September 19, 2010

RM400+ Buffered Earning Tengah Berjalan


Alhamdulillah, Rezeki Berblogging/Raya

Cukup teruja, inilah pertama kali Buffered earning yang bila ditotalkan yang masih berjalan melebihi RM400. Lebih mengujakan bulan ini, duit Advertorial sebelum 3 bulan lepas akan masuk bulan Ini. Yippie, first time akan merasa cash out 4 angka. Thanks Nuffnang

Oh ya, entry ini ditulis bukan untuk menunjuk-nunjuk cuma berkongsi kegembiraan, pengalaman berblog dan mungkin sebagai Inspirasi. Kalau fikirkan positif, postifla jadinya,begitula juga sebaliknya. Berblogging ini kalau kena caranya akan menjadi lebih mudah, perbetulkan niat dan jangan mudah patah semangat.

P/s : Betul Kata Bang Nara, Blogging Itu Seperti Mendulang Emas . Apa pula kata anda? 

60 comments:

  1. memang tabik spring yang amat.. tak penah rasa sampai RM100 pun buffered earning.... almaklumlah blog cikai je

    ReplyDelete
  2. wah! mintak sikit...hahah.... tahniah!

    apa kata saya?

    berblogging memang best!!

    ReplyDelete
  3. waduh2, nasib baik la sy ni tak ada skt jantung...kalau tak..............

    Malu Ke Untuk Mengunci Motor Depan Orang Ramai?

    ReplyDelete
  4. wah meriahnyer BE mr.GTO....boleh la kasi duit raya..tahniah2..bru berblog tp pncpaian yg tip top

    ReplyDelete
  5. tahniah bro..
    gua dh lama xdpt buffered ni..
    visitor ari2 1k keatas..tp xda buffered..heran gak aku..mngkin xda rezeki kot..huhu

    ReplyDelete
  6. wow.. banyaknya!
    saya punya tak pernah hit rm100.. haha.. =)

    ReplyDelete
  7. alahh. yebbit nak jugakk. bru 1st time yebbt dapt dat day. :)

    ReplyDelete
  8. Wow!! tahniah diatas duit raya yang banyak tu... :)

    p/s buat masa ni sudah hilang kemanisan berblogging..

    ReplyDelete
  9. kagum dgn pencapaian GTO...moga2 one day me akan sampai ke tahao GTO, even tak tau berapa lama lagi pun..siyes me admire u bro!!!

    ReplyDelete
  10. wuhuu..masyuk nyer.. cikgu kayo..tahniah! hehe..takpe, kalau cikgu kaya..blogger lain pun akan dapat tempiasnya. :D

    ReplyDelete
  11. Great teacher, you rocks, I tak pernah pun ada Nuffnang 4 digits.

    Boleh exchange link ke? I nak tulis article about successful malaysian blogger di blog I ni.

    http://mystockfolio.blogspot.com/

    Thankyou dulu,I sudah add you dalam list

    ReplyDelete
  12. Saya belum merasa BE.. Maka saya tidak boleh mengiyakan kata2 Bang Nara.. Tapi saya tetap mahu berblog.. kerana saya nak menaip dan x ketinggalan :)

    ReplyDelete
  13. Anyway COngratulations Bro.. Tahniah2~

    ReplyDelete
  14. Kata Saya.. "Bro Blanja Makan Ayam Penyet... Hehehe

    ReplyDelete
  15. wah tahniah banyknyee..blh bg duit raya kt menantu...ehehe :p

    ReplyDelete
  16. waaa...waaa..dan waaa lagi..
    banyak tu..eda punya sen2 je dah jadi matered..hhuhuhu..
    Tahniah..:)

    ReplyDelete
  17. wah masyuknya....sumber inspirasi ni....tahniah k

    ReplyDelete
  18. Masyukkk.....tahniah cikgu segala penat lelah sebelum ini berbaloi juga akhirnya.

    ReplyDelete
  19. ini seriyes post ni buat aku jeles gile vavi!

    ReplyDelete
  20. wah duit raya..lehlah belanja kat malli corner

    ReplyDelete
  21. wahhh rm400??
    banyak nye.. :D
    sy punye BE baru rm3+ huhu~

    ReplyDelete
  22. Salam SR selama nie..
    wah jauh beza BE mumun dengan BE GTO nie..
    Mintak singgit.. hihi

    ReplyDelete
  23. ucapkan Alhamdullillah.. wah gila kentanglah tn. blog ni.. first time aku jumpa masa buka puasa digi dekat KLCC memang cool je.. rezeki hang Eriqazz...tahniah..

    ReplyDelete
  24. meriah sungguh income berblogging ni ye..huhu

    ReplyDelete
  25. @pemanas cerita :sama2...awakpun boleh..

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah, rezeki bagus tu bro..

    ReplyDelete
  27. @zool ;bolehje bro..di mana ada kemahuan,di situ ada jalannya

    ReplyDelete
  28. @Kancilbiru :dah kasi 10 inggit mahu singgit lagi?hik3

    ReplyDelete
  29. @Amir Izzat :agreed..blogging memang best

    ReplyDelete
  30. @J.M.R ;dush3,saya tabik spring ngan kemahiran fotographi bro

    ReplyDelete
  31. @intanurulfateha:hik3..blom mampu untuk ke situ lagi..income baruje nak naik

    ReplyDelete
  32. @x-po:ehh, ini ubat untuk sakit jantung bro

    ReplyDelete
  33. @cik ira:duit raya akan dikongsi2 lagi..hik3

    ReplyDelete
  34. terbaik dari ladang lahhhhh! congratssss. ini adalah influenced yang bagus for bloggers out there. keep it up bro!

    ReplyDelete
  35. salam bro.. saya nak mintak tunjuk ajar cket..mcm mane nak join nuffnang ni?n mcm mane nak dapat kan income tu..masyuk je..berminat plak

    ReplyDelete
  36. salam bro.. saya nak mintak tunjuk ajar n tips cket..mcm mane nak join nuffnang ni, n mcm mane nak dapatkan income tu??leh contack saya kat email..mhaffizi@gmail.com...tQ bro..

    ReplyDelete
  37. Della, LOL :)

    -Sincere regards
    Kristopher

    ReplyDelete
  38. Great writing, I've been looking for something like that?!

    ReplyDelete
  39. menarik....jarang jumpa tutorial untuk earning bulk untuk nuffnang....good work....

    ReplyDelete
  40. WOW..tahniah! nk cara dpt BE?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails