September 8, 2010

Sampaikan Jer 2010

Entry ini ditujukan khas buat Sumijelly Sekeluarga dan sempena menjoini Contestnya yang bertajuk : Peraduan Sampaikan Ajer 2010 . Inilah mesej buat Sumijelly :

Mesej dari Kumpulan Sumijelly Sedunia
Ikan Siakap Cawangan Tesco
Chicken Chop Cawangan Sentul

Susu Cap Junjung

Je JAI dan Kak Fasha

Geng Silap Mata/Panca Sitara Sumijelly

Kami Sekeluarga
Ayat Bodek Cik Norfa
Ayat Bodek KancilBiru
Ayat Bodek AnakPerak

P/s : Selamat Hari Raya Sumijelly. Nice knowing you dan kiranya 1-0 la ya? Hik3, tak lupa juga buat Cik Norfa dan Anak Perak, cepat-cepatla kahwin, tak sabar nak makan nasi minyak dan buat Kancilbiru, bila mahu bawa kereta Myvi Pink pula?

P/s/s : Selamat Hari Raya dari Eyriqazz Sekeluarga.

29 comments:

  1. hahaahaha...sengal la ko eyriqazz, sian kak sumi..tambah pening kepala kitorang ni hah..kasik ko je la menang...hihihi

    ReplyDelete
  2. hehehee..alah..iman punya lagi best..hik hik hik

    ReplyDelete
  3. saya suka ucapan ikan siakap tesco!! wakakaka...
    gelak abis kat sini...

    ReplyDelete
  4. Hehe..tang tangan tuh aku tak tahan tuh..hehe selembut salju..wakaka

    ReplyDelete
  5. sumijelly beli kat kedai mamak ker

    ReplyDelete
  6. Alaaa bro saya nak jugak ada kat atas tuh :(.. anyway selamat hari raya yea :)

    New Entry ProfHariz
    Bila Takbir Raya Bergema Hatiku...

    ReplyDelete
  7. lawakla ikan siakap tu jadik mangsa keadaan..awww..hahaha

    ReplyDelete
  8. SELAMAT MENYAMBUT HARI LEBARAN...MINNAL AIDIL WAL FAIZIN...:)

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya, wow siap ada sumi jelly pulak

    ReplyDelete
  10. Eyriqq.........sengal la ko...
    ok..noteds..nanti tunggu keputusan yek....


    http://sumijelly.com

    ReplyDelete
  11. @ Kancilbiru:hak3,sengal ke? ni last minute entry..tanda sokongan rakan2..

    ReplyDelete
  12. @e.l.i.s.s.m.i.e:dush,eliss punya pun bestt...byk gambar2 makanan...gemuk la si sumi nanti

    ReplyDelete
  13. @Cik Norfa:hak3,abisla pupus ikan siakap di tesco nanti...kalau singgah tanya, ikan siakap ada? Sorry,dah abis,ader sorang akak pakai cermin mata dah borong abis..siapa akak tu?hik3..faham2le..

    ReplyDelete
  14. @amirah:bukan mangsa keadaan,mangsa sumi satu keluarga

    ReplyDelete
  15. @velasrizal :fuhh,sensasi ni..anak perak tertarik kat cik norfa?hik3,setahu saya both dah ada pasangan masing2

    ReplyDelete
  16. @Cik Bucken:selamat berhari raya

    ReplyDelete
  17. @mama zharfan :mama zharfan apa kurangnya..comel anak

    ReplyDelete
  18. @Bro Framestone:jom sampaikan aje..

    ReplyDelete
  19. @Sharinginfoz:sumijelly mesti ada..trademark tu..nama sumijelly,tapi takde satu gambar sumi pun dlm blog yg aku jumpa..hik3

    ReplyDelete
  20. @Sumijelly:hik3..sengal ke?ahakz2..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails