September 2, 2010

Duit Raya Give Away

Salam dari Eyriqazz,

Sempena Kegembiraan My 1st Anniversary With Nuffnang dan juga Advertorial Terbaru yang saya terima, di sini saya ingin berkongsi kembali Income yang saya perolehi. Sharing Is Caring, itulah yang sebaiknya kan?

Duit Raya Give Away

Oklah, kan jenuh pula membaca panjang-panjang, Inilah Syarat-Syarat Duit Raya Give Away ini :


2) Sharekan Entry/Permalink [ Reload dan Wow | Hadiah Bernilai RM20 Juta Untuk Dimenangi dan juga entry Duit Raya Give Away Ini ] di Wall Facebook anda. Jangan risau, button Share Facebook sudah ada di entry itu, hanya tekan, Log In dan Sharekannya.

3)  twit kan entry Duit Raya Give Away ini dan entry Reload dan Wow di twitter anda.Jika tiada twitter, registerkanla twitter di http://www.twitter.com

4) Last but not least, Vote 4 me For MySelangorStory Contest [ Klik Sini ]

Itu saja, bila dah selesai, hantarkan komen di entry ini beserta URL blog anda.

Tarikh tutup Contest/Duit Raya Giveaway ini adalah pada hari Isnin 13 September 2010

Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah di Random.Org ataupun Alternatif Lain Kotak Undi akan dibuat beserta URL Blog peserta di kertas undi  dan cabutan akan dibuat pada 14 or 15 September 2010 . Keputusan akan diumumkan pada 16 September 2010 ( Hari Malaysia)

Inilah Hadiah Yang Menanti :

1) Hadiah Utama - RM30 Cash or RM30 Top Up
2) Hadiah Saguhati - RM10 Cash or RM10 top up x 7 Pemenang
Jadi, total hadiahnya adalah RM100 . Namun, bergantung kepada penyertaan, jika ramai yang join ,mungkin hadiah akan ditambah. It is totally base on your luck, that's y saya panggilnya Duit Raya Give Away.

Sambil memberi, sambil-sambil mempromosikan blog sendiri, tak salahkan?

P/s : Jadi, apa tunggu lagi. Rezeki Ayam nampak di kaki, rezeki manusia siapa yang tahukan?

43 comments:

  1. baik...kancilbiru nak join...hahahaah

    ReplyDelete
  2. sudah buat semua..

    ni url saye : http://www.belogmj.com

    BTW bro GTO, orang selalu mengadu pasal random.org tu akan amik peserta yang tengah2 je. so, unfair untuk peserta awal n akhir..

    jadi harap kalau boleh gune cara lain lagi bagus. :) pendapat je la. heheh

    ReplyDelete
  3. sy dah share kt fb n twitter..hehehehe..hrp2 dpt duit raye dr eriyqazz..hehehe

    http://www.herneenazir.com/

    ReplyDelete
  4. Sy nk join jgk giveaway ni :)
    semua dh settle..

    http://stormz-iylia.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. dah bro...

    ni url ak...

    samz-kingdom.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. woot woot! dah join dan dah settle syarat2 semua. sekarang sit back and relax! cewah.. haha..


    Afra Yuri

    ReplyDelete
  7. bro..kite dah ikot sume syarat..hopefully menang la ekk..ekekek

    http://gadis1810.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. okkk ;) dah buat dah semua syarat.. heheee.. fuhh fuhh fuhh.. moga moga ade rezeki ;)

    http://gadismawarhitam.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. @ Kancilbiru:join..jgn tak join..hik3...

    ReplyDelete
  10. done semua steps..
    mahu join..

    iqbalhasbullah.blogspot.com

    thanks

    :)

    ReplyDelete
  11. @MaryamJamilah:thanks join..Oh ya,jgn lupa share di facebook juga,ramai yang likeje nampak...saya letak share coz tgk no. share tu tak bergerak..hik3..apapun...saya tak buat audit, i trust semua...

    Oh,pasal random.org, akan dipertimbangkan..mungkin ada kotak undi..

    thanks again joini contest ini

    ReplyDelete
  12. @♥Hernee Nazir♥:thanks coz join..akan diupdatekan later list peserta..

    ReplyDelete
  13. @Afra Yuri :sit back, relax n wait for result..hik3..

    ReplyDelete
  14. @ellis suriyani:thanks joini...amin...

    ReplyDelete
  15. sudah share.. lihat2 lah di facebook. :) twitter juge sudah. nnti sy share di UiTM bloggers dan kelab blogger juge :)

    ReplyDelete
  16. Ynn sudah buah :P heee.

    http://www.liyanaa.com

    ReplyDelete
  17. dah join.dah buat semua yang disyaratkan..doa2 menang..hehe AMIN...

    ReplyDelete
  18. yeah..sudah join..harap2 dapat duit raya...aminn...puh puh jampi sikit..

    http://www.kancilbiru.com

    ReplyDelete
  19. OK, Eyriq..dah join..dah buat semua step yg di suruh..wlpn Sya selalu tak menang kalau join GA, tapi Sya cuba je lah ya..

    http://akumerpatiputih.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. @SyUhAdA:joinla..kalau memberansangkan..mb saya tambah adiah..tgh planninh nak kasi mp3 untuk hadiah utama...wait n see dulu

    ReplyDelete
  21. @MaryamJamilah:thanks maryam terus setia bersama eyriqazz.com..terharu rasa hati ini..

    ReplyDelete
  22. @Liyana Lunia. :sudah buah?hik3..thanks liyana

    ReplyDelete
  23. @Kancilbiru:hik3..siap jampi2 tu

    ReplyDelete
  24. ok bro, dah setel semua syarat2..hehe

    http://mohdhafizuddin.com

    Terukkah Hidup Sebagai Seorang Blogger?

    ReplyDelete
  25. @Sya Isya :thanks..kata orang,persistence will pay off

    ReplyDelete
  26. eyra dah buat bro! setel

    http://ieyra.com

    ReplyDelete
  27. incik eyriq... saya sudah selesaikan...

    URL saya www.hilalazmi.com

    masa kita jmpa dulu saya masih under blogspot.com.. Eyriq punya pasal, menginspirasikan saya ubah ke dot com...ahahaha

    ReplyDelete
  28. salam.. buat pertama kalinya terasa utk join contest...

    ReplyDelete
  29. alhamdulillah dah berjaya join contest utk pertama kalinya...

    http://www.zilhan.com

    ReplyDelete
  30. bro, dah buat semua
    satel!
    hehe
    kot2 la ada rezeki lagi kan
    thx u
    =)

    http://joegrimjow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. ok cikgu dah join, n lengkapkan syarat² tu semua,

    for fun je ni, kalau menang bonus tak yah beli topup sebulan

    http://rjuna.net

    ReplyDelete
  32. salam da join dis contest n follow all da rules ;)

    http://nurtypist.blogspot.com/2010/09/duit-raya-giveaway.html

    nt sudi2x la jenguk blog sy n comment on dat entry ya

    tq!! ;)

    ReplyDelete
  33. salam..


    dah folo sume instruction...

    kalo ade kurang, gito la ye^^


    misymisk.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. dah ikut semua arahan

    http://qamarulabdullah.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. Kie-yu dah join jgk :D ni URL: http://rumah4tingkat.blogspot.com/

    1) Tinggalkan Komen - done!

    2) Sharekan Entri di Facebook - done!

    3)Twit kan entry Duit Raya Give Away ini dan entry Reload dan Wow di twitter - done!

    4)Vote GTO For MySelangorStory Contest - done!

    ReplyDelete
  36. dah join dah.... sumenya dah settle...

    URL BLOG ---> http://www.yiedpozi.info/

    ReplyDelete
  37. me nak join!!
    URL:
    http://suzie284.blogspot.com/

    1) Tinggalkan Komen - done!

    2) Sharekan Entri di Facebook - done! (FB id : Suzi Fadhilah)

    3)Twit kan entry Duit Raya Give Away ini dan entry Reload dan Wow di twitter - done!

    4)Vote GTO For MySelangorStory Contest - done!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails