April 17, 2010

Sensasi | Live Blogging : Gatsby Deodorant Street Fair

Salam. Stay tune for Live Blogging : Gatsby Deodorant Street Fair. I will update you live from the event. This is one of the biggest event for bloggers and aiming to set a record in the Malaysia Book of Records  for the 'Largest Gathering of Bloggers'. This event has been organized by Nuffnang (one of the most reputable blogger Advertising in Malaysia) and Gatsby Malaysia.Enjoy and hope you like it!!

I will update it live from  time to time.

Rekod telahpun tercipta dan dilakar di Malaysia Book of Records ( 518 bloggers)

Congratz to all the bloggers, Nuffnang and especially Gatsby . Rekod telah pun tercipta, event ni memang mengujakan yang telah diadakan di Berjaya Times Square. Bagaikan penyokong Thaksin Shinawatra dengan ratusan bloggers berbaju merah memeriahi event ni.


Just arrived ( Tema Pink yang dipilih)

Inilah seumur hidupku aku memakai baju berwarna pink semata-mata kerana event ini. Baju diberikan actually, warna merah, namun memenuhi permintaan Isteri yang sudah lama mahukan saya memakai baju pink . Amcam, hensem tak?

Inilah penyokong Gatsby @ Nuffnangers

Serba Merah meriah sekali
Gatsby Event buat bloggers terhibur hati
Hadiah menarik untuk dimenangi
Adakah aku akan membawa pulang hadiah lagi kali ini?

Gladiator ( Kena Cuba ni)

Pelbagai acara menarik di sini seperti Sumo Gusti, Baling Tin, Cari GaTSBY Deodorant tersembunyi dan pelbagai lagi. First time keterujuaan Sang Merah Gatsby begitu dirasai.

Selain daripada acara itu akan diadakan cabutan bertuah dengan hadiah menarik , mata permainan dikumpulkan dengan hadiah, dan event ini turut dihadiri bloggers popular seperti Fourfeetnine.

Ketika live blogging ini ditulis, Nuffnangers tengah sibuk bermain dan mengumpul mata. Takpe, lepas ni giliran kau pula mengumpul mata, mana tahu kalau ada rezeki boleh bawa pulang hadiah yang begitu menarik hati.

Keseronokan di Event Gatsby begitu dirasai
Amukan Sang Merah Gatsby di sana sini

Bersambung....

25 comments:

  1. kirim salam kat cik hel kalau jumpa dia ye.. huhu.. goodluck!

    ReplyDelete
  2. xdpt nk gi la..ada komitmen kt kg..

    ReplyDelete
  3. pink kaler...

    sape kata lelaki xleh pakai pink?

    ReplyDelete
  4. wah, ruginye tak dapat pergi sini..ada kat jb skg ni..

    ReplyDelete
  5. walaa, mantap la bro
    live blogging pob bleh tulis panjang2
    mmg blogger sejati

    ReplyDelete
  6. I saw you...tapi tak sempat nak tahan...laju jer..hehe

    ReplyDelete
  7. hehe, isteri Bro cantekkkk!

    nampak bro dukung si kecil tu, tapi malas nak tego... hehe

    Gatsby memang best. walaupun tak menang lucky draw. atleast dapat deodorant. hahaha!

    ReplyDelete
  8. nape tak nampak pun tadi?
    heheh
    sy pon pegi jugakk
    ;)

    ReplyDelete
  9. nampak bro
    ohh tp segan
    sbb jrg komen2. ngeee~

    ReplyDelete
  10. waaa.... nampak happening jee event....

    ReplyDelete
  11. tahniah nuffnang dan blogger sbb dah tersenarai dalam MBR

    ReplyDelete
  12. owh. pakai baju pink ke mula2 tadi? hehe... xperasan plak. :)

    ReplyDelete
  13. penuh beg ngan botol hadiah
    huhu

    ReplyDelete
  14. best gle dapat pegi kan.. huhhu.. rugi tak pegi..

    ReplyDelete
  15. walaupun gambar ku sipi2 di sana.aku teruja bang..tp mmg best!!!

    ReplyDelete
  16. sampai hati ingat nama naman tu pompuan..haha

    ReplyDelete
  17. wahh , mmg nmpk comel berbaju pink.!! alesya mmg comellllll !!
    "eh..saya ckp alesya ey?" lalala..

    ReplyDelete
  18. finally get to speak to eyriqazz. pink kaler t-shirt tu mmg tak tahan, mcm buang tabiat pon ada. hahahaha..... pink kaler mcm bean ok skit.
    sib baik laa kene tukar merah.

    xpe bro. rumah dh siap beli tinggal dulu, bikin adik alisya dulu, pastu dah jadi top blogger income 10k boleh ler angkat rumah landed sebijik. pastu baru laa sewakan umah tue

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails