May 6, 2010

Coffee With Nuffies

Salam dari Eyriqazz,

Baru dapat e-mail dari Nuffnang berkenaan sesi :

Coffee With Nuffies

Saya copykan e-mail dari Nuffnang itu :

Dear Nuffnanger,

In case you haven't heard, we're having another Coffee with Nuffies session next Friday, this time with Sara Khoo from our Ad Ops team!

As you've written in previously expressing interest in coming for a Coffee with Nuffies session, we thought we'd extend this invitation to you again, and if you'd like to join us next Friday, kindly write in to coffee@nuffnang.com and you'll be given priority to join the session. For more details, check out the blog post here.

We look forward to receiving your email! :)

Menarik kali ini, Sara dari Ad Ops Team, tentu banyak tips tentang macam mana Nuffnang memilih blog untuk iklan seperti Buffered dan Advertorial mungkin dikongsi di sini.

Extract dari Nuffnang website :

"Sara is part of our Ad Ops team, which means tht she’s one of the Nuffies in charge of ensuring that all ads are running smoothly at all times for all Nuffnangers."

Satu lagi sebab kenapa saya mahu pergi adalah :

Teruja First Time Buffered Earning Cecah RM150


Siapa yang nak pergi ya? Saya sanggup ambil Half Day cuti untuk join Coffee with Nuffies ni, tapi kenalah ada member. Ada member tentu seronok nak pergi. Ada sesiapa nak pergi tak? Boleh saya confirmkan dan join sekali. Bila dah pergi bolehla berkongsi informasi.

P/s : Jom pi Coffee With Nuffies. Dah lama teruja nak pergi sejak saya lontarkan idea sebegini di entry Happy Birthday Nuffnang. Inform saya, ada kawan tentu lagi seronok.

33 comments:

  1. wah menarik tu..tapi susah sikit la nk pegi. jauh sih..mau sesat barat aku kalau naik keta.

    ReplyDelete
  2. wow!sgt menarik ok...mmg ptt amik cuti pon eyriqazz!!

    ReplyDelete
  3. wahh cayalah..buffered earning pun masyuk je..pergi lah..nanti boleh kuar kat blog nuffnang.. time ni lah boleh berkenalan dengan staff nuffnang yang sempoi :)



    Jom Join Contest: Bila Blogger Bercuti!

    ReplyDelete
  4. nanti kalu ko pergi,aku nak tapaukan buleh? hehe..

    p/s : Sara tu amoi kan? mesti wife aku tak kasi punyer.hehe..

    ReplyDelete
  5. banyak nya BE sampai Cecah seratus...

    ReplyDelete
  6. fuh!!!!
    berbaloi baloi....
    siap dapat coffee free..
    hehheee

    ReplyDelete
  7. Agak-agak berapa cawan kopi yang dihadkan untuk seorang blogger yang dijemput datang?

    ReplyDelete
  8. boleh gak nak pi sekali. confirm betul2 ek

    ReplyDelete
  9. banyaknya buffered earnings dapat tu lebih RM150, dan masih berjalan, tahniah bro.....

    Buffered Earnings 2 Sekali

    ReplyDelete
  10. wah! best2! nanti abg eyriqaz mintalah tips dr dia tu. haha

    ReplyDelete
  11. @Kancilbiru :aiseh..kalau tak ble jumpa kancilbiru ini,...hik3

    ReplyDelete
  12. @petisuara:itula..dua session sebelum ni mmg nak pi tapi keadaan tak mengizinkan....

    ReplyDelete
  13. @abangfaizul:mesti best ni...

    ReplyDelete
  14. @FITRIHADI;na k pergi ble tahu pasal nuffnang dengan lebih detail...

    ReplyDelete
  15. @farra8979;hik3..dia jemput semua nuffnangers..

    ReplyDelete
  16. @Mr PenyuBiru:bleh2..nanti saya tapaukan..haah..saratu girl...cun..hak3..

    ReplyDelete
  17. @Adziim:agak2 nya tiada had..minum sampai kembung...hik3...

    ReplyDelete
  18. @mie:tuhla..manatau dpt gift free pulak pasni...

    ReplyDelete
  19. @maslinamansor:first time dan the only one sepanjang 8 bulan berblog..sebelum ni max pernah cecah RM50+je...

    ReplyDelete
  20. @CikLilyPutih:Jom cik lily..saya dan matjoe dah antar e-mail nak pergi...

    ReplyDelete
  21. @velasrizal:hantar e-mail mungkin dia jemput...

    ReplyDelete
  22. @Sharinginfoz:dah berhenti rasanya..arini dah tak kuar dah...

    ReplyDelete
  23. @kyuubi_85:kalau pergi akan diminta dan dikongsi2...

    ReplyDelete
  24. @Aida a.k.a Beardot:jom pergi...

    ReplyDelete
  25. bro, aku ade anto emel nk p..xtau la dpt ker x..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails