October 18, 2011

Pizza Hut, Kembalikan Fruit Salad Kegemaran Kami


Last weekend singgahi Pizza Hut berdekatan Carrefour Wangsa Maju. Sungguh kami kecewa kerana salah satu makanan kegemaran kami di sini iaitu fruit salad sudah tiada lagi dalam menu pizza hut. Kami memang gemarkan fruit salad ini sebagai pencuci mulut kerana boleh memilih sesuka hati pilihan buah kegemaran, harganya yang berpatutan (RM5.90 semangkuk kalau tak silap), dan rasanya yang of course laa sedap.

Fruit salad ini telah digantikan dengan menu baru antaranya : 

Fruit Salad dan Crispy Salad

Maaf, harganya yang lebih mahal dan tidak menepati citarasa kami. Umm, ada pineapple? Kalau org tak makan pineapple camne? Then harganya lebih mahal? Aiseh, Pizza Hut, dah buat survey blom sebelum suka suki tukar menu ni? Saya ni antara pengguna setia Pizza Hut..

Caesar Salad, Italian Salad..Serius tak teruja
Banyak menu tapi lebih indah di mata, kopak di pokek, kurang berselera

Pizza Hut, i tak kisah u nak buat menu baru tapi kembalikan fruit salad kegemaran kami. This is one the main reason kami selalu terjahi pizza hut coz memang susah nak mencari kedai lain yang menyediakan fruit salad seenak dan boleh dipilih sesuka hati camni. Hope u will listen to one of your loyal customer.

Please Bring Back Our Fruit Salad....

18 comments:

  1. kitorg selalu makan fruit salad kat chicken hartz..tapi takde la sesedap pizza hut punya..

    ReplyDelete
  2. makan memang sodappp...
    jangan x makan sudah. aku plak suka makan. tapi jangan membazir. lagi bagus belanjalah rakan2 blogger. :)

    http://fahmimohdnilam.blogspot.com/2011/10/makan-daaa.html

    ReplyDelete
  3. dah lama aku tak g pizza hut ni.. rupanya dah ada menu kena tukar ye.. huhu

    ReplyDelete
  4. selama ni saya dok singgah je kat blog u tp once hal pizza ni keluar, terus rasa nak komen. last week saya pegi ke pizza yg dekat carrefour. tekezut gak la tgk menu yg mcm tu. mahal giler harga makanan yg langsung dah tak sedap. tp apesal menu dia lain dari PHD?? u pegi pizza hut mana ni?

    ReplyDelete
  5. oh baru taulah fruit salad dah takde..nampak sangat dah lama tak ke pizza hut..

    ReplyDelete
  6. kena komplen kt pizza hut nie..

    ReplyDelete
  7. setuju!!!i always go 2 pizza just to eat their lucious vege + fruit salad..give it back to us!!!:p

    ReplyDelete
  8. mari mari..! fruit salad terbaiikk!!!

    ReplyDelete
  9. jangan dia hilangkan pizza super supreme sudah..hehehehe

    ReplyDelete
  10. we want fruit salad! we want fruit salad!!! (sambil hentak2 meja)

    ReplyDelete
  11. betul..sepatutnya wat la survey dulu kan...kita pun suka salad dia...

    ReplyDelete
  12. lorr..dah takde ke salad yg leh amik sesuka hati tu??

    alaa...;-(

    ReplyDelete
  13. Sebenarnya dah lama fruit salat ini ditukar.Masa tu kami dah terkena . Order lah menu baru tu tapi tak dok selera nak habiskan.

    ReplyDelete
  14. iyerla.. kalu pizza hut wat survey.sure tahu apa citarasa pelanggan...huhuhu

    http://sumijelly.com

    ReplyDelete
  15. alahai..lama dh xterjah nie..huhu..dh xde eh?huhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails