July 24, 2010

Video Bogel Agnes Monica | Semakin Hangat Industri Artis Indonesia


Sempat membaca di BeautifulNara kisah Video Bogel Agnes Monica Pulak Tersebar? dan di Harian Metro [ Bukan Agnes] yang menidakkan kisah itu. Korang dah download blom video Bogel Agnes Monica ni ? Hak3, soalan cepu mas tu. 

Apapun, bak kata Beautifulnara : jangan sia-siakan waktu anda untuk mencari dan download video atau gambar bogel Agnes Monica. Memang tak ada pun.

Fuh, semakin hangat Industri Artis Indonesia. Belum lagi reda Isu kes Ariel Peterpan dan Luna Maya , timbul yangni pula. Saya pula yang lambat, biasalah time weekend baru sempat nak layan gosip dengan selesa. 

P/s : Dulu masa zaman menggangur, minat gila layan Drama Bersiri Lakonan Agnes Monica . Sama naik mak dengan saya. Tapi, dalam banyak-banyak drama, tetap tak dapat lawan drama Indonesia yang bertajuk Bawang Merah Bawang Putih kan? Ala, yang ada pari-pari tu. Hik3...

8 comments:

  1. baru tau.
    ala, tak heran.
    kalau dah namanya artis, mmg susah nk dibuat ikon.

    ReplyDelete
  2. kalau citer macam ni mesti hangat punya

    ReplyDelete
  3. tu dia..akak xnmpk agnes monica tp akak nmpk keywords...ehehee

    ReplyDelete
  4. bukan artis indon je yang
    perangai suke bogel dpn kamera ni..
    artis kita pun sama..
    cube ingat balik sejarah yang lepas2..
    x giler ke????

    ReplyDelete
  5. buka pari-pari...tapi 'peri'. haha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi