April 17, 2010

Jom Layan Numa-Numa



Salam .First time aku lihat video ni masa aku di Universiti. Masatu memang gelak sakan dibuatnya. Tentu korang pun ingat video ni kan? Jadi, coz arini nak pergi Gatsby Deodorant Street Fair yang mengujakan, jomlah kita layan Numa-Numa, kasi santai skit di hujung minggu ni :

Version English

Version Malaysia/Melayu

Yang mana lagi lawak ya? Kawan-kawan aku cakap yang version melayu, lawak bodoh. Umm, bagiku ok la,lawak bodoh pun terhibur juga. Bukan senang nak buat lawak ni.

P/s : Dah lama tak layan Youtube lama-lama. Teruja juga. Korang camne, suka layan Youtube tak?

6 comments:

  1. post terbaru sy pun terhasil drpd layanan youtube=)
    hahaha..sila2 singgah;)

    ReplyDelete
  2. hahaha. macam tutttt. lawak gilaa. yg malay version tu la! :D yg kiri sekali tu mcm munir phyne ballerz doeee!

    ReplyDelete
  3. suka yg versi melayu punya sbb ada pelakon tambahan menceriakan suasana. cuma syg, yg lead tak hafal lagu, jd mimik mulut ada yg tak bergerak. versi mat saleh (English) lak, ok-tp sbb dia sorang, agak dull.

    youtube best gk belek2, first time gelak besau bla tgk video klip 'Geli Mat' a.k.a MJ tamil. haha~

    ReplyDelete
  4. Haha~
    lama tak dengar lagu ni.
    Jom p gatsby street fair.

    ReplyDelete
  5. hahaha..

    bangun pagi je dah tergelak2.. wakakaka...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails