December 8, 2011

Gadget Impian Eyriqazz dan Contest 6 in 1 Bernilai RM600+




Gadget Pilihan Eyriqazz | Sony SLT-A55VL

Inilah gadget pilihan eyriqazz andainya memenangi Contest Gadget Impian dari Denaihati.Com . Fuhh, nampak ramai juga Peserta yang menyertai Contest ini  namun eyriqazz tidak mahu melepaskan peluang untuk join serta.

Actually dah lama dah eyriqazz mengidam DSLR. Surveying around, DSLR Sony ini memang menjadi pilihan eyriqazz. Special thanks to Yanmieonline for the recommendation. Teruja tengok gambar dia yang menguja [ Klik SINI] . Oh, wish me luck...

So, sebagai menyusun strategi untuk Contest ini (Killing 2 birds with One Stone)  berdasarkan syarat-syarat yang diberi  dan turut berkongsi Hadiah Birthday , Contest 6 in 1 turut akan dianjurkan di sini :

Contest 1 : Hadiah Tiket VIP Malaysia vs Syria AFC Asian Qualifier, 23 November 2011  ( 3 pemenang,1 tiket each ) -CLOSED-

* Pemenang pertama , Malek Ku = 10 markah
*Pemenang kedua , Mumin = 9 markah
*Pemenang ketiga, Ainun = 8 markah


Contest 2 : Hadiah Tiket VIP Malaysia vs Bahrain AFC Asian Qualifier, 27 November 2011  ( 4 pemenang, 1 tiket each ) -CLOSED-

Joel Leslie -10 markah , Ainun - 9 markah, Malek ku-8 markah dan Mumin-7 markah


Contest 3 : Hadiah Tiket Wayang dari TGV Cinemas ( 4 pemenang)

Syarat-syaratnya :
1) Komen berkenaan gadget Impian Eyriqazz.
2) Like entry ini atau Retweetkan entry ini atau G+ entry ini jika ada akaun gmail. (kalau dapat buat semua lagi bagus...I Like..)
3) Lengkapkan ayat ini " Hidupkan Untuk Memberi kerana ............"
4) Tarikh tutup 30 November 2011. Komen terbaik will win...

Markah untuk Contest 3 = Tempat pertama 10 markah, kedua 9 markah, dan seterusnya sehingga tempat ke sepuluh 1 markah ( ada Grand Prize juga menanti...)

Contest 4 | Hadiah Ebook Tips Lulus Pinjaman dari AbangEnsem bernilai RM25 ( 3 hadiah)

Syarat-syaratnya :
1) Komen berkenaan gadget Impian Eyriqazz.
2) Like entry ini atau Retweetkan entry ini atau G+ entry ini jika ada akaun gmail. (kalau dapat buat semua lagi bagus...I Like..)
3) Lengkapkan ayat ini " First impression berkenaan blog AbangEnsem.Com adalah ............ "
4) Tarikh tutup 30 November 2011. Komen terbaik will win...

Markah untuk Contest 4 = Tempat pertama 10 markah, kedua 9 markah, dan seterusnya sehingga tempat ke sepuluh 1 markah ( ada Grand Prize juga menanti...)


Contest 5 | Cabaran Mencari Penaja Contest Gadget Impian dan Blog Bloggers - CLOSED-


Pemenang : Refer SINI

  
Contest 6 : Refer SINI

Markah untuk Contest 6 = Tempat pertama 10 markah, kedua 9 markah, dan seterusnya sehingga tempat ke sepuluh 1 markah.
Oh ya, tidak semestinya join kesemua Contest.Boleh pilih untuk join yang mana berkenan..

Grand Prize, Markah terkumpul tertinggi dari Contest 1-6 :

Tempat pertama = RM100 Cash/top up
Tempat kedua = RM50 Cash/top up
tempat ketiga = RM30 cash/top up
2 hadiah saguhati = RM10 cash/top up..

Wait,wait... Hadiah Grand Prize akan didoublekan sekiranya eyriqazz memenangi Gadget Impian Eyriqazz. Yiezaa, Win-win situation rite?

**Jika ada penaja yang mahu turut serta dan ingin menjadikan ianya Contest x in 1 etc, contact me di iman1237@hotmail.com . Of course, ganjaran backlink dan visitors ke blog anda akan diberikan dari entry ini....


* Klik Like FB, Retweet entry, dan G+ kan entry ini bagi membantu eyriqazz memenangi Gadget Impian.

132 comments:

  1. sorry out of topic. pg td nmpk en Eyriqazz n Alisha bfast kt wangsa melawati. nk tegur segan ;)

    ReplyDelete
  2. Contest 5.

    Sponsor mereka adalah Denaihati http://denaihati.com

    Komen gadget: wah.. kamera mahal ni. Boleh lepas ke
    dengan sponsor contest nanti?

    Dah RT =)

    ReplyDelete
  3. ramai yang buat contest dalam contest ni..win win situation..tak boleh nak buat la sebab takde modal..hehe

    ReplyDelete
  4. saya mintak DSLR jugak hehe. amboi banyak hadiah ditawarkan ye. strategi yang mantap!

    ReplyDelete
  5. gud luck bro. kene bc slow2 baru faham

    ReplyDelete
  6. bro, saya ada email u... nanti check ya. thanks. and good luck to u...

    ReplyDelete
  7. tak ramai mintak kamera ni bro.rasanya ada peluang ni kalau ada yang sponsor ni.support ko sekali bro :D

    ReplyDelete
  8. tk nak join contest sebab tk suka tgk bola...wakakaka....

    ala takpe..tk join pun dh siap vote utk enriqazz... ;-)

    semoga impian menjadi satu kenyataan...amin...

    ReplyDelete
  9. Salam,

    Bestnya banyak hadiah heeee
    good luck tau :D

    dah bagi markah hihihi


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  10. good luck bro sama2 kt mengejar gadget impian kita

    ReplyDelete
  11. wah fenomena nih , 5 contest untuk eyriqzz memenagi contest ,, terbaik ..
    saya klik semua button di atas yekk.. selamat berjaya

    ReplyDelete
  12. Pehh.. Byk gile hadiah..
    Tapi tak apa, aku like dan +1 dengan ikhlas ;)

    ReplyDelete
  13. Heeee 1st!!!!

    urm..sarat 1 DONE

    1)http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/

    2)http://karipapsayur.blogspot.com/

    3)http://denaihati.com/

    4)http://www.facebook.com/silasinggah

    5)http://sharinginfoz.blogspot.com/

    6)http://anarm.net/blog/

    7)http://www.facebook.com/silverasia

    8)http://www.eizil.com/

    9)http://ariffshah.com/

    10)http://miss-dya.blogspot.com/

    11)http://hazrilhafiz.blogspot.com/



    Sarat 2!..

    komen camana eh..urm..DSLR ni mmg la menjadi kegilaan masa kini..sampai gue pun mau satu...tapi maseh mengumpul duit lagi nak boli...ape kata...kalau abg eryqazzzzzz dapat..bleh buat photo blog plak...hihihi...


    SArat 3 Done like d post!

    bleh ke? =)

    ReplyDelete
  14. insyaallah lepas balik bercuti dr kg.. aku joint semua kontest ni bro.. dekat kg.internet hampeh.. hehehe

    ReplyDelete
  15. wow... banyaknya contest... 5+1
    good luck... i like

    ReplyDelete
  16. rasa join kelima-lima mesti masyukkkk

    ReplyDelete
  17. contest 1:

    S1)Pemilihan gadget abg eryqazz ni memang terbaik..baru saya tahu yang kamera Sony SLT [single lens translucent] ni dapat ambil gambar up to 10fps dengan lebih cepat dengan auto focus sb pakai technology ni...perh...pilihan yang tepat!


    S2)DONE

    S3)Saya Inginkan Tiket VIP Malaysia vs Syria kerana saya belum pernah menonton perlawanan antarabangsa di stadium kerana kesuntukan masa dan kesuntukan wang..yelah saya masih belajar di universiti.Walaubagaimanapun saya tetap nak mencari masa sekiranya diberi peluang keemasan ini!


    Done contest 1,5,,,heheh jadi macam spam plak..apepun semoga abg eryqazz dimurahkan rezeki boleh saya tumpang sekaki..huahua.. =)

    ReplyDelete
  18. Fuh2.... 5 contest sekali! pergh! xde modal la plak nak wat contest dalam contest... sob sob...

    gud luck GTO... :D

    ReplyDelete
  19. contest 2

    S1)Sony SLT akn termasuk didalam wishlist saya juga! setelah melihat sendiri keupayaanny =)


    S2)DONE

    S3)Pengalaman menarik yang tidak dapat dilupakan bersama SAMSUNG ialah ketika saya menerima hadiah hari jadi dari bapa saudara saya.Saya dapat SAMSUNG SGH-D880 DuOs..boleh pakai 2 simcard,resolusi tip-top then few month later screen lcd dia rosak sebab terjatuh dari katil tingkat atas! HuWaaa..bila check screen jadi hijau.Tapi still nampak sikit-sikit gambar.Saya terus guna lagi untuk ambil pics walaupun masa ambil gambar screen tak cantik[fully hijau],bila transfer dalam laptop tersangatlah cantik, sebab dia ada autofocus 3.2Megapixel. Sehingga kini masih menyimpannya sebab kamera cantik,walaupun dah ada phone baru =)

    Thx fer givin d oppurtunity for us to join your contest =)

    ReplyDelete
  20. contest 3

    Jawapan 1

    Pilihan terbaik dari Eyriqazz! Di ciptakan untuk lebih memfokuskan objek yang dituju serta gambar yang lebih terang dan tajam. Sesuai dengan Eyriqazz yang sentiasa mengemas kini status blognya,Sony SLT-A55VL sangat sesuai untuk kegunaan harian. Pembaca Eyriqazz pasti teruja dengan setiap gambar yang diabadikan ke dalam entri.

    Jawapan 2
    Done

    Jawapan 3

    Hidupkan untuk memberi kerana setiap makhluk yang Allah ciptakan adalah untuk berbahagi hidup sesama kita

    ReplyDelete
  21. takkan nak g tgk bola sensorang jek bro...xgerekk arr.

    hikX3 (^v^)

    ReplyDelete
  22. untuk contest 5, xde klu ker? susahnya

    ReplyDelete
  23. good luck. MJ pn join gak


    Kalau sudi komenlah banyak2 di "Contest Gadget Impian…"

    ReplyDelete
  24. kene brusehe cik ainun...sy brusehe..dh submit..tp xtau menang ke x...huhu

    ReplyDelete
  25. good luck bro!! kalau dapat ni.. memang gambar clear habiss.. SUPPORT!!

    ReplyDelete
  26. [1] Blog Ariff
    http://ariffshah.com/

    [2] Denai Hati
    http://denaihati.com/

    [3] Sharing Is Power
    http://sharinginfoz.blogspot.com/

    [4] My Little Sunshine
    http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/

    [5] Eizil.com
    http://www.eizil.com/

    [6] Monolog Dalaman Seorang Aku
    http://anarm.net/blog/

    [7] Silver Asia
    https://www.facebook.com/silverasia

    [8] Kedai Kak Siti
    https://www.facebook.com/silasinggah

    [9] Hafiz Rahman
    http://hazrilhafiz.blogspot.com/

    [10] Karipap Sayur
    http://karipapsayur.blogspot.com/

    [11]

    ReplyDelete
  27. singgah utk wish good luck :) me fokus contest offline ajer :)

    ReplyDelete
  28. Weii ini sudah lebey punya Strategi..hahaha. Hang nak kamera DSLR buat apa? Ni mesti nak gi skodenglah tuh..miahaha..Apa-apa pon Gud Luck bro

    ReplyDelete
  29. Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

    ReplyDelete
  30. Jawapan 1
    Sony SLT-A55VL memang sesuai untuk eyriqazz kerana ia dicipta kepada mereka yang 'beginner' dlm dunia DSLR. Dengan kepelbagaian mode gambar yang disediakan dapat membantu dalam penghasilan gambar yang cantik dan berkualiti. 16.2 Megapixel, Full HD Movie Recording dan kebolehan mengambil gambar sehingga 10fps menunjukkan betapa 'high spec' nya kamera DSLR Sony SLT-A55VL. Monitor live view yang fleksibel juga dapat membantu dalam proses pengambilan gambar apabila berada dalam keadaan yang sukar.

    Jawapan 2
    Retweet @MohaiminZack
    +1 as Mohaimin Zack

    Jawapan 3
    Untuk Contest 1
    Saya Inginkan Tiket VIP Malaysia vs Syria kerana saya ingin menjadi pemain yang ke-12 iaitu penyokong dalam menyokong dan membantu pasukan Harimau Muda menang menentang Syria pada 23 November 2011 di Stadium Bukit Jalil dalam misi layak ke Olimpik 2012 di London.

    Untuk Contest 2
    Antara pengalaman menarik dengan produk Samsung adalah keterujaan menggunakan Samsung Galaxy SII dan Samsung Galaxy Tab 10.1 di booth Samsung. Walaupun tidak dapat memiliki tapi dengan hanya dapat menggunakan yang dipamerkan sudah cukup menggambarkan keseronokan menggunakan produk Samsung.

    ReplyDelete
  31. Contest 1

    Gadget Pilihan Eyriqazz adalah Sony SLT-A55VL yang
    saya kira satu gadget yang tepat kerana fungsinya
    sangat bagus.

    done

    saya inginkan tiket VIP Malaysia vs Syria kerana
    memenuhi syarat peraduan...hehehe

    ReplyDelete
  32. bagus tul strategi..gadget idaman pun mmg best..antara gadget idaman chii gak..apa pun..gud luck ya

    ReplyDelete
  33. contest 4

    Jawapan 1
    Pilihan terbaik dari Eyriqazz! Di ciptakan untuk lebih memfokuskan objek yang dituju serta gambar yang lebih terang dan tajam. Sesuai dengan Eyriqazz yang sentiasa mengemas kini status blognya,Sony SLT-A55VL sangat sesuai untuk kegunaan harian. Pembaca Eyriqazz pasti teruja dengan setiap gambar yang diabadikan ke dalam entri.

    Jawapan 2
    Done

    Jawapan 3
    My first impression about abang ensem blog is,he shared all his experienced and tips about property things. No wonder he called himself abang ensem.He got his own charming anyway especially with the smile. Dont you think?

    ReplyDelete
  34. #Joy :laa, kenapa tak berani nak tegur pula..Muka je nampak macam garang, tapi hati manyak baikk..hak3...

    ReplyDelete
  35. ha? menang? hehe
    terima kasih...

    ReplyDelete
  36. Contest 2

    S1) Wahhh, hebat pilihan gadget impian bro tu! Sememangnya kamera tu, perghh, top lah. Moga-moga bro ada rezeki untuk memiliki kamera tu memalui contest yang penuh debaran ini. ameeeen!

    S2) DONE.

    S3) Pengalaman yang sememangnya sukar dilupakan bersama Samsung adalah peluang untuk menggunakan Samsung Galaxy Tab 10.1 milik bapa saudara saya. Meskipun Samsung Galaxy 10.1 itu bukanla milik saya, saya bersyukur kerana berpeluang untuk menggunakannya selama beberapa minit itu. Oleh sebab itu, saya pun bercita-cita tinggi untuk memiliki satu unit Samsung Galaxy Tab dengan menyertai contest yang begitu hebat dari bro denaihati. Semoga diri saya ada rezeki di contest itu. Amen!

    ReplyDelete
  37. contest 2 pula bermula...mesti ramai yang join kali ni

    ReplyDelete
  38. Contest 5

    S1) dpt 8 saja.

    contest 5 :)

    1.http://www.eizil.com/
    2.http://anarm.net/blog/
    3.http://www.facebook.com/silasinggah
    4.http://denaihati.com/
    5.http://ariffshah.com
    6.http://www.facebook.com/silverasia
    7. http://miss-dya.blogspot.com/
    8 http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/

    S2) moga moga termakbul impian bro dpt kamera tu. :) ameeen

    S3) dah buat. ;)

    ReplyDelete
  39. Singgah lg utk support..

    Good luck bro utk contest gadget impian tu.

    ReplyDelete
  40. wahh..mantop betul strategi GTO ni..x termampu teman :(
    anyway gud luck jugak
    dah klik2 dah
    http://duniacontestku.blogspot.com/2011/11/gadget-impian-ss2.html

    ReplyDelete
  41. contest 5

    1)http://anarm.net/blog/
    2)http://denaihati.com
    3)http://www.facebook.com/silasinggah
    4)http://www.facebook.com/silverasia
    5)http://ariffshah.com
    6)http://www.eizil.com/
    7)http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/
    8)http://karipapsayur.blogspot.com atau http://being-a-duchess.blogspot.com/
    9)http://sharinginfoz.blogspot.com/

    Gadget yang praktikal untuk dimiliki kerana kualiti gambar yang tinggi dan tidak perlu banyak edit gambar untuk hasil yang menarik dan amat sesuai untuk permulaan.

    ReplyDelete
  42. Melawat rakan secontest... Good luck yer.. Dah bg markah kt button atas...

    ReplyDelete
  43. singgah malam...hehe...bagi support

    ReplyDelete
  44. my wish gadjet gak ni eyriqazz..meh nak jawab kenapa, sebabnya DSLR ni
    1)gambar lagi sharp, cantik & semestinya boleh zoom..
    2)sesuai utk parent yg ada anak kecik,anak2 bukan jenis statik satu tmpt, sentiasa ada movement. So,dengan kamera biasa gambar langsung tak cun. Kalo pakai DSLR ni mmg tip top la..
    3)Utk blogger macam Eyriqazz mmg wajar sngt la pakai kamera ni. Banyak attend event dan selalu jugak buat n3 pasal tempat makan yg diterjah. Mesti gambar food cantik amat pakai kamera ni..
    last but not least....kalau tak menang pun my opinion,eyriqazz sambar jer la satu...hahaaa

    Contest 2:
    "Hidup untuk memberi kerana kita juga saban hari sentiasa menerima sama ada sedar atau tidak..terutamanya dari DIA"

    p/s : All the best yer!!

    ReplyDelete
  45. Contest 2

    1) pemilihan gadget Impian oleh Eyriqazz adalah tepat kerana dunia sekarang memerlukan dslr untuk pelbagai tujuan...ke mana kita pergi, tak sah kalau takde dslr...hehe

    2) done
    3) Pengalaman Sukar dilupakan bersama Samsung adalah pada masa 2002...first time pegang handphone. saya guna handphone Samsung yang besar gedabak. rasanya kalau baling kat ayam, mau pengsan ayam tu...sangat besar...tapi, time jawab call...malu sangat nak angkat...takut orang lain tengok hp besar sangat. tapi, itulah pengalaman manis saya bersama samsung.

    ReplyDelete
  46. hi bro.. join contest ole-ole dari sabah :)

    http://atieshaadriana.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  47. saya datang utk memberi sokongan kepada semua peserta Gadjet impian denaihati. Semoga berjaya memiliki gadjet yang diimpikan

    ReplyDelete
  48. Cuba menyertai Contest 3

    1) Kamera DSLR Sony memang suatu pilihan yang menarik bagi mereka yang sukakan photograpy. Mesti menginginkan hasil gambar yang bermutu dan DSLR Sony adalah pilihan yang tepat. Kalau ambil gambar guna kamera ni mmg puas hati.
    2) Dah LIKE dan G+ entry ni
    3) Hidupkan Untuk Memberi kerana dengan memberi kita dapat berkongsi kegembiraan dengan mereka yang lebih memerlukan. Dengan memberi tanpa kita sedari kita akan menerima lebih banyak lagi tanpa perlu dipinta.

    ReplyDelete
  49. entry utk contest 6 :

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    sekian :)

    ReplyDelete
  50. gdluck bro..
    terbaik la..contest dlm contest!hehehe..

    ReplyDelete
  51. ari tu datang tak dapat tinggalkan komen sebab laptop jammed..
    saya memang suka kkamera ni tapi tak suka nak usung hulu hilir..

    ReplyDelete
  52. datang menyinggah malam ini...

    ReplyDelete
  53. dah like,retweet,google + sume

    gudluck ye cekgu ;)

    tp xmasuk mane2 contest

    ReplyDelete
  54. tengah fikir nak join ker idak ni

    ReplyDelete
  55. contest 6..

    http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  56. As-salam

    Good luck, moga impian jadi kenyataan.. Insya Allah...

    Nida join untuk contest 6:

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/small-contest-ole-ole-dari-sabah.html

    id Twitter: ibumizahazianis
    id FB: Along Nida
    id G+: Nida Muhammadon.

    TQVM

    ReplyDelete
  57. datang menyinggah pagi ini....cabaran contest 3 bermula...huhu

    ReplyDelete
  58. Contest 3

    1) Tak terkata betapa hebatnya pilihan gadget impian bro tu. Memang dah ada pengalaman pakai camera Sony dan memang mantop! Semoga bro akan mendapatkan apayang diimpikan itu. Amen!

    2) DONE

    3) Hidupkan Untuk Memberi kerana setiap insan di dunia ini telah dikurniakan dengan sesuatu, tak kira perkara yang ketara atau tak ketara, untuk dikongsikan bersama insan-insan yang lain. Secara tidak langsung, kita pasti mendapat yang lebih baik setelah kita memberi.

    ReplyDelete
  59. LINK..

    http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  60. good luck ya bro.. dah like, retweet n g+... chayok2!.. hehehe

    ReplyDelete
  61. Contest 3

    1)Abg eriqazz memang layak dapat...sebab abg eriqazz pun suka bergambor kesana kemari..sronok je tengok..lepas ni kalau ada Sony tu perh..lagi smart la gambar..pastu kasi edit cantik2..moga murah rezeki

    2)Done

    3)Hidupkan untuk memberi..kerana saya percaya kepada prinsip semakin banyak kita memberi..semakin dimurahkan rezeki.,. hari ini kita bersedekah...mungkin esok lusa Allah selamatkan keluarga kita dari kemalangan/malapetaka..itu apa yang saya pegang hingga sekarang

    ReplyDelete
  62. ok saya komen dulu.. memang dapat layak sebab gto selalu hapdet blog dan perlukan camera canggih untuk ambil gambar baru .. lagi best jengukk blog ne yang ada banyak gambar cun, terang & jelas!!

    ReplyDelete
  63. Good luch eyriqazz. hopefully menang gadget idaman tu

    ReplyDelete
  64. tuk contest 3,4,5 masih ada masa...panjang lagi..huhu

    ReplyDelete
  65. Mencuba nasib Contest No.5

    Aku dapat jawpan ni je bro.. kalau ada dapat lagi.. aku update lagi.. hehehe

    http://denaihati.com/
    http://sharinginfoz.blogspot.com/
    http://www.eizil.com/
    http://anarm.net/blog/
    http://www.facebook.com/silasinggah
    http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/
    http://ariffshah.com/

    ReplyDelete
  66. Semoga berjaya.. tak kira siapa2 pun.. hehe..

    ReplyDelete
  67. contest 3

    1) gadget impian eyriqazz memang cun sebab ia juga menjadi pujaan hatiku..semoga berjaya dapat dslr yg diimpikan.

    2) dah like.

    3) hidupkan untuk memberi kerana memberi itu satu amalan yang mulia. seperti yg kita tahu tgn yg memberi lbih baik dr tgn yg menerima.amalan yg mulia ini adalah sunnah Rasulullah s.a.w yg perlu kita contohi....

    ReplyDelete
  68. dah klik2 semua yg berpatutan.. gud luck Eyriqazz.

    http://www.kakyong.com/2011/11/saya-nak-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  69. nak juga adiah dari sabah...tapi blom buat entry lg..hr ni cam busy

    ReplyDelete
  70. join contest no. 6

    http://24-7nay.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  71. rasanya kalau buat pertandingan komen kat entry ni lagi meriah..baru dpt point tinggi lg

    ReplyDelete
  72. contest 6

    http://ainunmardhiyyah.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  73. Contest 4 :)

    1) Nothing much yang boleh saya katakan.. Memang heabt pilihan gadget bro tu! No words can describe betapa hebatnya gadget tu! :)

    2) Done :)

    3) First impression berkenaan blog AbangEnsem.Com adalah sebuah blog seorang insan yang matang kerana blog itu simple dan tidak menyakitkan mata. Setelah beberapa minit berada di blog itu, saya mendapati bahawa blog itu sangat padat dengan informasi yang begitu berguna dan kesantaian dapat dirasakan apabila membaca entri-entri beliau. Keep it up Abang Ensem!
    4) Tarikh tutup 30 November 2011. Komen terbaik will win...

    ReplyDelete
  74. Nurul join contest no.6

    Good luck bro..

    http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  75. datang klik2 lagi
    meriah betul kat sini
    gud luck jugaks
    http://duniacontestku.blogspot.com/2011/11/gadget-impian-ss2.html
    tq :D

    ReplyDelete
  76. fuhh..nasib baik terperasan notification bro supaya letak URL kat sini ...

    sy join ye ... contest 6

    http://ummihanie.com/blog/contestgiveaway/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah/

    ReplyDelete
  77. cayalah bro,boleh tahan juga hangat kat sini,btw good luck yer

    ReplyDelete
  78. contest no. 5 dah ade winner ke Mr. Eyriqazz?

    ReplyDelete
  79. Kontest 4:

    1)Tengok video pasal Sony SLT ni pun dah pueh hati klaw dapat..saya yakin abg eriqazz dah check betul2 specs dia.


    2)DoNE

    3)First impression berkenaan blog AbangEnsem.Com adalah ...saya ingatkan blog humor kerana jarang orang gelarkan dirinya hensem melainkan gurauan untuk berjenaka.Namapun FIRST IMPRESSION kan..setelah melihat sendiri baru la saya tahu abg ensem ni berkongsi ilmu untuk sesiapa yang mahu menjadi usahawan hartanah,agak menarik untuk orang yang berminat untuk berniaga dengan cara duduk relax..santai tiap bulan duit masyukkk..agak berminat tetapi masih belum mempunyai kerja tetap,jadi tak boleh daa nak buat pinjaman. =)

    ReplyDelete
  80. contest 6.

    http://akusukercontest.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  81. nak join contest 5.

    setakat ni baru dapat 9 jer tp submit dulu la. the rest, will try later.

    1.http://www.eizil.com/
    2.http://anarm.net/blog/
    3.http://www.facebook.com/silasinggah
    4.http://denaihati.com/
    5.http://www.facebook.com/silverasia
    6.http://sharinginfoz.blogspot.com/
    7.http://ariffshah.com/
    8.http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/
    9.http://karipapsayur.blogspot.com

    ReplyDelete
  82. sha join ya...

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/11/small-contest-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  83. Cantik...cantikkk.. saya dah like n share..

    Semoga berjaya dapat Sony SLT-A55VL.

    Kalau ada jodoh tetap jadi milik Eyriqazz gak... InsyaAllah

    ReplyDelete
  84. Contest 5,jawapan disini: http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/11/gadget-impian-eyriqazz-contest-5.html

    komen: semoga gadget yang diinginkan menjadi kenyataan. =)

    ReplyDelete
  85. nak join kontes boleh?? hehe~~

    http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  86. join untuk contest 6,
    http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  87. contest 3
    1) eyriqazz sememangnya layak tuk dapat gadget pilihan kerana ramai yang support disini. insyallah dapat masuk final nanti.

    2) done

    3) Hidupkan Untuk Memberi kerana pasti ada yang memerlukan. hidup ini...ada yang lebih ada yang kurang..memberi itu satu pertolongan yang cukup mulia. membuatkan kita rasa bahagia, rasa tenang dan rasa puas, malah ia juga membuka pintu rezki dan menambah rezki yang ada..tangan yang memberi itu lebih mulia dari tangan yang menerima...

    ReplyDelete
  88. Hidupkan Untuk Memberi kerana lebih banyak kita beri, insyaallah lebih banyak pulangan.. :D

    ReplyDelete
  89. join contest 6
    http://mimiezalikhahouse.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  90. contest 4

    1)Eyriqazz sememangnya layak untuk memiliki gadget impian kerana suka melancong dan bercuti..

    2)done

    3)First impression berkenaan blog AbangEnsem.Com adalah
    personal blog yang penuh gambar-gambar hensemnya...hihihi.
    tapi, bila scroll down, ternyata lain dalam gambaran saya.
    bagi saya, blog ini satu blog contoh untuk saya dapatkan ilmu
    tentang hartanah dan perkaitannya. blog yang bagus untuk
    membantu masyarakat mendapat ilmu hartanah.

    Thumb up!

    ReplyDelete
  91. dah klik semua...

    ini entry penyertaan Yangbaik untuk Ole-Ole Dari Sabah http://yangbaik.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-oleh-ole-dari-sabah.html

    Sekian.

    ReplyDelete
  92. contest 5

    1) harap-harap eyriqazz dapat masuk final dan menang gadget impian..

    2)done

    3)nak cuba gak walau tak dapat semua:

    http://www.eizil.com/
    http://www.facebook.com/silasinggah
    http://anarm.net/blog/
    http://www.facebook.com/silverasia
    http://denaihati.com/
    http://sharinginfoz.blogspot.com/
    http://ariffshah.com/
    http://hazrilhafiz.blogspot.com
    http://miss-dya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  93. hye datang dari contest denaihati...
    jemput2 datang, komen2, and like2 sini ye :) |DenaiHati Impian Menjadi Kenyataan|

    ReplyDelete
  94. nak join contest 5

    1-http://denaihati.com/
    2-http://anarm.net/blog/
    3-http://www.eizil.com/
    4-http://ariffshah.com/
    5-http://www.facebook.com/silasinggah-kedai kak siti
    6-http://www.facebook.com/silverasia
    7-http://sharinginfoz.blogspot.com/
    8-http://hazrilhafiz.blogspot.com
    9-http://miss-dya.blogspot.com/

    dah like

    dslr memang best guna dan sangat berpuas hati. good luck in advance!

    ReplyDelete
  95. untuk contest 5.
    haritu dah submit 9 out of 11 blog. lupa nak komen pasal gadget tu.

    gadget yang supercool

    16.2MP??? 10fps??? serious tahap professional photogragher. Hopefully kami dapat tgk excellent photo bila Mr. Eyriqazz dah dapat gadget tu.

    ReplyDelete
  96. sha terlepas lah contest ni. mula2 ingat pastu ..hmmmmmmmm..x de rezeki nk masuk contest teacher onizuka..huhu

    ReplyDelete
  97. #sha

    contest 6 masih ada...jgn terlepas lak

    ReplyDelete
  98. haha...tuk contest 5 dah ada orang terawal ek...ala...

    ReplyDelete
  99. #Ariff Shah :sekadar mencuba..lagipun, nak menang susah skit..just try my best

    ReplyDelete
  100. #paihujey:umm...boleh kreatifkan guna modal lain..i.e. terjah blog ke,design banner, or etc..

    ReplyDelete
  101. #afiqaiman:DSLR memang menjadi idamanku dah lama dah...good luck for both of us...

    ReplyDelete
  102. dengar2 ada contester nk tarik diri..tp xtaula..ada chance abg eriqazz nk monang..apepun..semoga murah rezeki

    ReplyDelete
  103. baru je +1. hehe... seminggu lagi bro.

    ReplyDelete
  104. selamat berjaya eyriqazz... ada peluang ni... ;-)

    ReplyDelete
  105. dh like fb, rt, g+ and komen

    gud luck

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

    ReplyDelete
  106. kome pun abg eriqazz dapat markah.. 20%..kikiki

    ReplyDelete
  107. Dh vote..Like, G+1, RT & komen..Good Luck! tolg gak yer.. http://eiz1004.upprofits.com/samsung-galaxy-note-sebaga-gadjet-impianku/

    ReplyDelete
  108. #Ariff Shah:hik3..mencuba nasib..nak menang maybe payah....so, just give my best shot

    ReplyDelete
  109. #Pacifista :thanks bro...

    #blackrosehunter:hik3..manade hebat..thanks ...

    #SYaMiLa :thanks a lot..Aminn...

    #yanmie:thanks a lot kak yan..semput nak kejar kak yan...

    #Myvitrd:yieza..good luck to all of us

    ReplyDelete
  110. #puanbee:thanks puanbee..

    #Ikhwan :thanks bro

    #Malek Ku:thanks join,tahniah menang

    #Myvitrd :thanks bro..takpe,sokongan tu pun dah cukup gembira

    #yangbaik:thanks sis...

    #Malek ku : masyuk2...

    ReplyDelete
  111. goodluck eyriqazz:)
    terima kasih datang singgah blog yang tak seberapa tu:) dah la siap komen..terima kasih sangat2:)

    ReplyDelete
  112. datang support di hari terakhir.. RT sudah


    http://www.kakyong.com/2011/11/gadget-impian-kakyongdotcom.html

    ReplyDelete
  113. GD LUCK BRO..moga impian menjadi kenyataan..insyaallah berkat usaha+tawakkal+ yakin pd rezeki Allah pasti akan menjadi milik anda..
    kalau berjaya,welcome to dslr world..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails