July 10, 2010

Alisya Sudah di Port Dickson

Ini coretan dari Alisya. Bukan Papa. Alisya pun nak berblog juga. Alang-alang dah ada Wifi di sini.


Alisya Sudah di PORT DICKSON

Tak sabar nak mandi Swimming Pool petang ni. Pukul 4 sesi bermula kembali buat Papa. Papa kena main bola sepak pantai petang ni. Hik3.Alisya nak mandi. Baruje beli pelampung tangan dan pelampung besar.Yang mana satu nak try dulu pun tak pasti.

Alisya pun nak berpantun jugak lah macam Papa :

Papa Main Beach Football petangni
Terkejar ke sana dan sini
Alisya tak kisah alisya tak peduli
Alisya dapat mandi swimming pool gembira hati

16 comments:

  1. seronoknya dah lama betul tak pi pd, have fun

    Keputusan Liga Super

    ReplyDelete
  2. wah holiday
    sonoknyer lah
    comelnya alisya

    ReplyDelete
  3. eh alisya sudah pandai berblog yerr. alisya, kamu sangat comel! haha :p

    ReplyDelete
  4. wah...cntiknyer pelampung alisya...nk pijam moley???

    ReplyDelete
  5. bestnya alisya dpt mandi pool ;)

    ReplyDelete
  6. salam,
    comelnya alisya..
    dh berapa bulan yer?
    main kt swimming pool jgn tertelan
    air sudah la yer..alisya!

    ReplyDelete
  7. Alisya bakal mengegar persada blogging..hehehe

    ReplyDelete
  8. @Sharinginfoz:PD memang destinasi tumpuan..dekat dengan KL

    ReplyDelete
  9. @velasrizal :hik3..kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi?

    ReplyDelete
  10. @En iLham:thanks..nanti saya updatekan gambar dia mandi swimming pool

    ReplyDelete
  11. @Anne Boleyn:thanks anne..coz papa dia pun comel..ahaks..

    ReplyDelete
  12. @Kaseh NazLieza:boleh2..apa salahnya..bak kata Papa,Sharing is Caring

    ReplyDelete
  13. @mama zharfan:memang best..sampai taknak naik dia

    ReplyDelete
  14. @rozana:dah cukup 1 tahun..hik3..tertelan juga..nangis sakan dia..tapi still tak serik nak mandi juga

    ReplyDelete
  15. @JAI:hik3...dia takble blogging..eden nak dia jadi cikgu or doktor gigi..hik3

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails