January 26, 2010

Aura BeautifulNara | Rekod Baru Tercipta

Adakah Aura BeautifulNara sehebat aura :


Aura Son Goku?

Kalau entry Ada Apa Dengan Hanis Zalikha berjaya mencipta rekod baru iaitu 760 unique visitors dengan 1101 views,agak-agak entry Ada Apa Dengan BeautifulNara mampu atau tidak untuk mencipta kejutan?Agak-agak korang teruja tak nak mengetahuinya?



Kerana Lisa Surihani,Fasha Sandha ditinggalkan Bang Nara

Kejutan tercipta apabila entryku ini dipublishkan di BeautifulNara keesokan harinya lebih kurang pukul 11 pagi.Inilah entry tersebut : Gosip Abang Nara menolak Cinta Fasha Sandha .Mahu tengok apakah kejutan/aura tersebut?Let's Begin Pencarian 7 Bola Naga Aura Bang Nara :


1)51 Visitors dalam satu masa


2) Budiey (Pesaing kuat Bang Nara) turut menerjah entryku ini


3)Fuhh,mencanak-canak hits masuk.Cam tak percaya mata aku melihatnya


4)Tengoklah Aura Bang Narani.Beribu-ribu lemon masuk dari entrynya itu (As at 22 January 10)

5)First Time Buffered Earning ku berjaya mencecah almost RM40


6)Datuk Siti Nurhaliza hadiahkan sepasang kasutnya untuk Isteriku (Hehehe,yang ni gurau aje)

Mengujakan bukan?Namun,ianya tidak terhenti sebegitu.Yang paling mengujakan adalah ....Tunggu hingga ke akhir.Sebelum tu,dengarkanlah sebuah lagu nyanyian Bang Nara yang bertajuk , "Aku Bukanlah Son Goku ":

Aku bukanlah Son Goku
Aku juga bisa nangis
Bila Lisa Surihani
Pergi meninggalkan aku

Cintaku ditolak , Apakah salahku
Demi Cinta Melromeo
Aku tahu siapa aku
Aku tidak cukup tinggi

Aku bukanlah Son Goku
Aku BeautifulNara
Aku bukannya pondan
Aku lelaki normal

Popularkah aku ?
Glamourkah  aku?
Aku buat tak tahu
Apa yang penting,Incomeku beribu-ribu

Kekasih ku selalu berkata
Aku sangat hensem
Aku memang hensem
Siapa bilang aku tak hensem?
Aku mahu kahwin

Aku bukannya Son Goku
Namun auraku bisa menyengat
Terimakasih pembacaku
Tanpa kamu siapalah aku

Amcam,hebattak lagu yang dinyanyikan oleh Bang Nara ni.Lirik ini dicipta olehku untuk album Single Bang Nara yang bakal keluar di pasaran tak lama lagi.Jangan lupa dapatkan yang original tau.

Hahaha,ok2,Inilah dia Aura BeautifulNara yang paling menyengat sampaikan aku membelikan HP Notebook untuk Isteriku :


Rekod Baruku Tercipta

1st time hit blogku melebihi seribu.First time entryku mencecah 2 ribu+ sehari.1st time juga tiga hari berturut-turut entryku mencecah 1 ribu dan first time juga seminggu hitsku almost mencecah 7 ribu.Memang hebat penangan Bang Nara.Apa nak dihairankan,visitors Bang Nara berpuluh-puluh ribu sehari.Aku dapat tempiasnya sikit pun dah cukup happy dan gembira sangat.

Last but not least, pesanan dari Bang Nara :


Marilah Terjah Bang Nara beramai-ramai

P/s : Siapa yang akan diterjah lagi?Tunggu dan lihatlah nanti.

P/s/s :Terimakasih Bang Nara.Auramu memang sehebat aura Son Goku.Jangan lupa nanti nak hantar rombongan meminang bulan 3 nanti aku nak ikut sekali.Opss,...betulke ni Bang Nara?Siapakah dia gerangannya : Diana Daniella ataupun Tizz Zaqyah?


Siapakah yang menjadi pilihan BeautifulNara?

Psst,psst..patutlah masa Samsung Corby aritu aku kutuk Diana Danielle Bang Nara taknak support,ada udang di sebalik batu rupanya.Hik,hik,hik...Tunggu gosip terbaru di Melodi tak lama lagi.Hehehe...

41 comments:

  1. tahniah bro... wow, hit sampai 2,600++, memang aura sangat baguzzzz...

    Jom Jimat Air

    Jom Assam Laksa.. Sedap

    ReplyDelete
  2. tahniah bro!!
    oh DD mmmg comel. ihik

    ReplyDelete
  3. fuiyooo...salute!~~ mmg menyengat betul aura bang Nara...

    ReplyDelete
  4. bagus strategi iman tu..tahniah!!akan ku cuba men'hit'kan blog ku..hehe

    ReplyDelete
  5. bro dahsyat ouhhhh.bro dah jd nas ahmad.hik3
    eh izzah baru nak bli laptop mini HP pink tu
    tgh duk dilema ni sama ada yg tu ke lenovo mini
    heeee

    ReplyDelete
  6. tahniah bro....dahsyat penangan beautifulnara ni.....cayalah....

    ReplyDelete
  7. wahhhh..tahniah2!!mmg sgt membanggakan!!:)

    ReplyDelete
  8. WOWWWWWW...cembulunya aku..hehehe..tahniah bro..adeyyy takleh jadik nie..aku kena buat satu edisi terhadlah kalau hit camni..hehehe..tahiah bro...

    ReplyDelete
  9. kalaulah 2.6k tuh bagi kat aku..mau jadi 4.5k tuh miahhahaha

    neway congrats bro :) Salute u

    ReplyDelete
  10. wahh...tinggi hit tu...tahnah bro...aku 2 mnggu baru leh dpt hit mcm tu...

    ReplyDelete
  11. tinggi gle traffic!!syabas2!!!
    teruskan usaha anda..hehe..
    =)

    abg nara memang menyengat menyengit..
    =)

    ReplyDelete
  12. waaaa,.

    xlama lagi jadik org kaye baru la ek,.

    ReplyDelete
  13. Tahniah.....
    Terkezzzut aku....pengunjung blogku sehari dlm lingkingan 150 je...unik nuff lg la...

    Apa rahsianya ni....kalau la aku blh dapat mcm ni, boleh ku mula byr ptptn...

    ReplyDelete
  14. mak aih..hebat btol! kagum dgn idea kreatif camni..

    nak kena tukar genre blog gamaknye..kekekek :P

    ReplyDelete
  15. Bile kita guna TOP BLOGGER untuk tajuk entry...pasti ada hasilnya...

    ReplyDelete
  16. salam..untung memang beruntung..dah rezeki kamu..akak tak cemburu tapi jelous ajer..

    ReplyDelete
  17. serius best lagi jeles. 2k punya hit dlm sehari. mmg kuat aura BN.
    keep up the good work eriqazz. mogo hit ko kian betambah. dh kayo nnti jgn lupakan aku ngan kak ina kl yer.

    pasni ko terjah kenny sia lak. dia punya hit walaupun jarang update blog masih dalam 10k sehari.

    pas ni mesti mau ada gathering eriqazz

    ReplyDelete
  18. Cikgu.. komen y lya nk tgal ni xberkaitan dgn n3 y cikgu publish ni... tp ianya amat penting utk nyawa seorg kanak2 b'umur 2thn... Blog cikgu femes, jd rmai y masuk.. jd blh x cikgu bantu adik ammar??? dgn hnya publish d n3 cigu.. mgkin tinggi peluang utk mbantu adik ammar.. adik ammar b'umur 2 thn... pgidap jntung y akn mjalankn pbedahannya pd 22.2.2010 d ijn y menelan belanja 15ribu.. utk lbh detail pegi k blog saya..
    Ok tq...

    **sy malu main mintak bantuan gni.. tp ni j salah satu cra utk mbantu adik ammar agar dpt bermain sprti kanak2 lain.

    ReplyDelete
  19. wahhh caya la..saya pn nak buat terjah gk a..terjah bill gates ke donald trumph ke hehe jeles a.. ^_^

    ReplyDelete
  20. wah....
    giler ah..
    bang nara mmg gempak abes!!!

    http://borakbolasepak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. huh terer....kene banyak carik topic sensasi gak ...huhuhu

    ReplyDelete
  22. amboi2...gto pon dh mkin hebat ni..

    ReplyDelete
  23. wah2! memang sengatan abg nara tu sangat berbisa... fuulamak..
    anyway, congrats... :D

    ReplyDelete
  24. aku pun nak macam ni jugak...uwaaaaaa....

    ReplyDelete
  25. pergh..
    famous la blog ko lepas ni

    ReplyDelete
  26. waaaaa.....congrats...saya pon tak pernah dapat sampai macam tu :)

    ReplyDelete
  27. boleh la terjah abang nara pula lepas ni..haha :D

    ReplyDelete
  28. pergh... mmg gile la trafik...

    kagum2...

    nk aura sikit buleh..? hehe... =P

    ReplyDelete
  29. congrats bro! I know u can go far :)

    ReplyDelete
  30. ah, sungguh tempias aura itu sungguh dahsyat. mencanak naik trafiknya. :D

    ReplyDelete
  31. sharinginfoz :thanks

    beautifulnara :DD mmg comel?Hik2..bila nak masuk meminang bang nara?

    kancilbiru :memang menyengat,nak demam aku dibuatnya

    maslinamansor :byk...

    suliana :thanks..

    ReplyDelete
  32. mamashasha :mmg kuat penangan nya

    nafiraa :thanks..masih merangkak ni

    JAI :Cembulu?Ishh2,sejak dan jadi JAIBU ni ayat2 pun dah lain

    MElz :aura melz pun mengancam...2K without aura beautifulnara..Melz plus Nara = Melara = cecah 7000 hits tu

    ReplyDelete
  33. black_mel :sikit2 lama2 jadi bukit

    si budak aboi :thanks

    lumut :hehehe,memang kuat sengatannya..

    Cikti : Amin...

    iza :rahsianya?Jgn mudah putus asa dan teruskan usaha

    ReplyDelete
  34. from the news :tukar2..

    kisahsensasi : u r rite

    kakinakl:saya pun jealous ngan masakan akak..semua sedap2...bila nak ajak saya ni?

    matjoe :kennysia dlm perancangan.Ingat nak terjah redmummy dulu

    ReplyDelete
  35. Lyafrina :ada masa saya buat entry pasal ni.apapun,saya akan kasi sumbangan peribadi nanti setidak-tidaknya

    FIT ;terjah/tackle pramaguri mas laa..hehehe...

    Mr. K :teruskan mencari

    kaseh nazlieza:takla hebat mana...

    ReplyDelete
  36. Adya A :thanks

    Kyuubi_85 :fuhh,mmg berbisa

    eryati:teruskan usaha

    zack:amin...

    Cik Epal :tak lama lagi tu Cik epal..
    Terjah jgn tak terjah

    ReplyDelete
  37. pisyek:bleh aje..aura semut gigit pun blom lagi ni

    ween :thanks

    beliamuda :terimakasih.beliamuda pun apa kurangnya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails