February 11, 2010

Di mana ada kemahuan, Di situ ada jalan

Ingatkan nak update pasal Gathering di The Mines harini.Namun,atas sebab tak dapat dielakkan,tak sempat nak buat entry.Tup2,dah ngantuk la pula.Huhuhu,jadi arini aku hanya nak berpantun dan layan jiwang sorang-sorang.Hik3...Pasal Tips, terjah dan etc,next time ye?Layan pantun aku ni dulu...Muahahaha...

Ngantuknya Aku!!

Ngantuknya aku sekarang ini
Baru balik dari Jusco sudah kusinggahi berkali-kali
Jusco Setiawangsa meriah sekali
Baru sampai dah ada orang menari-nari

Rasa sudah tua diri ini
Bila dipanggil pakcik oleh si Eni
Walhal usiaku belum mencecah 30 lagi
Aku terima, aku pasrah, aku nak bawa diri (hik3)

Rina Salleh comel sekali
Dengar cerita Bob dan Deydeck menaruh hati (hik3,acah dan gurau aje)
Namun,apakah dayanya diri
Rina Salleh sudah dimiliki
Takpelah,banyak lagi jejaki cantik untuk kamu kejari
Peribadi yang menarik ,hati yang baik,senyuman menawan sudahlah pasti

Maafkan yang lain ku tak sempat nak sebut kali ini
InsyaAllah,next entry akan muncul di sini
Rakan bloggers ku tak lupai
Susah senang sama dirasai

Ushh,ngantuknya hati ini
Pantun pun main hentam sendiri
Ussh,aku sudah mahu masuk tidur sekejap lagi
Lain kali aku update kembali

Dalam hidup banyak dugaan
Namun hidup perlu diteruskan
Inilah apa yang ingin ku katakan
Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan

21 comments:

  1. hai... sebelum tido sempat lagi yea berpantun... :)

    ReplyDelete
  2. hari-hari makan nasi
    Saja menggatal nak komen kat sini

    leh pantun cam ni tak bro
    erk888

    ReplyDelete
  3. alalala..
    kesianya..
    jgn amik ati ngn eni..keke..

    eni budak baru lagi
    terlepas kata sayu skali
    abg eyriqaaz xperly merajuk lagi
    kelak eny panggil daddy..

    hahahaha....

    oit..mekasih aritu buat pantun utk aku...
    dari blog kau je..menyumbang 70 hits..kekeke..

    cayalah..

    ReplyDelete
  4. nanti tingggalkan email skali k..
    nk anta gambar..

    ReplyDelete
  5. tak apalah sekali sekala dipanggil pakcik menandakan ilmu di dada banyak pas tu pengalaman luas.. anyway pernah juga orang panggil saya uncle.... no big deal....

    Sebulan Tak Perlu Bayar Wimax???

    Jom Buku Murah….

    ReplyDelete
  6. woihh bukan lagi letih ke pikir nak buat pantun? hehe. Saper yang tergamak panggil ko pakcik tu? ish ish..patut panggil atok jer..haha. gurau jer. jangan marah..

    ReplyDelete
  7. saya ada pantun...

    ada orang bunuh orang sungguh jahat orang itu...hakhak...

    ReplyDelete
  8. pergi memancing ikan kelah
    cayalah!!!!!

    *pantun 2 kerat yg tak bape nak kerat..muahahahaha

    ReplyDelete
  9. ngantuk ngantuk pun boleh tulis pantun terror betul

    ReplyDelete
  10. hari2 lepak umah cik eton, wow terer gak kaw berpanton

    ReplyDelete
  11. perggh tabik aaaa bro...
    dlm ngantuk tu leh berpantun tu...

    ReplyDelete
  12. hahahaha.. santai je pantun tu..

    ReplyDelete
  13. haaaaa...same ler ngan zie qazz. zie pun kemengantokkan. dh lah idung tgh gatai nih...adehhh

    ReplyDelete
  14. berpantun bagai yer..
    aku pun nak pantun jugak buat diri aku sendiri.


    dua tiga kucing berlari
    mana nak sama si kucing belang
    dua tiga boleh dicari
    mana nak sama elissmie seorang
    :)

    ReplyDelete
  15. salam..terima kasihlah bagi tip..nanti boleh tukar selalu survey tu..

    ReplyDelete
  16. pasni nak panggil pakcik gak boleh ker? hehehehe~ jgn marah arr... karang kua lak pantun lagi

    ReplyDelete
  17. wah bestnya gi gath..eh usia blm mencecah 30..dh tu brape? hehehe

    ReplyDelete
  18. bro...

    pucuk pauh delima batu
    anak sembilang di tapak tangan
    walau beribu blogger lama dan baru
    manakan sama eriqazz nye penangan

    mau nye tidak ngantuk2 pun blh berpuitis....hehe

    ReplyDelete
  19. di mane ade kemahuan, di situ ade highway.. pengaruh adnan semp-it nih! he3..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails