June 29, 2012

Hadiah Birthday dari Ayah Teh





P.s : Pandai juga Ayah Teh @ adik lelaki eyriqazz belikan baju untuk Alisya sempena birthdaynya yang ketiga. Cantik, Papanya berkenan..

* Gambar diambil dengan Digital Kamera Samsung WB150F.

25 comments:

  1. wife nampak kurus ye...masih makan jamu lagi ke?pantang lagi tak bab makan2?Aliesya bajunya macam baju sekolah tabikalah...ala-ala sailorman pun ye jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel :) mcm bj tadika fashion cute2 gitu :)

      Delete
    2. Nampak kurus? hik3..mesti berbunga2 dengar ni... bak2 makan dah tak berpantang dah except for beberapa jenis makanan.....

      Hik3, ni la baju sekolah ala2 anak murid great teacher onizuka...

      Delete
  2. comel la bju tu..mcm bju skol org jepun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3...adik saya tau saya minat gto kot

      Delete
  3. kamera digital model tu best tk????

    comel nye alisya n ibunya.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru beberapa hari sempat test model ini...

      dapat review dari Samsung...So far dah godek2 skit kamera ni..

      Pandangan peribadi, masih boleh diperbaiki lagi kualiti gambar in future...

      Delete
  4. cantik baju, macam baju dlm anime jepun jer. hehee..

    ReplyDelete
  5. pegi jom bali kan?

    mmg lawa mcm murid2 dalam citer movie GTO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah,jom bali...

      hik3...Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi

      Delete
  6. Cantik baju yang dibeli untuk anak perempuan bro. :-)

    ReplyDelete
  7. Macam ala2x kartun sailormoon pun ade gak... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sailormoon? Dengan kekuatan bulan, akan menghukummu

      Delete
  8. mcm student jepun seh... he3

    ReplyDelete
  9. baju tuh ala-ala anak murid great teacher onizuka...hehe

    ReplyDelete
  10. hadiah untuk saya tak ada ke???hehehe

    ReplyDelete
  11. seakan baju gaun damia juga...hehe oh yes wifey eyriqazz nmak sgt slim :)

    ReplyDelete
  12. ala tomei tomei, da mcm kelasi kapal dah kak long kite nih..chumel sgt!!!

    hppy bdy skali lg alisya..

    psst alisya : mama pn da smaken comei2 skunk nih.. ape rahsia? hiks ^^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi