July 22, 2010

Jangan Pandang Sebelah Mata

The Eyes Are Looking For Inspiration ( Credit Picture to Michellezyenn )

1) Bila Mata Bertentang Mata, Tiba-tiba Jatuh Cinta.

2) Air Mata adalah Senjata TerHebat Kaum Wanita.

3) Dari Mata, Jatuh Ke Hati.

4) Jangan Pandang Sebelah Mata, Pandanglah dengan Mata Hati.


6) Mata Hari menyinari dunia ini.

7) Ada apa dengan Mata? Anda tambahlah sendiri.

P/s : Sorry Michelle, letak gambar disini tanpa minta kebenaran terlebih dahulu. It's is too good not to be shared with others.

P/s/s : Buah mata kucing pun sedap, bestke jadi mata-mata (spy), dan lagu Biru Mata Hitamku pun best juga.

P/s/s/s : Isteri dan Alisya perMATA hatiku. Anda pula?

11 comments:

  1. Mata air menghilangkan kehausanku dan mata air jugalah membuatkan ku rindu di setiap malamku..

    ReplyDelete
  2. saya? err. emm. saya ada mata air je... :P

    ReplyDelete
  3. HAhahaha aiyooo I malu la! Mata ni tak cantik pun! Next time i draw nicer one ok? lol! Cheh so proud my eye is being featured hehe =)

    ReplyDelete
  4. gambar itu cantik.. jika ku buta, siapakah menjadi MATAku.. keh3~

    ReplyDelete
  5. jangan pandang ku sebelah mata.hanya kerna aku wanita. hehe (lagu anita sarawak) :p

    ReplyDelete
  6. mata pen utk menulis he..he..

    ReplyDelete
  7. dr mata, turun ke hati.. dari hati bersatu dua jiwa.. dua jiwa 1 cinta.. bahagia selamanye.hhe

    ReplyDelete
  8. @~ ReD ~:betul2,mata yang menawan buat diri tergoda

    @sujairi :hik3,tidur tak lena ke?

    @eykameow:hik3,pandanglah dengan mata hati.ahakz...

    @michellezyenn :cantik..nanti dah draw a nicer one,informla..tentu cantik..hik3...

    @velasrizal:kecil2 bercita2 nak jadi mata-mata

    ReplyDelete
  9. @MaryamJamilah:Cantik kan? Mata, anugerah tuhan yang tidak ternilai

    @Anne Boleyn:hik3,wanita ada mata 360 degree..ahakzzz...

    @are-bue:dah lama tak mengarang guna pen

    @darkbatman:dilamun cinta ke bro?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails