July 12, 2010

Family Day di Port Dickson | Pengalaman Menaiki Banana Boat

Salam dari Eyriqazz,


Family Day ofisku yang diadakan di Port Dickson  dari 10-11 July 2010 begitu mengujakan. Kali ini mahu berkongsi Pengalaman Menaiki Banana Boat ketika di sana :


Tidak Sabar Untuk Menaiki Banana Boat ini (First Time la katakan)

1 Jejaka Bersama 6 Wanita (hak3, yang belakang sekali tu pekerjanya)
Mengujakan dan Pemandangan Yang Menarik
Laju Lagi Laju Lagi
Seronokkk!!
Basah Kuyup Bila Kami Minta agar Banana Boat itu Diterbalikkan (Teruja!!)
Bestt!!! Memang Nak Naik Lagi!!

Pengalaman peribadi, memang menyeronokkan menaiki Banana Boat ini walaupun harganya RM10 sekali naik. Jangan risau, ada jaket keselamatan dan dia tak bawa jauh sangat. Boleh tengok pemandangan dari laut, dan melihat deruman air pantai. Memang terbaik dan kalau anda singgah di PD, rugi kalau tidak menaikinya. Lagipun ,sekali sekala apa salahnya kan?

Banana Boat pengalaman mengujakan
Saya gembira saya happy sakan
Pengalaman Pertama masih mekar dalam ingatan
Bila kusinggahi lagi, sudah pasti menaikinya lagi di masa depan

P/s : Pernah menaiki Banana Boat tak? Apa pula pengalaman anda?

P/s/s :

10 GTO Pointz untuk pemenang StatsCounter 170782 dan 191161 [ Klik Sini ]
7 X 2 GTO Pointz untuk pengomen terbaik entry Nestle Hidup Bola [ Klik Sini ]

22 comments:

  1. best eyriqazz naik banana boat? bila eyriqazz nak wat gathering untuk blogger plak?

    ReplyDelete
  2. tak pernah try dan looking forward to try it..
    =)

    ReplyDelete
  3. pernah naik.. best tapi yg paling kelakar masa dia baling kita dlm air. dah la tak ready, pastu siap ada yg konon2 nak lemas lagi.. ada yg sampai terpijak kawan2 dlm air.. haha..su pun naik kat PD :-)

    ReplyDelete
  4. tak pernah naik banana boat,nanti kene cuba ni tapi yg terbalik tu takut nk cuba............ehehehe

    ReplyDelete
  5. hmm sapa la yg berat sgt smpai bgolek bot tu..

    Kenali Sifat Aneh Wanita

    ReplyDelete
  6. bestnya..me memang teringin tp belum berkesempatan utk mencuba :)

    ReplyDelete
  7. slm knl..ofis sy pon wat family day kt sni gak on 10&11 july..cm knl je tmpt tu..stay kt permaisuri gak ke? (huhu,mcm PD tu kecik je..)

    ReplyDelete
  8. I've never been either.. am a bit scared to coz I can't swim! But it does look like so much fun :)For now, I think I'll stay away from banana boats and just stick to goreng pisang.. cekodok pisang.. pengat pisang ...

    MY LATEST ENTRY: Spain 1-0 Netherlands: World Cup 2010 Highlights (on and off the pitch)

    ReplyDelete
  9. seronoknya..... suka naik benda alah tu

    ReplyDelete
  10. @zairie:saya pun tak sempat mandi..sempat diterbalikkan aja..memang best...hik3

    ReplyDelete
  11. @Carl Samsudin:hik3..memang best dikelilingi wanita pulak tu..ahaks..gathering bloggers?kalau eyriqazz buat, ada orang nak dtg ke?hik3...tapi kalau melromeo buat, eden confirm join

    ReplyDelete
  12. @[z@ck]:cubalah..memang puas hati

    ReplyDelete
  13. @Suliana:hik3..at least yg ni dia inform dulu...syokk..dalam juga akhirnya..nasib baik ada pelampung...

    ReplyDelete
  14. @Epul Azimi :cuba dulu barula tahu hasilnya kan?terbaikk...

    ReplyDelete
  15. @velasrizal ;hik3..cubalah teka...

    ReplyDelete
  16. @mama zharfan:cubalah nanti..gerenti puas hati

    ReplyDelete
  17. @kinna:thanks..stay kat resort ofis...pantai 10 kalau tak silap,dekat ngan teluk kemang

    ReplyDelete
  18. @Hidayah Ismawi :banana boat lagi mengujakan dari goreng pisang

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails