August 30, 2010

Pasar Raya My Mydin Kini Dibuka di Danau Saujana

Alhamdulillah, semakin banyak kemudahan membeli belah yang dekat dengan kediaman. Terbaru, Pasar Raya My Mydin yang kini telah dibuka di Danau Saujana yang hanya lebih kurang 500 meter dari rumah saya. Belum sempat singgah lagi, tapi sempat menjeling dari pintu kereta, nampak meriah juga My Mydin ini.

Kini dibuka dengan Pasar Segar? Wah, lepas ni bolehla beli ikan, ayam dan pelbagai lagi barangan dapur di sini. Nanti bila dah saya singgahi saya updatekan kembali.

Oh ya, inilah alamat My Mydin yang di Danau Saujana :

DANAU SAUJANA
Lot No. G22, Platinum Lake Condominium
PV12, No.6, Jalan Langkawi,
53300 Setapak, Kuala Lumpur
Business Hours
Mon - Fri : 9.00am - 11.00pm
Sat - Sun : 8.30am - 11.00pm

P/s : Apa beza MyDin dengan My Mydin?

P/s/s : Makin senang la hati Isteri bila semakin banyak tempat shopping yang dekat dengan rumah. Aduhai, makin pokailah poket eden. Hik3, takper2, Sayangkan Isteri , Tunjuk-tunjukkan, tak gitu?

5 comments:

  1. yg ni kira mcm convenience store la.. dia mmg wat kt area kwsn tumpuan penduduk..

    Labah-Labah Makan Ular ?

    ReplyDelete
  2. rasanya dah dekat dgn rumah ni.hehe

    Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

    ReplyDelete
  3. mydin and my mydin. i guess it different company but when say it loud..perhaps no one will notice the different..btw, both is a place to shopping..

    ReplyDelete
  4. memang serok kalau bagi kaum perempuan shopping yeeee

    ReplyDelete
  5. @velasrizal :haah,macam mini supermarket..semalam sempat singgah...

    @ejum :jom terjah

    @agusta:same company rasanya...

    @AngahSayang2314:hik3,shopping dan pompuan,tidak dapat dipisahkan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi