October 17, 2010

Ada Apa Dengan Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting


Maaf, tak sempat buat entry lagi pasal ni. Balik dari Midvalley dan sampai rumah dalam pukul 11 malam lebih. Tapi untuk preview/slide di sana tadi/gambar2 yang sempat di ambil bolehlah Terjah di SINI


Pioneer Nuffnang Glitterati Plus ( dlm 10 orang lagi tiada di dalam gambar ini) 

P/s : Saya salah seorang Pioneer group/22 ahli terawal  Glitterati Plus. jadi, jika ada apa-apa persoalan yang ingin ditanya, bolehla bertanya, kalau saya boleh jawab,saya akan cuba jawabkan.

P/s/s : It's really a good Initiatives by Nuffnang , A Club By Bloggers For BLOGGERS

**Apa pandangan anda tentang  Glitterati Plus ini?

32 comments:

  1. apa dia sebenarnya GLI ++ tu ek? tak tahu pulak..

    dah hantar emel tapi tak dijemput pun..sob..sob

    ReplyDelete
  2. @n@m@n:hik3,nak explain banyak2 pun susah juga..cuba cikgu naman tgk gambar di facebook saya tu..dia explainkan with details/slide...Plus...bolehla terjah entry mereka ini:

    http://sharinginfoz.blogspot.com/2010/10/cerita-nuffnang-glitterati-plus-open.html

    http://www.teratakarmo.com/2010/10/nuffnang-glitterati-plus-open-meeting_17.html

    http://www.chearmster.com/2010/10/nuffnang-glitterati-plus-open-meeting.html

    http://myvitrd.blogspot.com/2010/10/nuffnang-glitterati-plus-open-meeting.html

    ReplyDelete
  3. @hamzah ian :pioneer tu adalah ahli batch pertama GplusMy ini sejak ianya ditubuhkan...antara pioneer gplusmy ini adalah sumijelly,shahrol,mohdzaid,bean moreno dan ramai lagi...

    ReplyDelete
  4. jelous sape yang jadi pioneer tu..

    ReplyDelete
  5. pioneer = perintis :P


    gedik nak translate jugak hahah

    ReplyDelete
  6. camne pulak nak jadi ahli ni? tak faham ni.

    ReplyDelete
  7. nampak bagus. Tapi orang jauh macam Sya ni memang tak boleh join semua event Nuffnang. :D So, pandang dari jauh je dah memadai

    ReplyDelete
  8. nasibku sama macam chekgu naman...
    kalo tak, leh kita berkenal2 :D

    ReplyDelete
  9. thanks bro for linking to my site, apa lagi kalau yang belum join, cepat2 le, apa yang penting kelab blogger untuk blogger

    ReplyDelete
  10. Gplus nie .... suatu idea yang bagus untuk aktif blogger bersosial antara satu sama lain....

    ReplyDelete
  11. 1hr nti mesti latak masuk club ni...

    ReplyDelete
  12. @kak ina kl:ishh,apa yang nak dijealouskan..akak pun bakal jadi member gplusmy juga apa

    ReplyDelete
  13. @Fina Fento:haah,tepat sekali..thanks

    ReplyDelete
  14. @joegrimjow :InsyaAllah, akan saya proposekan kepada council member nanti..kasi2 la idea nanti ya bro..bro kan berpengalaman bak2 camni

    ReplyDelete
  15. @MaryamJamilah:online membership form akan available di Nuffnang website tak lama lagi...

    ReplyDelete
  16. @Anonymous ;xper2..laterpun ble join juga..

    ReplyDelete
  17. @DaHLia;tuhla..dah lama juga nak jumpa dahlia,kak yan n yanmie ni..hik3

    ReplyDelete
  18. @Sharinginfoz:yiezaa,kelab blogger untuk blogger...itulah yang terbaiikkk...sama2..bro pun byk linkkan saya,thanks bro

    ReplyDelete
  19. @hazman aka species1980 :setuju 100%

    ReplyDelete
  20. @Kaseh NazLieza:masuk2,jgn tak masuk..terbaik...

    ReplyDelete
  21. nnt pjg2kan la event kat luar kl, blh blogger luar kl merasa juga..

    ReplyDelete
  22. seronoknyaa tgk gmbr kt slide smlm..insyallah ada rezeki blh join, oh ye kakyan amik gmbr kt fb ye..amin 2 keping je...ehehe

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  23. huh.. letih hari tu.. tapi seronok jumpa korang semua

    ReplyDelete
  24. saya nak join lah tapi mcmane ek? kene apply ke? tak fhm laa...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails