June 29, 2012

Order Domino's Pizza

Malam ni dinner order Domino's Pizza. Isteri tetiba mengidam nak pekena Pizza dan Chocolate Lava cake dari Domino's Pizza. 



Pizza Aloha Chicken, Regular , Rm23.80

Sedap. Pizza Domino agak rangup dan tak tebal sangat. Yummy....


Roasted Chicken Drummet, Rm12.80

Sedap juga cuma rasa cam kecik je... Rempah dia pun boleh tahan. Next time bolehla order lagi.

Favourite isteri : Chocolate Lava Cake, Rm8.80

Enough said, tak sempat Eyriqazz merasa. Abis dimakan Isteri. Hik3, sayangkan Isteri turut-turutkan....


Betulke Sedap? Korang tryla sendiri

Order dalam 45 minit sampai, dapat voucher free regular Pizza for next order



Lambat menunggu tadi, sempatla jeling-jeling akaun Nuffnang
Alhamdulillah, Murah rezeki Buffered Earning bulan ini, bulan kelahiran Alisya
Tips Buffered Earning? Rajin-rajinla berkongsi rezeki....

18 comments:

  1. masih ada satu keping lagi u are late voucher, tengah fikir bila le nak redeem ni

    ReplyDelete
  2. TQ for such simple tips.sedap pizza.hehe

    ReplyDelete
  3. tengah lapar pulak ni.. wah.. tetiba rasa nak gedik manja kat en. suami.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Malam semalam dah bedal Aloha Chicken nie.. Memang sedap! Nyum! Nyum! ('',)

    ReplyDelete
  5. Sedapnya.. Saya pun baru order tengah hari ni dengan rakan2.. Untungnya dapat banyak BE.. Saya dah lama sunyi sepi dari BE.. :(

    ReplyDelete
  6. woww..rezeki murah bro.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  7. kata nak pos sikit ke rumah saya??hahaha

    ReplyDelete
  8. Bro punya BE boleh beli pizza sebulan.. hehehee... antar ke umah aku sekeping dua.. hahahaha

    ReplyDelete
  9. senarai BE tu lagi menggiurkan daripada Dominos..haha

    ReplyDelete
  10. pizza papa john pun sedap jugak.hehe

    ReplyDelete
  11. wow rezeki dari BE yg menakjubkan...heheh

    ReplyDelete
  12. ksemua diatas tu mmg sedap... lava kek pong sedap jgk kalo dimkn pns2!! kalo sojuk nti ceklat dia keras..hohoho

    thniah2.. syg kan isteri xmkn pong tape kn? bkorban apa shaja xkn lava kek xbleyh thn kot kn?...mcm ni la long taiko..

    -pns je laki lov menengok lov mgkomen ni- >:)

    ReplyDelete
  13. dok memikir nih boleh ke Domino deliver kat umah aku... ada satu outlet yang 10minit away tapi ntah ler.. PH tak deliver lak kat sini...

    ReplyDelete
  14. hoho..dah lama tak makan domino nih..

    ReplyDelete
  15. wow,. byk nya be,. sempat terliur melihat makanan di atas tuh,. nasib blom puasa lagi,. hehe,. :)

    ReplyDelete
  16. Rezeki BE yang sentiasa murah. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi