March 10, 2010

I'm Going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Hai senangnya dalam hati
Dapat jemputan dari Nuffnang lagi
Event terbesar, kali ini
Gatsby Deodorant Street Fair Nama diberi

Gatsby Deodorant Street Fair yang mengujakan

Sedikit Info pasal event ini :

1) Gatsby Deodorant Street Fair akan diadakan secara besar-besaran :

Tarikh : 17 April 2010
Masa : 10 pagi sehingga 5 petang
Tempat : Ruang legar , Ground Floor bermula pada pukul 10 pagi hingga 6 petang

2) Apa yang menarik di sana ?

i) Pelbagai gerai mainan yang mengujakan dan menarik seperti membaling getah, bergusti sumo dalam beg udara sesama peserta. Permainan yang disertai bakal melayakkan memenangi mata untuk menebus mata ganjaran yang terkumpul dengan barangan menarik dari Gatsby.

3)Apa hadiah menarik yang bakal menanti peserta?

Banyak hadiah menarik, tertarik,tergoda bakal menanti peserta iaitu barangan daripada Gatsby. Selain itu semua peserta yang terlibat dan mengambil bahagian dalam permainan layak untuk menyertai cabutan bertuah yang bernilai RM15,000. Antara barangan yang menanti adalah barangan elektronik, komputer, telefon bimbit, dan baucar tunai.

4)Macam mana anda dapat sertai dan menikmati keseronokan di Gatsby Deodorant Street Fair?

Mudah saja, layari website ini : http://www.gatsby.com.my/streetfair dan disana ada contest yang membolehkan anda :


Memenangi 2 tiket ke Gatsby Deodorant Street Fair Event untuk pemenang mingguan untuk setiap games itu

Online Gamesnya menarik dan mengujakan. Event ini bakal dihadiri lebih daripada 500 orang yang menjadikan antara 'Street Fair' terbesar yang akan diadakan di salah sebuah pusat membeli belah terkemuka di Malaysia ini.

5)Bagaimana mahu pergi ke lokasi event ini ?

Boleh tengok peta ini :

Mudah Kan?

Kalau menggunakan public transport, boleh ambil monorail dan turun di Imbi Station .Memang turunje station, terus ke Berjaya Times Square.

Kalau naik kereta/motosikal ataupun kenderaan sendiri bolehla gunakan gps.Kalau takde gps, boleh try goole maps. Saya selalu pi mana-mana guna google maps sahaja. Boleh refer link ini : http://maps.google.com.my/maps?hl=en&tab=wl

Jadi, apa tunggu lagi. Jangan ketinggalan untuk sama-sama pergi ke gathering ini. Memang mengujakan dengan acara-acara dan hadiah menarik bakal menanti peserta. Untuk lebih lanjut boleh refer link ini : http://www.gatsby.com.my/streetfair

Tak lupa juga :


Ingin juga mencuba Gatsby Deodorant ini. Tentu mengujakan.


Satu pantun buat Nuffnang dan Gatsby :

Nuffnang dan Gatsby Deodorant terima kasih dariku
Jemputan diterima terujanya aku
Event menarik aku tertunggu-tungu
Tidak sabar menanti tarikh itu

P/s :Apa pula pandangan anda? Agak-agak menarik tak Event ini ?Setakat ini yang pernah saya alami event yang dianjurkan bersama Nuffnang tidak pernah mengecewakan.Semua mengujakan dan menarik .

20 comments:

  1. wah eyriqazz dapat jemputan sudah..tahniah2..

    ReplyDelete
  2. alamak, kena naik flight 7 jam br sampai KLIA.. camne ekk??
    hahaha..!! bestnye, klu dekat memang sampai. :)

    ReplyDelete
  3. ill be there..leh jmp bro nnt...heheheh

    ReplyDelete
  4. bro eyriqazz... beshnyer.. jaja aritu dpt pasal email ni tp x dpt nk join sbb cheq kat utara LA ni.. huhuhu melepas~

    ReplyDelete
  5. have fun there and do not forget to share with us

    ReplyDelete
  6. oh ini ke yang advertorial job dari gatsby tu?dulu cam ada announcement untuk lelaki je hehe tahniah dapat pergi :) saya macam biasa lah..kat perlis..so tak dapat join apa-apa.. :(

    Cek Pertama Nuffnang Dah Sampai! Thanks Nuffnang Dan Encik Posmen!

    ReplyDelete
  7. wahhhh beshnyer....jeles..jeles....heheh.. congrat bro....

    ReplyDelete
  8. eyriqaz!! carl join jugak!! meet there ok!

    ReplyDelete
  9. HARGA MINYAK PETROL KERETA CONTI KU

    tak minat bola tapi bila tengok contest yg ala2 senang ni rasa nak join plak

    Kisah Cinta ku dengan Zaquan Adha

    ReplyDelete
  10. event anjuran Nuffnang slalu best2!

    ReplyDelete
  11. wow asik deh..
    mau pegi juga ta0,,, huhu


    clockwheelblog.com

    ReplyDelete
  12. saya tgh pikir nak buat tak entry gatsby ni..mcm bercinta plak nak pegi berjaya times square tu..ckp kat hubby, dia kata berbaloi ke RM50...huhuhu..

    ReplyDelete
  13. jumpa cikgu onizuka di saaaanaaaa..hehe

    ReplyDelete
  14. bro, wa dh tukar layout. taks atas galakan.

    bro wa cilok peta bro, masuk dlm entry gua. kita jumpak kat sana

    ReplyDelete
  15. ahhh eyriqazz pun pergi juga.. cool.. see you there! ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails