May 6, 2010

Anonymous Mengamuk dan Mengganas Lagi

Salam dari Eyriqazz,

Tak habis-habis lagi anonymous mengacau, sangkakan sudah berakhir. Kusangkakan panas sehingga ke petang, rupa-rupanya sang anonymous menyelit di tengah jalan. Bolehla refer entry Terimakasih Anonymous |
Most Malay Blogger Sucks??? untuk amukan Sang Anonymous sebelum ini. Apa pula yang :

Sang Anonymous Mengamuk LaGI Kali Ini?

Umm, kali ini Anonymous membuat onar di entry  Slot Akasia Adamaya | Saya Mahu Cerai . Adussh, di entry sebegini pun ada juga Anonymous menyelit. Apa pula yang dikomen kali ini? Inilah dia, saya copykan terus di sini :

Anonymous said...


thank sayang.....luv u too so muuuucccchhh!!
u're everything to me n Alisya...
tp mama terperasan sesuatu yg menarik perhatian mama lah sayang....
berkesempatan menonton selepas merempit dgn lajunya.....???????
oooo.....papa merempit yer????
hari2 setiap kali ada adam maya ker???

Tapi, amukan anonymous kali ini begitu kusukai dan kugemari. Itulah komen dari Anonymous @ Isteri tersayangku. Fuhh, terasa diri ini begitu dihargai dan disayangi. Dussh, kantoi aku merempit balik ofis nak layan ADAMAYA 

Apapun, terimakasih buat Anonymous @ Isteri yang telah menyokong dan menceriakan hidupku dalam berblog ini. Isteri ku suka skodeng blogku ini juga, jadi kena lebih berhati-hati lepas ini. Hik3...Last but not least , I wanna say :

I Love You Sooo Much Sayang And Alisya
You Are My World, You Are My Sweetheart
Without you, I won't be Here
Happy and Smile Always

P/s : Ada sesiapa yang terkena ke? Ini bukan entry hangit ye...Hik3....

P/s/s : Oh ya, dijemput semua untuk menyertai  Hadiah Birthday Untuk Alisya Contest

87 comments:

  1. haha.
    ingatkan ape le tadii.
    hoho.
    sgt fanatik ye dgn adamaya.
    =)

    ReplyDelete
  2. memang terkena.
    heee.
    your wife is sooo sweet.

    ReplyDelete
  3. hahhaha..sy ada terbaca jgak komen tu hari tu..ingtkan abang pnye mak mentua ke apa ke..hahaha

    ReplyDelete
  4. Adeh. Terkena hangit dah awal-awal tu ;p

    ReplyDelete
  5. hehehehe
    ingat sape la anon tu =P

    ReplyDelete
  6. pembetulan:ini adalah entry hangit..hehehe..ingatkan sapela anon yg cakap eyriqazz merempit tu,siap panggil sayang lagi

    ReplyDelete
  7. ha bro. gigih aku bace en3 ko.. punye la semangat..berkali2 gak khatam..rupe nye wife ko.ahaha. agak sweet.. jeles jab!.. hehe.

    ReplyDelete
  8. kalau Anonymous ur wife takpela. my hubby sendiri tak pernah pun jenguk mg blog sbb dia busy memanjang.

    ReplyDelete
  9. sampai sekarang saya masih teruja melihat kecekapan isteri eyriqazz membuat susu untuk alisya walaupun dalam kereta dan alisya menangis,tapi tak sampai berapa minit,tadaa,susu alisya siapppp!!hebatt!

    ReplyDelete
  10. ahhh. so sweeeettttttt !! hahaha. tiba2 rasa nak kawin nih. hahaha.

    ReplyDelete
  11. kalau Anonymous yang tu tak apa bro, dia tak ngamuk tu.. hehe

    ReplyDelete
  12. terkena.. hahaha.. bestnya ada wife... aku bila agi...

    ReplyDelete
  13. haha~
    terkantoi merempit di situ.
    Ingatlah yang tersayang, bagus ada isteri yang sayangkan kita ni.

    ReplyDelete
  14. gto
    letak banyak lagi gambar ya
    ;)

    erkk
    nak add facebook

    ReplyDelete
  15. alala..so sweet..heheh..penangan adamaya pnyer psl...heheh

    ReplyDelete
  16. hehee...so sweetlah, sib baik anony tu x ngamuk rempit blk sebab adamaya..ekekeke

    ReplyDelete
  17. so sweet la uncle :)))
    tak sabar nk kawen ni :D

    ReplyDelete
  18. memang anon suka datang, but i am sure yang ni anon yang berbeza... apa-apa pun, you have very unique visitors

    Pandangan Mengenai GST

    ReplyDelete
  19. chessss...sabar ajerlah..terkena pagi-pagi ni..

    akak dah vote kat PA3 tu...dapat ker jugak hadiah

    ReplyDelete
  20. heh ingatkan pasal apa lah anon mengamuk, rupanya psl wife dia ey? very sweet okayy <3 tehee jeles nye bila lah nak kawin ni T_T

    ReplyDelete
  21. alalala,..sweetnyer...sobs..sobs. so loving gitu!

    Eyriqazz, ni entry terjah hari tu, i pun ade pantun jgk..hehe

    http://unlistedone.blogspot.com/2010/05/blog-ni-dah-diterjah-oleh-eyriqazz.html

    Thanks ya!

    ReplyDelete
  22. merempit..merempit jugak igt org tersayang..:)...berkempen patuhi undang2 >>
    http://kazaztan.blogspot.com/2010/04/kalaulah.html

    ReplyDelete
  23. cett! ingatkan ade secrect admire tadi.hehe

    ReplyDelete
  24. haha, cayalah, at least our wife ada way to monitor our act through blog.

    coffie with nuffies aku dh hantar, aku harap depa invite laa aku

    ReplyDelete
  25. saya ingatkan sapa tdi pompuan mana,,hhehehe

    ReplyDelete
  26. hik3...
    teruja bace..ingt kan ade orang dengki2.
    waahh..sweetnye...bertuah sgt dpt wife yg prihatin!
    ni yg watkan rase x sabar nak kawen! hik3

    ReplyDelete
  27. suspen je entry abg ni...ghupenya anony tu wife sendiri..hikhik...

    isteri memang kena pantau ni blog suami. kot2 suami duk citer masakan isteri tak sedap ke hari ni..hehehe guraw je bang!

    ReplyDelete
  28. hahaha...ingatkan amukan ton nadim tadi hehe

    ReplyDelete
  29. bgos nya dpt suami mcm u..loving ur wife..btuah la isteri u dpt kawen ngn org mcm u..hope happy always..

    ReplyDelete
  30. Itu lah penangan drama ADAMAYA :)

    ReplyDelete
  31. so sweet lah bro..u ni mesti jenis yang sgt romantik dgn isterikan...caiyokkkkkk lah

    ReplyDelete
  32. @kacang :teruja coz ceritanya begitu menarik+pelakon yang best...hik3..

    ReplyDelete
  33. @cik eykameow :) :saya ke yang comel?terimakasih..hik3..

    ReplyDelete
  34. @fikah mus :terkena?hik3..my wife mmg sweet..

    ReplyDelete
  35. laaa ingatkan anon yg dolu tu...
    tipah tertipu gitu....
    ur wife & doter vely vely sweet laaa..
    bertuah u....

    ReplyDelete
  36. @Yorke Kun:hik3..mesra nya mak mertua...

    ReplyDelete
  37. haha.. =D adess.
    family bahagia nie..=))

    ReplyDelete
  38. @mrs adam :hik3...ble masuk kategori entry hangit ke ni?

    ReplyDelete
  39. @Ery Farieha:ingatkan siapa ya?

    ReplyDelete
  40. @hafizrahman :hik3..tuhla..kantoije...

    ReplyDelete
  41. @miss hav0c :hangus?hik3..idea bagus ni..entry hangus...

    ReplyDelete
  42. hehe...ingatkan anonymous keji td. rupernyer isteri tercinta...hiksss

    ReplyDelete
  43. @darkbatman:apa tunggu lagi?cepat2la kahwin..adik dah langkah bendul tu...

    ReplyDelete
  44. @temp. housewife :mungkin dia silent jenguk kot?

    ReplyDelete
  45. @Sendra:hik3..saya pun kagum..bertuah ada isteri sepertinya

    ReplyDelete
  46. @Azrul Hisham :den pun terkena?

    ReplyDelete
  47. @asphaq:apa tunggu lagi..cpt2la kahwin...hik3..

    ReplyDelete
  48. @kulanz:balik rumah semalam terus kena taci telinga..hik3...berdesing dengar leteran..hak3...

    ReplyDelete
  49. @Adziim;betul2..keluarga penyeri kehidupan

    ReplyDelete
  50. @joegrimjow:byk gambar?hik3..akan diperbaiki..add laa....dialu3kan

    ReplyDelete
  51. @yanmie:mengamuk skit2 ala2 manje je..hak3...

    ReplyDelete
  52. @enyheartsdiamond :bila mahu kahwin?jgn lupa jemput

    ReplyDelete
  53. @Sharinginfoz :setuju2..thanks all the visitors..

    ReplyDelete
  54. @kak ina kl :thanks akak..adiah untuk akak...tunggu..akan diumumkan pemenangnya bulan depan...hik3..

    ReplyDelete
  55. @Liyanaa.:bila lagi?jgn lupa jemput saya juga..

    ReplyDelete
  56. @unlisted_one :thanks nia..saya dah singgah tapi tak sempat nak mengomen lagi..

    ReplyDelete
  57. @e.l.i.s.s.m.i.e :kalau betul2 camne ya?

    ReplyDelete
  58. @Kazaztan Team:betultu..hargailah org tersayang...

    ReplyDelete
  59. @Mr PenyuBiru:zaman sekolah pernah ada..tapi sampai sudah tak tau siapakah dia..hak3..

    ReplyDelete
  60. @Matjoe;cun..aku pun mungkin pergi..

    ReplyDelete
  61. @helena's:isteri tersayang,siapa lagi..hik3

    ReplyDelete
  62. @Alien Hijau:cepat2la kahwin..bestt...

    ReplyDelete
  63. @Cik Norfa :masakan isteri sedap..kalau tak sedap pun kena cakap sedap..nanti isteri marah...hik3..

    ReplyDelete
  64. @etomyam:tok nadim blom mengamuk lagi

    ReplyDelete
  65. @@juera :suami tak sayang bini memang mencari nahas...hik3..

    ReplyDelete
  66. @Natasha:romantik di tempat yang sesuai..hik3..

    ReplyDelete
  67. @rasp :anon yg dulu tak tahu kemana menghilang..rindu juga..

    ReplyDelete
  68. @Redbloodsnow:hik3..mestila isteri tercinta..pricess bila mahu kahwin?dah la tak ajak...huhuhuh..

    ReplyDelete
  69. hahaha..tu dia, sekali ada pemantau daa...

    ReplyDelete
  70. hikhik.. ^___^ kantoi ngan isteri merempit ek... :P adamaya memang revolusi baru kan?.. hehe





    komen entry saye pulak..k.. hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>APAKAH PUNCA U ALL KETAGIH BERBLOGGING?



    ReplyDelete
  71. igtkan anon yang buat org sakit hati tu..hehe..
    nice2..

    ReplyDelete
  72. ingatkan anonymous siapa la
    rupa2nya org rumah sendiri

    ReplyDelete
  73. Hehehe...wakenabeb, tgk tajuk anon mengamuk kat GB laju jer tgn nih klik, sekali si isteri tercinta yg jadi anon...so sweet komen dari anon nih.

    ReplyDelete
  74. waa..
    terkena plak..
    hahahah..
    so sweet of u en eyriqazz.
    semoga bahagia sentiasa dgn wife n anak tersyg..=)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails