January 11, 2011

MySelangorStory 2010 Prize Giving Ceremony

Entry dah agak basi.Dah lebih sebulan berlalu. Namun, saya nak updatekan juga. Better late than never kan? 

MySelangorStory 2010 Prize Giving Ceremony

Thanks especially buat semua readers. Tanpa komen-komen membina dari anda, surely saya tidak akan menang.Quite happy ,siapa yang tak suka menangkan+ the only winner 4 MySelangorStory yang menulis dalam bahasa Melayu. I will keep writing in Malay even I know the chances of winning the contest is higher if i write in English. Bahasa Budaya Bangsa, tak gitu? Don't get me wrong, most "big company" are using English as their main language and writing in english will be an extra advantage. Lagipun, menang kalah adat dalam pertandingan la kan?

Bersama Peserta dan Pemenang-pemenang yang lain . Senarai Pemenang yang Lain bolehla terjah entry INI
One of my Sweetest Blogging Memory in 2010
3 Bujang Lapok Tetap Cool Seperti Selalu
Eyriqazz Sekeluarga
Peserta bersama Elizabeth Wong EXCO for Tourism, Consumer Affairs and the Environment Selangor
Eyriqazz dan Elizabeth Wong
Eyriqazz and Grand Prize winner: Dian of wanderlustheories.blogspot.com

A well deserve win for her. Gambar dan videonya diolah dengan begitu menarik. Oh, i wish I have the skills like her. Boleh improvekan kualiti of my blog better.
Eyriqazz dan Amelia , The MSS Guardian @ Hot Mommy
One of the most talented/happy go lucky person i ever met

Terimakasih buat Tourism Selangor dan MySelangorStory atas pengalaman yang mengujakan. I believe i won't get it elsewhere . Memang unik dan lain dari lain. One of the best moment in my life. Oh, stay tune. MySelangorStory 2011 akan dibuka penyertaan tak lama lagi. It will be bigger, better and........Terjahla di MySelangorStory official website untuk updates ya.

MySelangorStory 2010 event yang menguja
Masih mekar dalam ingatan, takkan ku lupa sampai bila-bila
MySelangorStory 2011 bakal muncul pula
Inilah giliran untuk anda mencuba nasib dan menikmati pengalaman yang sukar didapati di mana-mana

P/s : Amcam, berminattak nak join MySelangorStory 2011 pula?

26 comments:

  1. ehhh..eriqazz ni laki upenyeh hahaha

    ReplyDelete
  2. wow!!
    best tu..
    xterlambat nak wish tahniah kot..
    heheee

    ReplyDelete
  3. congrats once again ;) teringin nak join, tp masa tak mengizinkan ;)

    ReplyDelete
  4. woaaa. congrats eyriqazz. maybe tahun nie leh cuba nasib,

    ReplyDelete
  5. wah..tahniah..jadi sumber inspirasi ni.

    ReplyDelete
  6. tahniah. murah rezeki eyriqazz n family :)

    ReplyDelete
  7. Encik eyriqazz tahniah -memang deserve :)

    ReplyDelete
  8. waaa...thniah2..hope nnti lgi bnyak kjyaan dpat yer

    p/s: smalam kat Faster Mr eyriqazz kita da jumpa..mybe xigt kot..sya pon agk shy2..yg Mr tnya,"eh,xpnah nmpak pon sblom ni"..msa 2 MR dok nyembang ngan Qarl..

    ReplyDelete
  9. tahniah..teruskan menulis dgn gaya sekarang...relax jer bila baca..

    ReplyDelete
  10. wah update juga story ni ye eyriqazz.. lama juga aku tunggu napa pemenang ni diam je.. mungkin nak tunggu duit dah cash out kot.. hehehe.. apa pon tahniah eyriqazz.. pastikan tahun 2011 hang masuk lagi.. kami semua menyokong di belakang anda.. harap Projek AlPha tahun 2011 pon eyriqazz berjaya masuk.. aku dah tengok video penyertaan dalam projek alpha tu.. hehehe

    ReplyDelete
  11. #Mama Zharfan:thanks.takpe..pentingkan yg lebih penting dahulu

    ReplyDelete
  12. #Solehah:thanks..sumber inspirasi?

    ReplyDelete
  13. #ween :thanks..Alhamdulillah,rezeki keluarga

    ReplyDelete
  14. #iniialahaku:thanks..nice meeting u bro.next time ble borak2 lagi..

    ReplyDelete
  15. #ieda :thanks..terharu membacanya

    ReplyDelete
  16. #Myvitrd:hik3..mana ada dpt hadiah cash bro?ohh,project alpha 2011 guest blogger tu dah announcekan pemenang n i'm not one of it..hik3...

    ReplyDelete
  17. hurmmm... aritu agak gak try apply kat website diorang.... harap2 ada la rezeki untuk 2011 nie

    ReplyDelete
  18. #hazman aka species1980:good luck bro..InsyaAllah,dpt tu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails