu2 entry mat joe ni..adakah berkenaan pelaburan untuk anak?

    ReplyDelete
  42. @Doryn Doralin :thanks for join..nanti saya singgah...

    ReplyDelete
  43. dah siap bro

    Hadiah brithday utk Alisya

    or

    http://www.matjoe.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  44. nak join jugak eyriqaz.. banyak 2 duit 2!

    ReplyDelete
  45. saya dah kene tag..nanti saya buat,.nak kene perah otak jugak nih untuk menang!hehehe

    ReplyDelete
  46. Salam,

    dpt name dr mane pon x ingt. sejak dah trun bumi ni ingtn kureng sket. hik3


    jika salah seorg dr 3 yg dtag or tiga2 yg ditag? kurang jelas. hik3

    mcm mane nak vote yer? tatawu... =(

    ReplyDelete
  47. salam kenal,saya join contest eyriqazz.ingat nak jadi 3 peserta terawal.tapi tak sempat.huhu
    ni linknya,
    http://fieda0102.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  48. oke. dah vote. hik3...tp ruumz tu ape ea?

    ReplyDelete
  49. birthday anak kamu sama pulak tarikh dgn hb akak..bolehlah kita potong kek sama-sama ek..

    nantilah grandma fikir apa nak bagi kat grandaughter ni..

    ReplyDelete
  50. aku nk joinnnn ssgt taw. tp kan...aku x beridea sgt nk buat kreatif entry nih...sobsobsob

    ReplyDelete
  51. @Kaseh NazLieza :join2la...hik3..

    ReplyDelete
  52. @Mat Joe : wah,mat joe dah join..thanks bro..

    ReplyDelete
  53. @Carl Samsudin :join jgn tak join..dah menang boleh kita bergladiator lagi..

    ReplyDelete
  54. @helena's :perah,perah...hik3..

    ReplyDelete
  55. @Alien Hijau:dah balas di entry anda

    ReplyDelete
  56. @mrs adam :terima kasih join contest...

    ReplyDelete
  57. @Alien Hijau :ruumz tu lebih kurang macam Facebook malaysia...

    ReplyDelete
  58. @kak ina kl :oh, ye ke kak ina? hik3..ble la celebrate skali lepas ni...hik3...

    ReplyDelete
  59. @Redbloodsnow :nampak kreatif je entry RedBloodsnow...hik3..takpela..orang tak sudi...just kidding...

    ReplyDelete
  60. saya join.. ditag oleh natasha..

    http://chekguisza.blogspot.com/2010/05/contest-hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  61. dah join.ditag oleh cikgu isza.=)

    http://getaranbibir.blogspot.com/2010/05/contest-hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  62. dah siap dah..nanti cuber baca yer
    http://www.eyriqazz.com/2010/05/contest-hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  63. akak dah vote kamu kat PA3..boleh dpt ker duit tu?

    ReplyDelete
  64. @Kak Ina KL : thanks join..teruja bila kak ina join..kalau kak ina pemenang 1-10 sudah pasti another extra RM10 dalam tangan....

    ReplyDelete
  65. salam eyriqq...
    untuk untuk tidak menghampakan bakal besan sumi.. sumi dh buat entry untuk bakal menantu sumi...

    sila la terjah di


    Hadiah untuk Alisya



    (akan di publish pada pukul 11.00pg 5.5.10)

    terima kasih

    ReplyDelete
  66. bro ni entri untuk Alisya :

    http://www.suterablogger.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  67. http://gadismawarhitam.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    http://www.kakinakl.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  68. Ala.. Saye tersalah comment rupenye.. Comment di entry update.. Penat type laju2 nk dpt hadiah suprice., layak lg x? Hehe

    ReplyDelete
  69. Bro,
    nie entry kite.

    http://www.ciklilyputih.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    puh!puh!puh! mintak2 menanglah ye!

    ReplyDelete
  70. http://killerstorymolly.blogspot.com/2010/05/contest-hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    dah join.
    ditag oleh kacang=)

    ReplyDelete
  71. http://elissmie.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    dah join :)

    ReplyDelete
  72. hye.
    saya da vote anda kat Eyriqazz for Guest Blogger Project Alpha Season 3.=)
    ~pnut~

    ReplyDelete
  73. Apakan daya nak join. Aku hanya boleh memasak saja. Tak paham pebende mengetag la.. mengevote la..

    ReplyDelete
  74. @Bean Moreno :thanks bro join sekali...

    ReplyDelete
  75. @Nur -al- Ain :hadiah surprise pertama sudah ada pemenang..yg selebihnya masih layak...

    ReplyDelete
  76. @CikLilyPutih :thanks cik lily putih...terharu penyertaan sudah hampir 20 orang..

    ReplyDelete
  77. @killer :thanks killer join contest..wah, mengancam nickname...

    ReplyDelete
  78. @e.l.i.s.s.m.i.e :thanks eliss...terharu eden...

    ReplyDelete
  79. @Cody :cody,bleje join tanpa vote dan tag itu..itu bukan syarat utama..itu syarat untuk melayakkan memenangi hadiah surprise...hik3...

    ReplyDelete
  80. salam kenal..
    i dpt tau psl blog+contest ni from msian giveaway blog
    bestnya contest ni..
    i nak join, tp kena cari idea dulu..

    ReplyDelete
  81. Terima kasih kerana menjemput saya untuk menyertai peraduan ini. Dengan bangganya saya menghantar penyertaan bro:

    http://www.gnesop.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    Terima kasih..

    ReplyDelete
  82. Salam GTO...bole join ke contest ni dgn menulis nota di FB? Teringin rasanya nk join, tp blog xde la...

    ReplyDelete
  83. salam

    me dh join:
    MY ENTRY CLICK HERE!

    me dh tag 3 frens, insya Allah, all 3 of them will join later..

    i dh vote for ur video too!!
    tqvm

    ReplyDelete
  84. @mama zharfan :thanks join contest..nanti saya komen di sana ya?

    ReplyDelete
  85. @sop :thanks join contest...so happy dah 20 penyertaan setakat ini...

    ReplyDelete
  86. @poziabb :boleh...apa salahnya..nanti informla link facebook itu ya?

    ReplyDelete
  87. mere contest hey..daripada auntie kancilbiru...http://www.kancilbiru.com/2010/05/contest-hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  88. salam kenal;
    saudara eyriqazz...saya telah ditag oleh saudara sop untuk menjoinkan diri dalam contest ini...apapun menarik jugak ye...leh kenal-kenalan...

    here's my entry

    http://shiorila.blogspot.com/2010/05/alisya-birthday-contest.html

    ReplyDelete
  89. dh bace betul2 baru paham, ingatkan 10 paling cepat. hehe ;p nway, hepy join contest ni.. dah lameeee tak join contest ;))

    ReplyDelete
  90. Salam join,

    Ni link saya ye papa n mama alisha..

    http://ometomeiorked.blogspot.com/2010/05/contest-hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  91. goodluck kpd semua
    rasa cam nak join gak ni

    ReplyDelete
  92. just nak say tq sbb dh visit my entry..
    i purposely suggest few bday presents utk alisya sbb nak bgi u wider option - lgpun semua affordable & practical (siap bg tempat nak beli kat mana :p) - less than RM500 pun ie jumlah hadiah utk contest ni...so i believe that of course u akan belikan something yg super special utk ur beloved daughther kan!!

    ReplyDelete
  93. join contest ni jgk~ ^^
    ditag oleh kacang(pnut) =)

    http://honeypandaz.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-buat-alisya.html

    ReplyDelete
  94. saya pun nak join gak..nie link saya

    http://mamaadam09.blogspot.com/2010/05/alisya-birthday-contest.html

    ReplyDelete
  95. salam..nak join...

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    tq...

    ReplyDelete
  96. salam..ni entry MamaSeni

    http://mamaseni.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  97. Hi.. i do not intend to join any contest, not looking to win anything. but i'd like to propose an idea with something that i'm currently doing. yeah, kinda like a cheap promo here. im very shameless, sorry if u feel ambushed. but i don't know, maybe you'll consider this as a birthday present for your child, just as many moms have. i make personalized baby birth poster. go to www.madebylisha.blogspot.com to view samples and details. thanks, and sorry again.

    ReplyDelete
  98. http://firahadifa.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    me join!

    ReplyDelete
  99. macam menarik tapi tak sempat nak join la..nway, happy birthday in advance to alisya

    ReplyDelete
  100. broo
    dah bawah sjuta
    walllaaa
    mantap mantoyaa!!
    ;)

    ku post entry esok
    sorry xsempat nak join awal2
    huhuk

    ku bg terbaikkk punya

    ReplyDelete
  101. salam..
    sy da join...


    http://nurhyati.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisyaemmm.html

    ReplyDelete
  102. @Kancilbiru:thanks join contest..love it...

    @shiori_LA:thanks join contest too...

    @Nur -al- Ain:thanks ya..nanti nak buat kejutan rasanya..

    @Orked :thanks orked join...

    @Wan Perlis:bila nak join?

    @mama zharfan:thanks mama zharfan for the suggestion..appreaciate it..

    ReplyDelete
  103. @cik hani zain :thanks join contest..love it..

    @..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. :thanks join...suker2..

    @thanks join juga...

    @MamaSeni:thanks mama seni...

    @lisha:thanks for the link n suggestion..nanti saya singgah ya?

    @firahadifa:thanks join juga..

    ReplyDelete
  104. @mast:thanks for the wish..takpe..lain kali ada masa join la ya?

    @Jard The Great :thanks jardd...

    @joegrimjow:hik3..apa yg bwh sejuta bro?alexa ke?hik3..teruja juga ngan entry joe ni..

    @:: hayati :: :thanks hayati...

    ReplyDelete
  105. .dah join! ^^

    http://www.intanurulfateha.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  106. .sala link
    .heee

    http://www.intanurulfateha.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya_14.html

    ReplyDelete
  107. done!bole check sy punye
    http://misznurhanani.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  108. bllg join jugk.... ;)

    http://alkisahsibelalang.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  109. @intanurulfateha (◡‿◡✿), nanie,belalang :thanks join contest..appreciate it..

    ReplyDelete
  110. Saya sudah join. Terima kasih atas anjuran kontest ini.

    http://mimpisiangmalam.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  111. Salam perkenalan..

    Nida join ye.. harap2 cadangan diterima dan mudah2an ada rezeki..aminnn

    http://nisajijah.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  112. salam.. dh buat entri untuk alisya

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    dah click like d nuffnag tu-- farhanin akaun nuffnag saya

    ReplyDelete
  113. salam GTO.
    amoi da join da contest ni.
    jangan lupa yee tengok entri amoi.
    harap-harap GTO dan wife menerima suggestion saya tu. :)

    http://liezkusut.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  114. salam datang hantar link contest hehe
    http://ibudamia.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  115. okies.. da siap akhirnye.. x tido wat mende ni.. hehehe
    http://xenogears86.blogspot.com/2010/05/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  116. Dear All :thanks join contest

    ReplyDelete
  117. ur welcome..
    no biggie..
    tak sabar nak tahu pemenang..

    *lambat nya nak tunggu 13 june ni..
    hehehe

    ReplyDelete
  118. bro nak join tapi nanti siap saya kasi link kat sini kay.thanks

    ReplyDelete
  119. this is my link!

    http://afrayuri.blogspot.com/2010/06/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  120. Salam Eyriqazz...akhirnya dah siap.

    Ni entry saya

    http://unlistedone.blogspot.com/2010/06/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ReplyDelete
  121. Dah join. :)

    http://www.belogmj.com/2010/06/contest-hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    ni link nye ok. Happy becoming birthday Alisya :)

    ReplyDelete
  122. Salam..
    saya join jugak yer.

    http://bungacokelat.blogspot.com/2010/06/hadiah-birthday-untuk-alisya.html

    tq .

    ReplyDelete
  123. nak join! slamat tarikh tutup lambat agi.
    nantikan!! hahaha =D

    ReplyDelete
  124. nie aina punye.. LAST MINUTE!!!

    http://aai-naa.blogspot.com/2010/06/hadiah-birthday-untuk-alisya-big.html

    blum 12 malam lagi. masih sempat ni. haha
    tq eyriqazz!!

    ReplyDelete
  125. Dear All :THanks Join Contest. Keputusan akan diumumkan selewat2nya 30 Julai 2010

    ReplyDelete
  126. errkk .. tak paham.. finalis nak kena buat ape ek??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails