April 19, 2010

Random Pictures | Gatsby Deodorant Street Fair | The Largest Bloggers Gathering 2010

Salam dari Eyriqazz,

Tengah-tengah malam begini ( 11.27 malam, 18/4/2010) , tiba-tiba selsema pula. Ingatkan nak updatekan sambungan Live Blogging | Gatsby Deodorant Street Fair dengan lebih detail . Takpelah, semangat seorang blogger, saya updatekan 'Random Pictures' terlebih dahulu. Ada masa saya updatekan kembali :

All Pink ( Eyriqazz Book Of Record | First Time Pakai Baju Pink)
Banner | The Largest Bloggers Gathering With Gatsby Deodorant Street Fair
Bloggers In Action ( JAI, CikLilyPutih,Daydeck,Melromeo,Darkbatman,Kak Ina KL, Cik Hel, Kak Tash, Wawan dan yang lain-lain tak disebutkan sila kasi link ya )
Saya salah seorang blogger yang dijemput Nuffnang untuk membuat Liveblogging ( beserta Mohd Zaid, Aidi Safuan, Bean Moreno dan JAI dan juga penyokong di belakang Matjoe, Kak Ina KL, dan CikLilyPutih )
Awek-Awek Gatsby cuba menggodaku. Aku tergoda dengan Gatsby Deodorant di tangan mereka
Antara Acara Menarik di sini
Lunch ku hari Itu (Nasi Goreng dengan Ayam Kebab, Nyam-nyam sedap)
Beratur Panjang untuk mengambil hadiah dari Point-point yang dikumpul
Antara Hadiah Cabutan Bertuah Yang bukan Menjadi Milikku (Sedih sehh)
Pointku yang telah ditukarkan dengan Hadiah Menarik Barangan Gatsby ( sempat main kejap je, terkejar-kejar tengokkan anak dan Isteri). Kalau tidak,sempat balun stok 2 tahun kot.
Papa jangan Perasan, Ini Semua Alisya yang punya!!

Gatsby Deodorant Street Fair seronok dan mengujakan
Hati tergoda hati tertawan
Event sebegini selalu dinanti-nantikan
Terimakasih Gatsby, Terimakasih Nuffnang menjadikan Event hebat ini satu kenyataan

P/s : Korang teruja tak dengan event ni? Memang seronok event-event di anjurkan Nuffnang, semuanya best-best dan menarik belaka. Apa pandangan anda pasal event ni pula?

P/s/s : Rasa Cam nak demam. Mungkin terkena virus Auman Sang Anonymous kot. Hik3...

44 comments:

  1. terbaek bro.. talented blogger here.. yeahhh!! ohya, take care for your health! keep on for blogging aite.. cheers!

    yours
    Anon

    ReplyDelete
  2. wah... dapat stock untuk setahun... :)

    ReplyDelete
  3. nice one. aku mmg penyokong terbaek.

    byk seh ko menang. alisya mmg chomel.

    ReplyDelete
  4. betul tu! mg best event ni. bila nk ada lg, komfirm nk join walaupun bukan bloggers femes cm korang2 sume :)

    pecite anonymous semalam? hahaha

    ReplyDelete
  5. best2... tpi sedih xdpt hadiah lucky draw tu.. huhu

    ReplyDelete
  6. serius best gila!!! hehe

    ReplyDelete
  7. 1st time join.. n rse best gileeee laaa... rse nk lg..lg dan lg..

    ari tu nk tgur rse mcm segan.. biase la..pemalu yang amatttt...

    ReplyDelete
  8. hahahak , takkan nk demam dah bang , hahahk
    badan dah wangi .

    ReplyDelete
  9. wahhh bestnyer....memang happening,,,,, huhuhu jeles ni....

    ReplyDelete
  10. syoknyaa..aku memang x boleh pergi laa kalo hari sabtu.pink tu nampak cool.sesuwai ajer..hehehe

    ReplyDelete
  11. haritu pergi event digi kan? err event kali ni tak dapat nak join T__________________T

    ReplyDelete
  12. bestnye tengok gmbar2 kat event tu. ni yg lg tak sabar nak balik Msia ni. hehe.

    ReplyDelete
  13. Memang teruja gila ! Dah larh my first Nuff event. Syg Nuff gegila cause of this ohh ;)

    Thanx sebab sudi menegur I the other day. I mmg wanted to strike up a conversation with you, tapi sebab first time pnye pasal - shy2 lagi. Haha !

    ReplyDelete
  14. alaa, bestnya!!.. rugi tak dapat pegi.. final lah.. (T^T)

    ReplyDelete
  15. wah banyak dapat hadiah...ni mesti balun cukup2 ni kan...cayok2

    ReplyDelete
  16. bestnye, nasib aku kat sabah. nak juga aku join. huhu

    ReplyDelete
  17. owh.. that's me!!! depan darkbatman sebelah gadis bertopi tersebut =P

    http://wanazwani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. eherm.. motip pakai pink!
    wakakaka..

    http://pojiepooh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Shahrul Shaharuddin :thanks bro..keep it up too...

    ReplyDelete
  20. maslinamansor:hik3..tuhla..kasi adik ipar skit..

    ReplyDelete
  21. Matjoe:thanks bro..hik3..JAI lagi byk pulun...penuh beg dia..boleh buka stokis gatsby tu..

    ReplyDelete
  22. ♥Atiqah♥:sedih juga..mungkin next time rezeki kita pula?

    ReplyDelete
  23. Nur Su'aidah:ehh..samalah kita...sayapun bloggers baru...anon?umm..entah..

    ReplyDelete
  24. Hazzy Ishak:skit je ni..ada yg bawak balik penuh beg...

    ReplyDelete
  25. cikezza:laa,kenapa segan?saya pun pemalu orangnya..hik3..

    ReplyDelete
  26. gooseberries:memang terbaik di Malaysia..

    ReplyDelete
  27. Aus MeLankoLik :tuhla..rasa nak demam..bsk nya entry tiada lagi..mungkin kosong besok..hak3..

    ReplyDelete
  28. Nadia arRumaisha :memang happening dan best sgt..

    ReplyDelete
  29. Rara:haah,pergi..rara satu team ngan melz kan?rugi tak join..memang best..

    ReplyDelete
  30. e.l.i.s.s.m.i.e:sesuai aje?hak3..kalau wife tau abisla aku ni..selalu la dia suh aku pakai pink..no,no...

    ReplyDelete
  31. temp. housewife:cpt balik mesia..hujan batu pun best juga..

    ReplyDelete
  32. Jard The Great:eh,mana ble lawan jard..kemana-mana ada jard..hik3..

    ReplyDelete
  33. Sakira:hik3...thanks layan borak ngan saya..nice meeting u in person..

    ReplyDelete
  34. Just_najmiE:takpe..event next time jgn lepaskan..

    ReplyDelete
  35. Anje a.k.a Mama_Aqish:ni balon skit2...kalau balon cukup2..mahu 30+ barang bawak balik..hik3..

    ReplyDelete
  36. apsal seluar dak pompuan tu pendek sangat. hish. ;p

    ReplyDelete
  37. wawan:oh,nanti saya updatekan ya..

    ReplyDelete
  38. ||| PöJìé PööH |||:hak3..pink pun cool juga..

    ReplyDelete
  39. Nice meeting you too :)
    Gambar ari tu ada I letak kat my page.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails