January 11, 2011

Couples Dynamics|Betulke?

Couples Dynamics, betulke seperti di gambar ini?

Thanks to Cimon forwardkan gambar ini. 

20 comments:

  1. gay ? enemies ? kelakar pulak bila tengok gambar kat dalam entry ni :)

    ReplyDelete
  2. yg ugly male+ugly female...ni kes genetik ni...

    ala lupa plak pa yg org pggil bnda2 cmni...bila nk ni la idea xkuar,klu xnak blmbak je dalam pala otak ni ha

    ReplyDelete
  3. ada gak yg betul...hahaha!!!

    ReplyDelete
  4. yang bawah sekali tu
    sangat betul..
    ahahah

    ReplyDelete
  5. yang last tu yang tatahan tu..
    tapi sempoi la.. hehehe

    ReplyDelete
  6. statement yg ke dua tu...saya sgt setuju..
    look around you...ada banyak contoh.

    ReplyDelete
  7. #Mama Zharfan :hik3..thanks to cimon

    ReplyDelete
  8. thumbsup ar bro. hehe semua tu mmg kena je dgn dunia sekarang. haha

    ReplyDelete
  9. #BeaN MorENo:kan2...especially yang last tu..hik3

    ReplyDelete
  10. #iniialahaku :hik3..fikir2 n buat entry ya

    ReplyDelete
  11. #diana:hik3..kan,kan?especially artis kot..

    ReplyDelete
  12. #z a n a :creditto cimon..my informant..hik3..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails