January 26, 2010

I Am Taking A Break

It is not easy to find a very good Friends

P/s :Berkawan biar seribu,bermusuh jangan satu.Namun,berhati-hatilah memilih kawan.Kawan yang silap boleh mengundang kedukaan.

Money.You Can't Live Without IT

P/s : Tak salah mencari duit.Namun janganlah menjadi hamba duit.Fikirkanlah juga masa bersama keluarga dan ketenangan fikiran.Jangan kerana duit,ahli keluarga terabai.Huhuhu,dah lama tak balik kampung.

Is It True?

P/s : Berhati-hati memilih pasangan hidup.

For Some Women,Money Come First!!

P/s :IF you have a lot of money,you might get anyone you want.However,what do you really want?Kecantikan luaran ataupun kecantikan dalaman yang tiada tolok gantinya.If u can have both,yuppie, Good For You.

Hehehe,Lu Fikirlah Sendiri

P/s :Which one you prefer?A great vacation, a good sleep or a long day at work?Hihihi,I think I already know the answer.

Which one is the right side?

P/s :Kadang-kadang berdiam diri lebih baik dari bersuara.I.e. bila isteri membebel.Hehehehe,tak usah panjangkan cerita.Always, wanita membebel hanya untuk meluahkan beberapa ribu patah perkataan sehari yang belum habis diluahkan.Hehehehe,...
Hehe,I Wish

P/s : Jangan takut untuk mencuba sesuatu yang baru. Good Luck!!

I Am Taking A Break From Blogging or Should I Stop Blogging? 


26 comments:

  1. aik..nak benti blogging kaa bro?
    jangan dulu..
    banyak benda lagi boleh di explore tu..

    ReplyDelete
  2. salam
    me tooo

    feel tired...

    should i stop it? or just take a break for a while?

    dont know...aihhh

    ReplyDelete
  3. tgh2 syok terjah, takkan nak stop blogging gitu jer... sayang bro!! hit tinggi tu kena kekalkan... kalau tak, bak mai skit hit tu... hehehehe

    no gimik2 yaaa... :P

    ReplyDelete
  4. APAKAH!!!???hm sape yang nak terjah lagey nnt???

    ReplyDelete
  5. uiks2...
    ko masih ingat aku ?
    ahaha..
    jgn stop2...
    amek great vacation sebentar tenangkan fikiran...
    GREAT is u ..

    oit..asal ni..haha..


    MUNGKIN MEMINATI :
    Cinta FullTime Atau PartTime

    ReplyDelete
  6. wei, takan nak berenti blogging kot? apa dah berlaku gak ni? kalau nak rehat kejap, its ok... jgn pula nak terus berenti.. tak best la..

    ReplyDelete
  7. just take a break bro..rest minda luh, mana tao pasni leh ade idea nak blog yg lg best..gud luck&have a gud rest:-)

    ReplyDelete
  8. berblogging itu sambilan.. xkan orang rumah bising kot.. saya pun kadang2 balik kampung pun tetap hadap blog.. itupun curi2 masa yang ader..

    ReplyDelete
  9. take a break?nak pegi mana?bz ker?

    ReplyDelete
  10. ala bro
    jangan la stop blogging.
    tak best la takder GTO di arena blogging.
    aku support kau bro!!

    ReplyDelete
  11. amik cuti dulu jgn stop menulis blog

    ReplyDelete
  12. 50 keistimewaan wanita. jom cari buku tu.haha. ya.kampung nya dimana om?

    ReplyDelete
  13. knape,
    isteri x suka anda blog ke,.

    kalo sudah itu kputusannya,,plihla jln tbaik,

    ReplyDelete
  14. Hehe ,just a comment to say Hi :)

    ReplyDelete
  15. take a break la..jgn stop..teruskan berblog

    ReplyDelete
  16. uish..nape nk stop blogging plak??
    jgn r....

    ReplyDelete
  17. People First, Then Money, Then Thing..... Apa-apa pun, money not everything but everything need money, right.....

    Dapat 1st Class, Tak Boleh Buat Kerja????

    Yes, Dah Cancelled Credit Card

    ReplyDelete
  18. why do you want to stop blogging? taking a break should be fine. any personal prob. bro?

    ReplyDelete
  19. pe kes ko nak stop blogging pulak bro? nehi nehi....

    ReplyDelete
  20. Selamat bercuti bro...nanti dah datang balik gitau a..pastu kongsi a kat kampung ada pe..mesti best dok kampung..hehe :)

    ReplyDelete
  21. you should just take a break..
    why want to stop right???

    ReplyDelete
  22. huhu.janganlah stop blogging.rehat jek la k

    ReplyDelete
  23. Salam Eyriqazz...1st time take a peek at your blog. I came, I like, I stay! ;P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi