July 11, 2010

Lukisan Menarik Sempena Piala Dunia 2010

Salam Weekend dari Eyriqazz,

Jom layan sekali, gambar ini diambil ketika bercuti di Pulau Langkawi. Lukisan yang begitu menarik sempena Piala Dunia 2010.

Harimau Ke Ni?
Masih belum dpt memahami lukisan ini
Yess, I Love Ronaldinho
Yang Mana Satu Pilihan Kalbu?
Umm,Semua Player ni takde masa Final World Cup 2010

Rindu nak Main Bola Di Kampung

14 comments:

  1. memerlukan jiwa seni untuk memahami lukisan di atas..
    T_T

    ReplyDelete
  2. pic kedua tue dia tulis WORLD CUP lah Eyriqazz. Cuba pusing kan kepala ;D

    ReplyDelete
  3. yg second picture tu dia tulis worldcup 10.horizontal view.

    ReplyDelete
  4. demam piala dunia. kalau dah abis WC lukisan ni laku lagi tak?

    ReplyDelete
  5. hmmm player yang ada kat final plak satu pown takde eks gambaunye i.e david villa ke (^_~)

    ReplyDelete
  6. wah pandai entikus and izzah..lepas baca komen baru pasan. HOHO

    ReplyDelete
  7. @[z@ck];betul2..saya bak2 seni fail skit..hik3

    ReplyDelete
  8. @Encik Tikus:haah,betulla..baru perasan..thanks...

    ReplyDelete
  9. @izzahfarhana:hik3..thanks...betul2..kenapa tak perasan b4 ya?

    ReplyDelete
  10. @Q:laku2..simpan untuk world cup 2014 pula..hik3..

    ReplyDelete
  11. @Sharinginfoz:haah,memang cantik...

    ReplyDelete
  12. @huda rahman:tuhla..saya pun baru perasan..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails