October 9, 2012

Teman Shopping

Tersenyum keseorangan bila tengok gambar ini, gambar yang diambil Isteri bershopping bersama anak-anak ketika eyriqazz ada kerja di ofis ketika ini :


Mama Nak Shopping - Kami Temankan 

Seronok kalau time shopping, anak-anak behave dan tidak banyak kerenah kan? 

16 comments:

  1. Sampai tertidur ketika bershopping. :-)

    ReplyDelete
  2. penat bebenor alisya yea... cian dia.. seb bek tak meragam..

    ReplyDelete
  3. Sgt mendamaikan tgk pic nih... :))

    ReplyDelete
  4. KALAU macam nih lah tiap kali mamanya shopping..seronoklah yer!hehe

    ReplyDelete
  5. Kecian penat berjalan
    Anak2 sop pun lekat suka berjalan sbb selalu berjalan. Kalau lama x kuar mula ajak ke jusco lah, festival mall lah, carefour lah

    ReplyDelete
  6. ni keletihan ni.. cian dia..selamat ada troly tu.. memang mood terus hilang kalau anak buat perangai time shopping ni..

    ReplyDelete
  7. Penuh Lena..sampaikn berjangkit kt aku pn nk tido

    ReplyDelete
  8. Comelnya ... masing2 nampak keletihan..

    ReplyDelete
  9. Ayoo. kesian mereka terpaksa lena sekejap temankan mama mereka.. tanggungjawab dari kecil nih untuk mengganti papa sementara urusan lain. Harap tidak terlalu memenatkan especilly baby alisyia..

    ReplyDelete
  10. comel..muka alisha nmpk sgt copy muka mummy die :D

    ReplyDelete
  11. alooo comel sangat dua orang ni.. letih sgt alisya nih.. hehehe

    ReplyDelete
  12. alahai....penat sangat ke tu....sampai tertido

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails