July 25, 2010

I Won LG Cookie Fresh | LG Cookie Monster Party

Kata orang tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Tuah eyriqazz pula, I Just Won  :

LG Cookie Fresh Handphone semasa Lucky Draw LG Cookie Monster Party

Bergambar bersama Xin Xian@ Fresh ( Salah seorang Staff Nuffnang/Nuffies) . Nampaknya tuah Fresh singgah kat saya .Hik3. 

Tak sabar untuk menggunakan handset baru LG Cookie Fresh

Baruje petang tadi cakap kat wife nak tukar phone kerana phone lama  dah nak rosak. Tak sangka dapat phone LG Cookie Fresh ini pula. Alhamdulillah. Thanks Nuffnang dan LG kerana membuatkannya satu realiti. Tak pernah-pernah menang lucky draw hadiah sebest ini sebelum ini . Mungkin Tuah saya memang bersama Nuffnang.

Tahniah juga buat Cik Lily Putih kerana turut memenangi cabutan bertuah LG Cookie fresh handphone.

P/s : Life Ain't that Serious , Life's Good. 

P/s/s : Later on saya updatekan pasal event yang mengujakan ini ya? Memang best dan mengujakan. Last but not least, I Love You Nuffnang.

35 comments:

  1. hehehhehe.. sesame congrats ye..

    ReplyDelete
  2. WOW. Congrats, congrats.
    Nuffnang is for you ;)

    ReplyDelete
  3. wow.. so cool! congrats on being lucky.. haha.. i am sucky at lucky draws =P

    ReplyDelete
  4. Wah!!! COngratz bro.. ni lucky entry ke cabuta bertuah laen?? Apepun, selamat berhenfon baru ye~

    ReplyDelete
  5. tahniah bro... jaga baik baik jangan sampai senasib dengan samsung corby ekkk

    ReplyDelete
  6. fuh..asyik bertuah ye abang GTO kita ni..hoho

    ReplyDelete
  7. waa..bestnye dapat phone baru..

    ReplyDelete
  8. ahhhhh jealous2.. :P
    congrats bro!

    ReplyDelete
  9. Terbaekk bro! hahaah jgn lupe up gambo ye.. eheheh

    yours
    SH

    ReplyDelete
  10. congratulations to you.. so sad sebab tak dapat nak pergi party ni atas sebab sebab yang tak dapat dielakkan.. maybe better luck next time.. cant wait for you to post the whole story yer..

    ReplyDelete
  11. okay fine da start jeles. argh rugi betullah tak submit entry tu pastu join. mn tau ada tuah ke. btw, congrats bro :)

    ReplyDelete
  12. adoi.. tahniah tahniah.. mmg luck ko ni.. besok beli no ekor.. hehe

    ReplyDelete
  13. wah..
    tahniah..
    besnye dpt fon..
    nak jgk..

    ReplyDelete
  14. oooohhhh..tidakkkkk..heheh..tahniah bro

    ReplyDelete
  15. warghh!
    bertuah sungguh bro.
    huhuhuh.

    ReplyDelete
  16. Tahniah!!!

    Lepas ni, buleh ambik rakam aksi Alisya yang comel tu banyak2 ;p

    ReplyDelete
  17. bestnya!!! mmg tuah manusia kita tak boleh jangka :)

    ReplyDelete
  18. wah...u sgt bertuah!! me memang tak pernah menang lucky draw kat event/function...inikan pula hadiah yg grand mcm ni..congrats!!!

    ReplyDelete
  19. saya menjadi saksi kejadian itu.. rasa jaki yang tak ilang lagi sampai saat ini (tipu saja) hahaha

    ReplyDelete
  20. tu sebab akak nak bagi tuah akak kat lily dan kamu..ahaks

    ReplyDelete
  21. very lucky lucky bro..hahaha..congratz

    ReplyDelete
  22. wow! congratz! I missed the party -_-" wu~wu~

    ReplyDelete
  23. @CikLilyPutih :congratz to cik lily

    @Sakira :thanks sakira..Nuffnang is really the best for me

    @SiMon Har:thanks

    @ken:thanks.I'm also suckz at lucky draw...but Nuffnang break my spell..hik3...

    @MaryamJamilah :thanks..menang cabutan bertuah

    ReplyDelete
  24. tahniah bro! jeles sama lu..hehe

    ReplyDelete
  25. wahh memang lucky la...pengubat lara hp yang hilang dulu la tu....

    ReplyDelete
  26. tahniah GTO.. anda memang luckyyyy!!!!!!!!!


    Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

    Adik aku operate.



    wat sujud syukur tauu

    ReplyDelete
  27. huhuhuhu!!!!

    giloshhhh!!!

    tahniah ar!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails