April 3, 2010

Terujakah Anda dengan Iklan Ini?

Salam dari Eyriqazz.Sedang sibuk mengoogle, terjumpalah gambar-gambar ini. Memang kreatif iklan-iklan ni. Jom santai dan tengok sekali. Dunia pemasaran ini memang kreatif. Nuffnang pun sangat kreatif, patutla ramai yang join dan terus setia termasuk aku. Eh, tuhpun Iklan sekejap.Inilah gambar-gambar itu :

Nike : Just Do It
Kayaking Jombo Peanut : Choking
Oxygo Gym: Long time, no see?

Axe: Mousepad
Comfort at work
Check Your Vision

Last but not least :

Omax Lenses: Sea – Wide Lenses

P/s : Amcam, teruja tak? Selingan di hujung minggu.

18 comments:

  1. semuanya double meaning... hehehe

    ReplyDelete
  2. gajah tu xnampak mcm tercekik...tp nampak mcm tgh bersenggama hahahahahha

    ReplyDelete
  3. comel iklan2 tu..hehhehe..hiburan dipagi sabtu

    ReplyDelete
  4. hahha. mospad tu tk leh bla aa.

    ReplyDelete
  5. macam2 jenis iklan kan sekarang ni tujuannya satu aja nak menarik perhatian org mengenai produk / service

    CVlick Fraud: Nuffnang

    Contest Ambank Pulak

    ReplyDelete
  6. kdg² bila iklan tuh kreatif sgt, xfaham apa maksud yg cuba disampaikan itu..

    ReplyDelete
  7. makin kreatif, makin tertarik nk tgk..hehe lain dr yg lain

    ReplyDelete
  8. sy paling paham yg ujian mata tuh ;p

    ReplyDelete
  9. mmg kreatif..nak2 yg iklan last tu..mmg wide la

    ReplyDelete
  10. hahaha , gamabr last mcm best..
    hahahak

    ReplyDelete
  11. uishh.. memang pelik la pale otak omputeh ni kan.. ade2 je ideanye hehe

    ReplyDelete
  12. Check your vision - utk tu jer laki akan non-stop visit doktor mata. Haha ;)

    Kreatif-kreatif, memang teruja tengok iklans like these.

    ReplyDelete
  13. yang last sekali tue tak faham la...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails