September 20, 2012

Gunting Rambut di Kwik Cut

Semalam bawa Alisya gunting rambut di Kwik Cut, KL Festival City. Dah lama tak guntingkan rambut dia :



Bukan main excited lagi.. Nak gunting rambut pun makin kreatif sekarang

Bila turn Alisya ni?

Time turn dia nak gunting, Alisya nangis. Taknak gunting rambut bila dengar bunyi alat menyedut rambut tu. Takut katanya. Nasib baikla ada Mamanya yang pandai pujuk dan pegangkan.

Sikit je Alisya. Nanti tentu lagi cantik 
Haa, kan cantik camni tak nangis. Nanti mama belanja Nasi ayam nak?

Abang, kasi gunting cantik-cantik ya

Comel Anak Papa
Kwik Cut, KL Festival City
Kos gunting rambut : RM15

15 comments:

  1. Kalau ada anak dara boleh set rambut. Kalau anak ketam botak sahaja.:-)

    ReplyDelete
  2. wah..gunting rambut dalam permainan kereta???? uniknya...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa... teringin laaaa tuh.. hahahaa

      Delete
    2. bro nak gunting sekali ke dalam kereta?hik3

      Delete
  3. wahhh...menarik tempat dia... kalau anak eza jenuh lak takmau balik... hehhe

    ReplyDelete
  4. masa mula2 dulu hanya rm12..
    masa tu ada pernah potong beberapa kali
    lepas naik rm15 langsung x gi dah
    kedai india baru rm8-10
    lg pun skrg sop botak jer(cukur),,, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eden pun gunting kedai cam bro juga..rm10 sekali gunting

      Delete
  5. kreatif.

    nampak macam susah plak nak gunting kalo anak anak dok main kereta tuh.
    takleh dok diam plak nanti.

    ReplyDelete
  6. aku botakkan je rambut ilham.. hehehee

    ReplyDelete
  7. mak oi... sampai rm15... rasanya baik gunting sendiri jer...

    ReplyDelete
  8. PAPA ALISYA gunting rambut kat mana pulak yea.....misai pun dah lama tak trim kan.... hehehehe ( gurau je )

    ReplyDelete
  9. pengunting rambut buat akrobatik :D haha

    ReplyDelete
  10. wah tempat gunting pun baguslah siap gunting dalam kereta lagi.. memang budak2 suka kalau macam ni.. duduk gunting lama2 pun takpe.. hehehe

    ReplyDelete
  11. hehehe..nak pujuk gunting rambut..
    mcm2 kene buat.. pujuk2 sampai siap gunting rambut tu.. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails