September 17, 2010

Video Lucah Fasha Sandha Bakal Tersebar?

Video Lucah Fasha Sandha Bakal TersebaR?

Terbaca kisah "  Blackberry Fasha Sandha Hilang, Orang Ramai Sedang Menunggu Video Panas" di salah sebuah forum di Malaysia, dan ramai ternanti-nanti video panas ini? Umm, jika betul, adakah sepanas Video Ariel Peterpan, Luna Maya, or Cut Tari?
Artis jelita, Fasha Sandha kerugian lebih RM2,000 apabila telefon pintar Blackberry miliknya hilang selepas bilik penginapannya di sebuah hotel di Pantai Chenang di sini, dimasuki pencuri
Sumber polis berkata, kejadian dipercayai berlaku kira-kira jam 2.30 pagi dan hanya telefon pintar Blackberry milik Fasha Sandha dilarikan pencuri.
Dalam kesibukan orang ramai dengan video lucah Ariel Peterpan yang bocor dek kerana rakan sendiri, telefon bimbit peribadi milik Fasha Sandha kini di’tangan orang.Tidak’lah kami kata yang telefon bimbit Fasha Sandha mengandungi video serupa namun maklumat peribadi dalam telefon bimbit itu pasti menjadi bahan berita berharga.Kami harap tiada apa-apa dalam telefon bimbit tersebut yang boleh mejejaskan karier Fasha Sandha hari ini. 
Tergelak baca salah satu komen yang berbunyi " adusss..jgn clip aku ngan fasha sudah...mengamuk mak aku..harap2 fasha dah delete clip aku ngan dia....ehehehe "

Adakah Abang Angkat Jejai @ JE JAI turut terlibat sama?

Hik3, selingan dan saja saya mahu menyakat abang angkat JEjai @ Je Jai , namun jika ianya benar tentu ramai yang akan tercari-cari dan mahu download Video Lucah Fasha Sandha ni kan?

Atau Mungkinkah Beautifulnara sudah ada Koleksi video itu? ( Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi)

P/s : Layan Video Justin Bieber Junior lagi best, tak gitu?

P/s/s : Mood agak ke awang-awangan skit bila terpilih menjadi salah seorang dari 30 Finalist untuk MySelangorStory Contest. Wish Me Luck, hadiah lumayan menanti jika dapat memenangi Contest ini.

27 comments:

  1. kena tanya bro jejai la apa gamaknya yang ada dalam BB pasha...hehehe

    ReplyDelete
  2. gud luk bro untuk myselangor tu
    hoho

    ReplyDelete
  3. sian si fasha ni....selalu diperkotak katikkan...

    ReplyDelete
  4. No comment :D Takut nanti kena saman pulak

    ReplyDelete
  5. good luck yer bro GTO in myselangor contest. i rasa u ada peluang cerah utk menang :)

    ReplyDelete
  6. dn frgt to follow back my blog http://akubudaklicik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. aku pon takut juga.. dah lah baru je nak keluar drama baru dia "Chinta" yang dia belakon jadi pelacur kelas atasan ni.. bahaya2 ni.. hehehe

    ReplyDelete
  8. apsal la dia curi black berry je?? musti ade pape.

    ReplyDelete
  9. Wah, kena tunggu ni kalau ada =P
    apa curi BB je ni

    ReplyDelete
  10. lepas ni sape yang fofolur cam peterporn tu ek..

    ReplyDelete
  11. aduhai...mcm2 la artis ni..ader jer bikin kontroversi..

    ReplyDelete
  12. guduck bro utk contest 2... ermm hilang bb mesti xlena tdo dibuatnye..heee

    ReplyDelete
  13. good luck eyriqazz untuk contest tu

    ReplyDelete
  14. THANK YOU PENCURI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. pergh..agak2 nape pencuri tu pilih bilik fasha???hahaha..=p

    ReplyDelete
  16. hehe.. nantikan kemunculannya. :p

    ReplyDelete
  17. wah... bakal hot nie... abisla fasha... isk2..

    ReplyDelete
  18. Isyy...abis gambo skandal gua tersebar nanti..marah mak gua karang mau kena rotan nie...

    ReplyDelete
  19. ohh..berita bagus ni..
    xpenah suke die..
    haaa..

    ReplyDelete
  20. Entah fasha sendat tu tahu pakai blackberry ke tak? eleh..

    >> My Latest Entry <<
    Astro Prima (Channel 105) = Channel Cerita Seram?

    ReplyDelete
  21. video lucah kini tersebar sekitar langkawi,,wooot3 o_O

    ReplyDelete
  22. ish..mst fasha tgh takut tu...:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails