July 20, 2010

180000 Nombor Yang Dicari | 10 GTO Pointz@RM10

Sambungan entry 173468 Nombor Yang Dicari | 10 GTO Pointz dan tiada e-mail yang diterima, jadi kali ini, nombor yang akan dipilih untuk menggantikan nombor 173468 adalah :

180000

Syaratnya pun telah dilonggarkan. Free for all, asalkan dapat no. histats itu, just hantar print screen ke e-mail di iman1237@hotmail.com . Penghantar pertama akan mendapat 10 GTO Pointz @ RM10.

Syarat dilonggarkan kerana gembira baruje memenangi tempat ke dua Contest Tulis & Menang dari AriffShah yang bernilai RM30. So, Sharing Is Caring kan?


P/s : Bila la agaknya dapat cecah 1 juta ya? Hik3, Hitstats 1 juta nak kasi hadiah apa pula ya?

9 comments:

  1. wow..sejuta..tak mustahil untuk brader GTO a.k.a eyriqazz kita ni..hoho

    bagilah laptop sebijik..haha

    ReplyDelete
  2. skrg baru 179736.. uwaaa. takpe, nnti masuk balik. hahaha

    ReplyDelete
  3. very trendy nowadays.. give gifts based of number of visits.. haha cool idea =)

    ReplyDelete
  4. satu juta ?? kompem dalam beberapa hari jeh . dun wori :) , alahai~ 177777 lak . lawa gila nombor sy . hehehehe

    ReplyDelete
  5. agak-agaknya siapa le yang bertuah ya, bagus semakin banyak peraduan kat blog ni.. keep it up, interact more dengan pembaca...

    Parking Le Baik-Baik

    ReplyDelete
  6. @n@m@n:amin..moga2 masin mulut bro..

    @princeduyong :apa yg hebat ya?

    @eykameow:dah ada pemenang..takpe,cuba lagi later

    @ken :thanks ken@kenwooi..nickname baruke?

    @elmo blurb:dalam beberapa hari?umm..brapa puluh,ratus,or ribu hari ya?

    @Sharinginfoz:thanks.dah ada pemenang...apa salah kongsi2kan?

    ReplyDelete
  7. aisaymen.. sudah terlepas la... sekarang sudah 180683 laa.. ishkk.. bukan rezeki lagi kot..

    ReplyDelete
  8. Yes..zaikulim dpt capture 180000

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails