August 16, 2010

Rezeki Bulan Ramadhan | TerimaKasih Nuffnang

Alhamdulillah, rezeki bulan ramadhan, terima kasih diucapkan buat Nuffnang. Bulan ini buffered earningku agak perlahan, Advertorial baru yang dinanti-nanti pun tidak kunjung tiba. Namun, saya tetap gembira dan berterimakasih :

Salah satu Buffered Earning bulan ini dah nak cecah RM100

Kualiti is much more important than quantity rite? Alhamdulillah, lepasla skit untuk duit raya bulan depan. Duit Advertorial Nuffnang pun akan masuk ke akaun Nuffnang lepas raya bulan depan juga . Hik3, bolehla eden beli rumah dengan brother Mat Joe (hak3, gaya berangan).

Terima Kasih Nuffnang dan juga Nokia , Side Income yang kuperolehi dari berblogging ini semakin menampakkan hasil yang lebih positif. Sedikit atau banyak, terimakasih buatmu Nuffnang. Aku akan tetap setia bersamamu, dikala senang or di kala susah. Bulan depan cukupla setahun saya bersama Nuffnang, dan setakat ini saya tersangat gembira bersama Nuffnang. Almost All yang di offerkan bersama Nuffnang telah saya kecapi (kecuali Berbuka Puasa Bersama Nuffnang, Sumi and Je Jai , eden jeles dengan kamu , hik3)

Rezeki bulan Ramadhan Bersama Nuffnang
Buffered Earning hatiku girang
Terima kasih, saya gembira saya senang
Dulu, kini, dan mungkin selama-lamanya saya akan terus setia bersamamu Nuffnang

P/s : I Love You Nuffnang. Tak sangka, Hidup Seorang Blogger ini best juga. Walaupun agak lambat berblog ini dan masih berCap Ikan Ayam Goreng , saya gembira dengan diri ini dan Nuffnang menambahkan kegembiraan hati ini. Thanks Nuffnang. Jangan lupa tambah2kanlah lagi Buffered Earning dan Advertorial untuk saya ya? . Hik3...

P/s/s : Di mana ada kemahuan , di situ ada jalan. Believe in ur 6th Sense dan cuba yang terbaik. Nothing is Imposibble dalam berblog ini kan?

55 comments:

  1. Uihhh..rezeki tuh bro,tingginyerr...takpe bro lain kali dapatlah tuhh..memang best wa cakap lu berbuka hari tu..tak caya tanya si sumi..memang patut kena jeles pun..ahaks..ahaks

    ReplyDelete
  2. tahniah ..

    salam puasa dari saya =)

    ReplyDelete
  3. tahniah.. berkat bulan puasa..
    boleh la wat raya..:)

    harap sop pun boleh capai tahap advertorial..huhuhu
    bila? entah lah...

    ReplyDelete
  4. wah..tahniah bro..moga sukses selalu..

    ReplyDelete
  5. ape lagi bro.. belanje la juadah bebuka puase kepade rakan2 mu ini.. hahaha

    ReplyDelete
  6. boleh lah bro bg kite duet raye ;;)

    ReplyDelete
  7. GTO lebih cemerlang! Tak sampai setahun dah dpt Job...jeles waa...hehehe

    ReplyDelete
  8. mcm nak jadi mcm tu..dh lama buat blog stil rm27.97 lg tak penah cash out..bg le tips

    ReplyDelete
  9. murah rezeki u bro, kite pun dapat gak lah...

    ReplyDelete
  10. tahniah bro...bestnye murah rezeki...boleh bagi duit raya ni...hehe

    ReplyDelete
  11. Tahniah....
    Ada gak hasil dari berblogging ni.
    Saya belum ada apa2 hasil lagi ni.
    Hehehehe....

    ReplyDelete
  12. wahh.. rb juga baru ni dapat BE.. bestnya.. sekali dpt 4 BE..
    rezeki bulan ramadhan.. huhu.. tahniah ye

    ReplyDelete
  13. taniah!:)nk tny la..sy pon ade dpt buffered earning ...cmne nak tingkatkan earning dlm BE ye..?ctr sy dah lebih 0.2%...so dh dpt ctr bonus gak..tapi nak tingkatkan amountnye camne ye..sebab ctr bonus depends on amount kan...adakah amount BE tu memang betol2 begantung kat traffic?makin tinggi traffic makin tinggi amount die??tq:)

    ReplyDelete
  14. congrats. me sgt kagum dgn eyriqazz. me jd motivated utk kumpul my nuff (even cipt pun) bila me kenal blog u ni :) and me paling kagum sbb u selalu buat contest-siap bg GTO points converted to cash money :) moga2 u sentiasa murah rezeki :)

    ReplyDelete
  15. rezeki bulan puasa kan huhuu

    ReplyDelete
  16. must be contented with what we have.. selamat berpuasa =)

    ReplyDelete
  17. mau lelong ke direct developer ker mau subsale

    ReplyDelete
  18. @♥ Nasiha Sakinah ♥:Alhamdulillah...rezeki bulan puasa

    ReplyDelete
  19. @JAI;xper2..next year time eden..bro dah kena blacklist untuk next year..hik3

    ReplyDelete
  20. @Encik Tikus:alhamdulillah..rezeki bulan puasa

    ReplyDelete
  21. @Zqah Ail:thanks..selamat berpuasa juga

    ReplyDelete
  22. @sop:thanks..boleh bro..di mana ada kemahuan,di situ ada jalannya

    ReplyDelete
  23. @hakimfaridzul :Alhamdulillah,rezeki bulan ramadhan

    ReplyDelete
  24. @nabilah abd rahman:thanks..u too

    ReplyDelete
  25. @Hamzah Ian:hik3..rm100 mana cukup nak blanje ..tapi kalau nak belanja di bazaar ramadhan blela..jom2...

    ReplyDelete
  26. @intanurulfateha :hik3..duit raya untuk umur bawah 12 tahun saja..ahaks..

    ReplyDelete
  27. @DaHLia :masa bukan ukuran..dahliapun boleh pergi jauh..just believe in urself...

    ReplyDelete
  28. @Faizal@PeJAY:saya banyak kongsikan tips..usha2la dlm tips blogging..InsyaAllah,kena caranya mmg tiap2 bulan boleh cash out

    ReplyDelete
  29. @CikLilyPutih:tahniah ciklily..teruskan usaha

    ReplyDelete
  30. @mamashasha ;boleh2 untuk anak2 mamashasha..jemputla beraya ke rumah

    ReplyDelete
  31. @zezebel;teruskan usaha..InsyaAllah, berjaya

    ReplyDelete
  32. @RedBoy:tahniah buat redboy juga

    ReplyDelete
  33. @NuRuL AiN:BE bergantung pada past performance,trafik dan jumlah yang dibeli oleh Advertiser..but rule of thumb, the higher ur traffic,the higher the chance to get BE yang amountnya lebih besar

    ReplyDelete
  34. @mama zharfan:Alhamdulillah...saya percaya pada konsep the more you give the more u will get..dan setakat ini ianya terbukti bagi diri saya...

    ReplyDelete
  35. @Azuan:Alhamdulillah,rezeki bulan puasa

    ReplyDelete
  36. @Anip™:lebih kurang le..hik3...

    ReplyDelete
  37. @ darkbatman:thanks bro..bro pun apa kurangnya..makin masyuk skang ni..

    ReplyDelete
  38. wahh congrat.apa rahsianya ye BE dah hampir cecah 100? cikbelog punya BE nak cecah 10 hengget pun susah..ekeke

    ReplyDelete
  39. Bestnye dpt BE, cyida tak de langsung BE..dlm acc nuffnang ada belas2 RM je.. camne nk dpt BE ye..kongsilaaa :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails