April 17, 2010

Tahniah buat Pemenang Histats ke 73000

Salam penat dan mengantuk tapi tidak dapat melelapkan mata dari Eyriqazz. Entry RM20 Give Away + Terjah dirujuk .


Tahniah kepada Rashid

Inilah buktinya...Pukul berapa ni ya?

Wang RM20 telah ditransferkan ke akaun Rashid. Terjahan akan dilakukan juga cuma tunggu queue dulu.hik3...No seterusnya adalah 075432, 077777.

Namun, disebabkan hati gembira dengan Gatsby Deodorant Street Fair 2010 (more update soon) yang baruje berakhir petang tadi, eyriqazz nak tambah satu nombor lagi. Hadiah nya bernilai RM10. Lagipun , next week  duit Nuffnang masuk lagi, jadi apa salahnya kasi sikit kan kat pembaca kan?Bak kata Kak Ina no. lain jauh lagi, kalini saya ambil no yang tak jauh sangat:  Inilah No. yang dicari :

073666

P/s : Ngantuk dan penat. Mahu tidur puas-puas malam ini sambil mimpikan mimpi indah dan bercuti di pandai yang cantik. Hak3,apa pula mimpi yang anda idamkan malam ini?

9 comments:

  1. mimpi dapat cabutan bertuah blackberry tadi.
    Haha~
    Takde rezeki,dapat kat orng lain.

    ReplyDelete
  2. ALA..TERLEPAS DA..TAKPE..NAK TUNGGU NO NEXT..:)

    ReplyDelete
  3. x nak mimpi, nak tido puas2penat sesangat tadi

    ReplyDelete
  4. ohh skrg masih 073580..sy nak tggu 073666...nk tido dulu laaa=)

    ReplyDelete
  5. nmpak uncle jgk kt TS smalam,.,.

    ReplyDelete
  6. Hehe, maaf ye lupa nak highlight pukul bape...tu dalam pukul3:35pagi..mate dah pedih...hehe, tapi berbaloi..

    ReplyDelete
  7. adeh dah terlepas. ko nyer reader byk aaa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails