June 30, 2012

Feedback dari Tune Hotels

Entri pengalaman di Tune Hotels Penang mendapat respons yang positif. Kelmarin, terima feedback dari Tune Hotels yang menaja penginapan ini ketika bercuti di Pulau Pinang beberapa minggu yang lepas :



Hi Iman,

Very good entry. We likey! Thanks for being objective and from the looks of it, there were a fair few people who were intrigued with your post and that created conversation!

Yes certainly. Do reach out to us whenever you feel like taking a trip and we will for sure see what we can do for you.

Alhamdulillah, respons positif dari Pihak Tune Hotels. The best part is, lepas ni boleh request free Hotel lagi bersama Tune Hotels. Umm, next destinasi mungkin Johor Bahru kot...

This is the beauty of blogging. Kita berikan win-win situation, InsyaAllah Advertiser akan lebih menggemari kita dan akan cuba berikan lagi in future.... Wink, winkk...One of my Sponsored Post dari satu penaja yang dah berjalan selama setahun, ditambah lagi 2 entri.

Rezeki anak-anak. Betulla kata Bro Denaihati, Hidupkan Untuk Memberi, the more you share, the more you will get...

13 comments:

  1. wah.. rezeki tak putus2.. alhamdulillah.. tumpang gembira :)

    ReplyDelete
  2. Good bro, cuba nak jadi macam bro, tapi jauh lagi..iallah, saya memang suka baca bro punya blog, santai tapi ada ilmu...:)

    ReplyDelete
  3. wah..syok la jadi macma bro eyriqazz

    ReplyDelete
  4. laa nak jugak dapat free mcm eyriqazz ni ..

    ReplyDelete
  5. Penaja berpuashati kerana objeltif tercapai.:-)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Suka dgr.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  7. harap dapat jadi seperti bro juga nanti :)
    rezeki jika bersyukur akan diberi lagi.. kan

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi