January 2, 2011

Graph Trafik Macam YoYo|Nampak Cantik Juga

Amcam, Cantiktak?

P/s : Di mana ada kemahuan di situ ada jalan....Jalan-jalan, Cari Makan.....

15 comments:

  1. mcm statistik kadar jenayah je...hehe

    ReplyDelete
  2. wow entri naik, graft pun mencanak naik. goooodddd!

    ReplyDelete
  3. sengaja hide figure kat graf tu yer :p

    ReplyDelete
  4. hehehe.Biasa broo.Lagi-lagi hujung tahun dan hari cuti.hehehee

    ReplyDelete
  5. walaupun graf nampak cam yoyo tapi daily visitor tu ribu riban kan....

    ReplyDelete
  6. macam teluk anson jer..hehe. pandai btol graph die. =P

    ReplyDelete
  7. #nur aisya humaira :hik3,statistik kdar jenayah?cool juga...

    #Azam Shah :cun2

    #Bro Framestone :nampak je menarik..tuh kena hide..hak3..

    #YobSumo :pandai2....so..jgn tinggalkan entry lama tak berupdate ya yob

    #Mama Zharfan:hik3..segan..trafik cipot..

    #Miza Yusof :kan,kan?

    ReplyDelete
  8. #haiqal:yieZa,pandai..

    #hazman aka species1980 :ribu riban?hik3....

    #transformed housewife ;cuti itu bestt..

    #Puan aiNa Rahman ;teluk anson tu kat mana aina?hik3..pandai2

    ReplyDelete
  9. masyuk bro.. kekadang statistik simbol lucah pon ada.. aku tak sempat print skrin je.. hahaha

    ReplyDelete
  10. #azieda razak:lawakan?

    #Myvitrd:dah nama berblog bro..hik3...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails