October 31, 2010

Testing update blog guna iPhone 4

Testing..Dush jenuh tgn nak menaipni..so,1st impression agak tak sesuai update blog gunA iphone 4..iphone 4 ni takde pennya utk ditekanke..letih tgn..10mins this entry

10 comments:

  1. me sgt setuju dgn GTO..me nak baca my blog pun rasa tak puas guna iphone hubby..guna laptop baru puas ati :)

    ReplyDelete
  2. jadi..lebih bek gunakan laptop jer la kan GTO

    ReplyDelete
  3. pen tu boleh beli beransingan...so far klu ada update blog guna n97..juzt nice.. :)

    ReplyDelete
  4. @Mama Zharfan:agree..tapi kalau on the go memang bagus juga...so,at least ada pilihankan?

    @Sharinginfoz:honest feedback are much more better kan?

    @Eryati :depend on situation..kalau update ringkas2 n on the go,live blogging,blelah gunakan iphone rasanya...

    @cikmin :ic,tuhla..orang digi pun ada cakap..tapi tuhla,beli pen later on tak dpt?membazir juga kan?

    ReplyDelete
  5. amboiii dapat jugak orang tu merasa iphone4 ye...nak pinjam seminggu blh? baru aci sorang seminggu....hahaa


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  6. senasib dengan aku bro.. guna Garmin Asus A10 kalau nak menaip mau tercari2 hurup dia.. apa pon orang dah bagi kita guna je sebaiknya.. tapi kalau bab Map memang terbaik bro

    ReplyDelete
  7. Setakat ni tak pernah tulis entri guna iPhone 4.. kalau reply komen pernah juga.. penat tulis :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi