August 4, 2010

Buat Duit Dengan ChurpChurp / Twitter

Boleh Buat Duit Ke Dengan Twitter/Churp Churp. Apa itu ChurpChurp? Churp Churp ini sebenarnya adalah anak syarikat Nuffnang yang mengiklankan produk melalui twitter dan dibawah nama Churp Churp. Iklannya mudah saja, hanya perlu twitkan ke follower berkenaan produk terpilih dengan menggunakan keyword yang diberikan. Bolehla refer entry Jom Join ChurpChurp dari SharingInfoz untuk explanation yang lebih details juga.

Action is better than wordkan? Saya dah beberapa bulan join churpchurp tapi tak sempat nak buat entry pasalnya lagi + menanti cek pertama dulu. Jadi, kalau nak promotepun tentu lebih teruja dan lebih dipercayaikan. How much I make With ChurpChurp since I joining ChurpChurp lebih kurang 6 bulan yang lepas :

RM64.89. yey, lagi RM30+ dah boleh cash out

Setiap satu Ads/ twitter yang diassignkan dan berjaya diapprovekan , ChurpChurp akan membayar beberapa ringgit. Jumlahnya bergantung kepada follower yang kita ada. lagi ramai, lagi banyaklah amountnya. Mudahkan?

Sekarang ni, sempena 1 tahun Churp Churp  di Malaysia, Mereka mengadakan kempen Spread the Love and Get Rewarded! . So, I am spreading it now. Hadiahnya cukup menarik iaitu :

One (1) Grand Prize winner of RM 1, 000 instant credit

One (1) Second Prize winner of RM 500 instant credit
Ten (10) Consolations Prize winners of RM 100 instant credit each
20 Lucky New Churpers will get RM 25 instant credit each

So, sekarang ini saya ingin mengajak anda join churpchurp dan letakkan saya sebagai referral. InsyaAllah, kalau menang hadiah akan dikongsi-kongsi bersama, sama-rata. Buat Income eloklah dikongsi-kongsi2kan?Caranya mudah saja iaitu :

1) Invite your friends to sign up (Saya Mengajak Anda Semua )

2) Request them to fill in your Twitter username / Facebook Display name in the referral field* (Twitter Name saya adalah eyriqazz )
3) Authorize their Facebook and/or Twitter accounts with ChurpChurp. (jangan lupa tu ya)

This contest will run from August 3 – September 2, 2010 and open to Churpers registered in Malaysia only.

Bolehla register di sini ya http://www.churpchurp.com/  dan jangan lupa syarat-syarat di atas . Sekarang ini bertwitter pun boleh buat duit tau. Bukan hanya dengan berblog saja, dimana ada kemahuan di situ ada jalan.

Oh ya, sebelum terlupa. Saya memenangi hadiah Saguhati untuk Contest Sharing Is Caring |IPAD Bernilai RM2,500 untuk Dimenangi dan memenangi top up RM20 dengan 10 referral. Hadiah blom diterima lagi dari VSHUB . InsyaAllah, bila dah dpt hadiah dan list of referral , akan saya berikan 2 GTO Pointz each untuk semua referral contest itu.

Yang ni pun samalah, jika saya menang, akan saya kongsikan hadiah bersama. Jadi, jangan lupa bila dah sertainya tinggalkan komen di sini dah join beserta username twitter anda. Boleh saya follow juga.

Contest Churp Churp Spread The Love and Get Rewarded Menarik Sekali
Hadiah bernilai RM3,000 untuk direbuti
Jom bersama join sama sambil buat Income bersama-sama nanti
Kalau saya menang, InsyaAllah, hadiah akan dikongsi-kongsi

P/s : Jom join ChurpChurp dan memeriahkan dunia twitter di Malaysia ini. Best tak bertwitter ni. Cam sms la, cuma bayar kos internet saja. Cepat,pantas, dan tuntas.

26 comments:

  1. menarik tertarik.. saya dah debomm..

    ReplyDelete
  2. dgn segera register.. n jdkan GTO as me referral...

    nk promote @ me block, bley???

    ReplyDelete
  3. yaya baru je daftr churpchurp smlm.. hehe

    ReplyDelete
  4. semakin hari semakin rajin dan berjaya GTO ni...all the best..

    ReplyDelete
  5. saya dah join ni..tp x smpai sepuluh ringgit lagi :P

    ReplyDelete
  6. aaiisshh best nyer kalau menang juta juta jutaaaaaaa.... hehehehehe kayo makcik...

    // klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

    ReplyDelete
  7. banyak jugak eyh hadiah die.. wa~~~

    ReplyDelete
  8. bos pun dh daftar churpchurp ni..tp tak tau nk guna cmner..haha..rm0.00 lagi@@

    ReplyDelete
  9. wah..
    mcm bes je..
    nak join jgk la..

    ReplyDelete
  10. org dah nak cash out, sop baru nak masuk.. rugi2 nih.. :)

    ReplyDelete
  11. @Sharinginfoz:betul2..sikit2 lama2 jadi bukit

    ReplyDelete
  12. @farra8979 :thanks..boleh apa salahnya..sharing is caring kan?

    ReplyDelete
  13. @yaya@Ris:oh,baru register ke?

    ReplyDelete
  14. @e.l.i.s.s.m.i.e:hik3..slow2 dan aktifkan skit bertwitter...

    ReplyDelete
  15. @miMiE aZiMaSK ^V^:menang juta2? sayapun nak juta2...

    ReplyDelete
  16. @SyUhAdA:apa tunggu lagi?joinla dan jangan lupa letakkan saya as referral

    ReplyDelete
  17. @sop;takpe bro..blom terlambat lagi...

    ReplyDelete
  18. baru jerr register jap td.... tp x brape nak faham lg la...

    ReplyDelete
  19. aku baru je register tadi .. masih blur nak buat apa ni.. huhu

    ReplyDelete
  20. hai bro gto,
    dah folo u
    my user name is:mommyYennathan

    do folo me back ya
    tqvm :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails